Share |

ΑΠΟ ΑΠΟΨΕ ΜΟΝΟ ΜΙΣΟΣ!!! Αστυνομικοί σε ρόλο "μπαχαλάκηδων"

Μαθημένοι από την προκλητική δράση στο κέντρο της Αθήνας, οι υπάλληλοι του Υπουργού του Πολίτη κ. Παπουτσή χαράκωσαν και έσπασαν αυτοκίνητα, στην Κερατέα!

Είναι σαφές, πως η χωρίς δικαιολογία παρουσία τους στο Οβριόκαστρο και την Κερατέα έχει σαν μοναδικό στόχο στο σπάσιμο του φρονήματος των πολιτών.

Έχει χάσει τα δικαστήρια η κυβέρνηση των εργολάβων και των τραπεζιτών κι όμως διατηρεί προκλητικά ένοπλες δυνάμεις στην περιοχή.

Η ευθύνη για όσα συμβαίνουν βαραίνουν αποκλειστικά τον κ. Παπουτσή. Οι συνδικαλιστές αστυνομικοί να πάρουν θέση. Δεν είναι έργο της αστυνομίας να καταστρέφει περιουσίες, πουλώντας τσαμπουκά. Ας αποφασίσουν με ποιον είναι:

Με τις δυνάμεις  κατοχής ή τη δημοκρατία; 

Για να πράξουμε ανάλογα. ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ

Δείτε τις συνέπειες , με τα λόγια των κατοίκων:

(Στον Άγιο Παντελεήμονα και στην Αθήνα, η Χρυσή Αυγή έγινε κόμμα. Στη Κερατέα, οι αντιεξουσιαστές, αν θέλουν θα κυβερνήσουν. Τίποτα δε γίνεται τυχαία. Αρκεί να μη μπορέσουμε να συνεννοηθούμε ).

ΑΠΟ ΑΠΟΨΕ ΜΟΝΟ ΜΙΣΟΣ!!!

 

Με αυτά που κάνατε απόψε δε δημιουργήσατε φόβο, ΜΟΝΟ ΜΙΣΟΣ. Και από το πρωί θα το εισπράξετε. ΜΕ ΤΟΚΟ ΑΛΗΤΕΣ
 
 
Χωρίς να προκληθείτε κάνατε επίθεση σε ηλικιωμένους και παιδιά, ρίχνοντας με τα ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΟΠΛΑ ΣΑΣ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΈΝΑ ΧΗΜΙΚΑ, σε ΕΥΘΕΙΑ ΒΟΛΗ, στα πρόσωπα των κατοίκων. 
 
 
Καταστρέψατε τα αυτοκίνητα μας, διαλύσατε τα πάντα στο μπλόκο, βρίζοντας και χτυπώντας τους κατοίκους και νομίζετε ότι θα μας φοβήσετε; Νομίζετε ότι θα κάνουμε πίσω;
 
Μέχρι σήμερα οι περισσότεροι αγωνίζονταν για να φύγουν τα μηχανήματα του εργολάβου από τον τόπο μας. ΤΩΡΑ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ.
 
 
 
ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ...
 
Υ.Γ.1 - Ρεπορτάζ από τους ¨δημοσιογράφους¨. Να δούμε και τι θα γράψουν...

 
 
Υ.Γ.2 - Ο "γνωστός" μάγκας βαθμοφόρος απειλεί ηλικιωμένους: 
 
- "Θα βγάλω το 45άρι..."
 
 Ηλικιωμένοι:
 
- "Άντε ρε μαλάκα..."
 
 
ΠΗΓΗ: antixyta.blogspot.com
 
 
 
 
ΣΗΜ."Ι": Στα ελληνοτουρκικά  ΜΜΕ, η είδηση πέρασε "άγνωστοι προξένησαν φθορές σε αυτοκίνητα"