Share |

Ανακούφιση: Η ΛΟΥΚΑ δεν πάει για δήμαρχος

Με ένα μπαράζ αποκήρυξης των ανώνυμων αρθρογράφων, υποδέχτηκε η ιστοσελιδική κοινότητα Κεφαλονιάς την ανώνυμη πληροφορία: Η Λούκα πάει για δήμαρχος.

Ευτυχώς, από επίσημα χείλη, η τάξη αποκαταστάθηκε.

Εμείς, πάντως, εξακολουθούμε να αγαπάμε και να θέλουμε να είμαστε ανώνυμοι ή ψευδώνυμοι.

Με την επωνυμία και την "αναγνωρισιμότητα" κινδυνεύεις να γίνεις δήμαρχος. 

Και, βεβαίως, δημοσιεύσαμε την ανώνυμη "είδηση". Αρέσει - δεν αρέσει, το όνομα της Λούκας είχε πέσει στο τραπέζι των ανεπίσημων πηγαδιών στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Η αλήθεια για την Λούκα και την … επιθυμία της να διεκδικήσει τον … Δήμο Κεφαλλονιάς!

Λάβαμε κι εμείς τη Δευτέρα, 11.2.2013, μαζί με άλλους «undisclosed-recipients» το μήνυμα με τίτλο: «Αλλού λαλούν οι κόκοροι, κι΄ αλλού τα γεννητούρια» με υπογραφή «Το πουλάκι Τσιου της Κεφαλονιάς» όπου γίνεται σαφής αναφορά στην Λούκα Κατσέλη και στην … επιθυμία της να διεκδικήσει τον … Δήμο Κεφαλλονιάς!

Δεν το δημοσιεύσαμε –και δεν είναι το πρώτο βέβαια- γιατί:
Δεν δημοσιεύουμε κείμενα ανωνύμων, έστω κι αν είναι «επώνυμοι» -με ψεύτικα στοιχεία-.  Πόσω μάλλον όταν αυτοί καλυπτόμενοι –υποτίθεται- πίσω από την ανωνυμία τους, βάλλουν κατά επωνύμων. Κείμενα που δημοσιεύουμε χρησιμοποιώντας αρχιγράμματα ή ψευδώνυμα ή παρεπώνυμα, είναι κείμενα γνωστών συνεργατών μας, την ευθύνη της γραφής των οποίων φέρει η Εφημερίδα μας.
Για να δημοσιεύσουμε κείμενο με αναφορά σε επώνυμους οφείλουμε να διασταυρώσουμε δις και τρις και τετράκις την «πληροφόρηση» και φυσικά να ακούσουμε και τις «δυο καμπάνες».
Το site μας δεν ανήκει στην κατηγορία SUN, ή ΕΣΠΡΕΣΣΟ, ή ΣΤΑΡ ή πώς αλλιώς. Πέρα από την συγκεκριμένη και σταθερή «γραμμή» της Εφημερίδας μας, η συνεργασία μας με επώνυμους δημοσιογράφους δεν μας επιτρέπει τέτοιου είδους … πολυτέλειες.
Δεν εμπλέκεται η Εφημερίδα μας σε «πολέμους» ατόμων ή ομάδων –που σήμερα μεν είναι μαζί κι αύριο «τρώνε τα … κρεάτα τους». Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά. Κι αυτό, για όσους ξέρουν και καταλαβαίνουν τι εννοούμε-. Δεν συμμετέχουμε σε τέτοιου είδους «παιγνίδια» μικροκομματικών στενόμυαλων πολιτικάντηδων.

Συμπερασματικά και για να μην μακρηγορούμε:
Η υπόθεση είναι μια: ενοχλήθηκαν από την πρόταση του Δημάρχου Κεφαλλονιάς κ. Αλέξανδρου Παρίση να τιμήσει τον πρώην Υπουργό κ. Γεράσιμο Αρσένη. (Πάντα οι «μικροί» ενοχλούνται και όσο πιο «μικροί» είναι, τόσο περισσότερο δηλητήριο χύνουν).
Ουδέποτε η κ. Λούκα Κατσέλη εξέφρασε, ή στόχευσε, ή στοχεύει (σαν Κοινωνική Συμφωνία, ή σαν Ανεξάρτητη, ή σαν ΣΥΡΙΖΑ, ή … τι άλλο θα σκεφθούν αυτοί οι «μικροί») στην κατάκτηση του Δήμου Κεφαλλονιάς. Η Κεφαλλονιά γι’αυτήν είναι η ιδιαίτερη πατρίδα του άνδρα της κ. Γεράσιμου Αρσένη. Μέσω αυτού, την αγάπησε και την αγαπά σαν ιδιαίτερη πατρίδα της. Φροντίζει ανιδιοτελώς γι’αυτήν, όπως και ο ίδιος ο πρώην Υπουργός. Δεν είναι της ώρας να αναφερθώ σε αποφάσεις της οι οποίες στόχευαν στο καλό του τόπου μας και που, λόγω σχέσης μεταξύ μας, είχα την τύχη να τις ζήσω από κοντά (π.χ. το κονδύλι των 3.100.000€ για τα έργα της Γέφυρας, και αρκετά άλλα που, καθώς είπα, δεν είναι της ώρας να τα αναφέρω. Θα το πράξω όταν κρίνω και φυσικά θα κάνω σαφή και επώνυμη αναφορά σε πρόσωπα. Και με τεκμήρια).

Για την Εφημερίδα των Κεφαλλήνων – ΟΔΥΣΣΕΙΑ

Ευρυδίκη Λειβαδά

 

(Στη φωτογραφία είναι η Αλαφώνα το χειμώνα )