Share |

Δε λες κουβέντα

Για "μικρούς" και "μεγάλους" επίδοξους πολιτικούς ή μάγους

Για "μικρούς" και "μεγάλους" επίδοξους πολιτικούς ή μάγους.
Για τις πλατείες Ομονοίας,Κουμουνδούρου ή Ελευθερίας όπως λεγόταν παλιά, Αμερικής ή Αγάμων και όλες ανα την επικράτεια,κρατείστε τα παρακάτω και μετά τα λέμε.
Το όλα ή τίποτα είναι εξίσου τυχοδιωκτικό με το οπορτουνιστικό της εξωραϊστικής μεταρρύθμισης.
Το πολιτικό έχει τεθεί,το πολιτικό σύστημα της κομματοκρατίας το μήνυμα το έχει λάβει.Θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια, ως οφείλει προς τον εαυτό του, να συντηρηθεί με νύχια και με δόντια.Κάθε αυτόκλητη κίνηση,πρωτοβουλία που θέτει προαπαιτούμενα σε έναν ανοιχτό διάλογο,έχει όλα τα χαρακτηριστικά της παθογένειας που καταγγέλλεται.
Οι πλατείες είχαν "πολύχρωμες" αντιλήψεις δεν ήταν μονοθεματικές ούτε καν θεματικές.(Κάποιοι αυτόκλητοι μετά τις 2 το πρωί σε συνάξεις που τις "χαρακτήριζαν" λαϊκές συνελεύσεις, μέσα από την αυνανιστική "ζύμωση" στο facebook,δημιουργούσαν de facto,καταστάσεις και δυστυχώς εξακολουθούν μέχρι και σήμερα καθορίζουν αυθαίρετα ατζέντες και συζητήσεις.
Τα πλήθη της κάθε πλατείας έβαλαν μετ επιτάσεως ένα και μόνο ζήτημα, να ξανασυναντηθούμε, επανακτώντας τον χαμένο εδώ και χρόνια συλλογικά διαμορφωμένο κοινωνικό χώρο.
Επί του παρόντος κάποιοι απολογισμοί χρήσιμοι δεν βλάπτουν να διατυπωθούν.
Έχει κερδίσει ή έχει χάσει αυτή η αγωνία*,έχει αξιοποιήσει τις πιθανές "νίκες" ή "ήττες".
Προς το παρόν βλέπω να αναπαράγεται μια γραφειοκρατική αντίληψη παρουσίασης "θέσεων" μανιφέστων και εν τω μεταξύ,το πολιτικό σύστημα παραδίδεται αμαχητί μέσα από πολιτικούς καιροσκοπισμούς του ΓΑΠ και τον πολιτικό τυχοδιωκτισμό των υπολοίπων έσω έξω κοινοβουλευτικών κομμάτων κινήσεων στα χέρια αυτών που έχουν την ευθύνη της σημερινής κατάστασης.
Έξω-κοινοβουλευτικοί παράγοντες για την ανάληψη της πρωθυπουργίας,γιατί όχι και "στρατηγοί" ή "συνταγματάρχες" αύριο.
Στο ρήγμα που έχουν δημιουργήσει οι κινητοποιήσεις από τον Μάιο μέχρι σήμερα, το κενό επί του παρόντος το "καλύπτουν" οι αντίπαλοι.
Καλημέρα σας.

(εστάλη ώρα 12:00)

 

ΚΚΕ  - ΜΑΤ  "αντι- μέτωποι" κατά την "περικύκλωση" του κοινοβουλίου  (20/10/2011)

(Εστάλη ώρα 12:48)

 

Μπράβο κ. πρόεδρε έσωσες τους θεσμούς

Σχιζοφρενικά Καταθλιπτικά.
Τόσο καιρό το πανθομολογούμενο  οικονομικό ξεσάλωμα ήταν η ΑΙΤΙΑ, ξαφνικά οι ηθικοί αυτουργοί έγιναν οι σωτήρες,ισοπεδώνοντας κυριολεκτικά τους πολιτικούς.
Η μέγιστη σημειολογική ξεφτίλα της κατάρρευσης, ο Κύριος Καρατζαφέρης μπορεί και αναβάλει συσκέψεις υπό τον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Μπράβο κ. πρόεδρε έσωσες τους θεσμούς.

Κατά τ΄άλλα σε  "ενόχλησαν" οι 30 ασχημονούντες στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου αλλά δεν σε ενοχλούν  καθόλου τα κόλπα, οι ντρίπλες, όλων αυτών των κατ εξακολούθηση "ψαλιδοχέρηδων" της ζωής των "υπηκόων" σου,που "αποφασίζουν" ερήμην της ελληνικής κοινωνίας, ποιος θα μας κόψει καλύτερα τα κεφάλια.

ΥΓ Την επόμενη φορά αξιότιμε και με όλο το σεβασμό πρόεδρε να φωνάζεις και τους κ.κ. Καψή Μανώλη,Τσίπα Πάυλο,Πορτοσάλτε,και λοιπούς πολιτικούς ταγούς του τόπου.
Άφησε τουλάχιστον τον κ. Παπανδρέου να λέει τις ειδήσεις στα κανάλια που ξέρεις στην απελπισία μας μπορεί ν αρχίσουμε να αυτοκτονούμε μαζικά ( με το δικό μας τρόπο) για να έχουν ευτυχή κατάληξη οι "συσκέψεις" σας.

(εστάλη ώρα 1:32)

 

Τίτλος της Φιγκαρό: Σαρκοζί: " Ο Παπανδρέου είναι τρελός και καταθλιπτικός"

(

"Διαχωρίζω" τη θέση μου και επιμένω εδω και τώρα ο Γιώργος στις πλατείες!!!
 
Είναι τρελός και καταθλιπτικός, άρα "δικός" μας άνθρωπος!!!!
 
 

Η προσωπική συζήτηση που είχε ο Σαρκοζί με τον Μπάρακ Ομπάμα, στο περιθώριο της Συνόδου των G20 στις Κάννες, ακούστηκε... κατά λάθος από τους δημοσιογράφους. Και ο Γάλλος πρόεδρος είχε έναν... καλό λόγο και για τον Έλληνα πρωθυπουργό (όπως και για τον Ισραηλινό άλλωστε, τον οποίο αποκάλεσε ψεύτη).

(εστάλη χτες)

 

"Ανθ' ημών, Γουλιμής"

Αυτή ήταν η δήλωση του υποστηριζόμενου από το ithacanet υποψηφίου για την θέση του πρωθυπουργού, μετά τις σημερινές εξελίξεις.

(εστάλη, τώρα)

 

 

(Πρόκειται για κείμενα αθλίων της ημετέρας Αθλιότητας)