Share |

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΕΓΚΩΜΙΟ: Η σιωπή των ...εριφίων

δημιουργός:Δον Ψυχώτης

Αποφασίσαμε να το παίξουμε μεγαλοδημοσιογράφοι - πονηρούληδες. Ήγουν, ειδήσεις σε δόσεις.

Όμως, εκεί που δεν θα "το παίξουμε" είναι η φωτιά και το τσεκούρι στους προσκυνημένους.

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΜΕ (πλην Αλεβιζόπουλου), ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ δεν είδε τι έπαιξε και τι συνεχίζεται να παίζει στο θέμα που λέγεται "περοκέ", συγνώμη, δημαρχείο Κεφαλ(λ)ονιάς.

Το πιο ωραίο είναι πως κάποιοι νομίζουν πως το θέμα έληξε, επειδή ο δυστυχής νέος δήμαρχος, για να καλύψει τις "πατάτες" των συμβουλατόρων του, υποχρεώθηκε να δηλώσει "χορηγός".

Ούτε ένας "δεν πρόσεξε" αυτό που έγραψε ο "Αντι-ταμερλάνος":

Το κτήριο της τράπεζας, τώρα "δημαρχείο Κεφαλ(λ)ονιάς, χάρις στις παράνομες εργασιίες αλλαγής χρήσης,  για να ικανοποιηθεί το βλαχομπαρόκ style της εξουσίας, χαρακτηρίστηκε "αυθαίρετο". (Μετά από καταγγελία ανώνυμου πολίτη)

Εμείς, δεν το πιστέψαμε, γιατί την πληροφορία την έδωσε ένας ψευδώνυμος τύπος που κάνει πλακίτσες.  Μάθαμε, όμως, πως έτσι είναι.

Καλή αρχή. Προβλέπεται μια επιτυχημένη δημαρχιακή περίοδος.

Α, και κάτι άλλο. Έχει δοθεί εισαγγελική παραγγελία για έρευνα.

Δεν μας "ενδιαφέρει" η θητεία, προς ώρας.

Μας ενδιαφέρει και πολύ , όμως, το παιχνίδι της σιωπής.

Κανένας πολιτικός και κανένα δημοσιογραφικό λαγωνικό δεν ξέρει, δεν άκουσε, δεν έμαθε πως έχουμε 1. κτήριο αυθαίρετο και 2. εισαγγελική παραγγελία;

Τόσο ασήμαντο είναι; Τόσο δύσκολο να το μάθουν; Αυτά, για την ώρα. Σκοπεύουμε να βοηθήσουμε τον εισαγγελέα να βρει άκρη. Όχι πως θα προκύψει κάτι σημαντικό. Θα το κάνουμε, μόνο και μόνο, γιατί προτιμάμε τις κωμωδίες από τις τραγωδίες. Με τρέλα.

 

ΥΓ. Στους κκ Κοτσιλίνη και Γκισγκίνη, που επί μέρες έκαναν "γαργάρα" το θέμα, και κάτι ψέλισαν στο α' δημ. συμβούλιο, τους λέμε, "δεν πειράζει". Έχει ξεκινήσει η "αντιπολίτευση των πολιτών". Εσείς μπορείτε να  παριστάνετε την αντιπολίτευση. Στο περοκέ παίζετε.  (Για τον κ. Μιχαλάτο, δε λέμε κουβέντα. Εϊναι συμπρωταγωνιστής).