Share |

Διαδικτυακή επίθεση στο ΔΝΤ :Επιχείρηση Ελλάδα

Emails: jlipsky@imf.org (John Lipsky) tmoser@imf.org, NShinohara@imf.org, NShafik@imf.org, zhu@imf.org (or zhu@imf.org), mportugal@imf.org, asingh@imf.org, oblanchard@imf.org

 

Διαδυκτιακή επίθεση στο ΔΝΤ:

Επιχείρηση Ελλάδα εναντίον ΔΝΤ

Το ΔΝΤ ο επόμενος στόχος των «Anonymous» (Ελευθεροτυπία)

Έκκληση για διαδικτυακή επίθεση εναντίον του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ως διαμαρτυρία για τους περιορισμούς που επιβάλλονται στην Ελλάδα απηύθυνε μέσω του twitter η διεθνής διαδικτυακή κολεκτίβα «Anonymous».

Οι “Anonymous Operations” σε ανάρτησή τους στο twitter με τη λέξη κλειδί "Operation Grece" ανακοίνωσαν ότι ο επόμενος στόχος τους είναι η ιστοσελίδα του ΔΝΤ και κάλεσαν όλους τους χρήστες να την επισκεφτούν μαζικά σε μια προσπάθεια να την κάνουν ανενεργή.

Δεν ανέφεραν πάντως τι ώρα θα αρχίσει η επίθεση, που ονομάζεται "άρνηση υπηρεσίας".

Το μήνυμα παραπέμπει επίσης σε μια ιστοσελίδα που επικρίνει το πρόγραμμα τος λιτότητας που επιβλήθηκε στην Αθήνα, και συνδέεται με την καταβολή βοήθειας 110 δισ. δολαρίων που υποσχέθηκαν η ΕΕ και το ΔΝΤ.

Το ΔΝΤ διαβεβαίωσε ότι έχει λάβει μέτρα για να αποφευχθεί η παράλυση της ιστοσελίδας του. "Είμαστε ενήμεροι για την απειλή, και έχουμε λάβει τα κατάλληλα μέτρα", δήλωσε ο Μπιλ Μάρεϊ, εκπρόσωπος του ΔΝΤ.

Αγαπητοί πολίτες του κόσμου και των μέλη των Μέσων Ενημέρωσης.

Αυτό είναι ένα μήνυμα από την Anonymous Operation Want αλληλέγγυοι με τους αδελφούς και τις αδελφές μας στην Anonymous Greece Moneyback. Η Operation Want είναι ανώνυμοι ερευνητές, συγγραφείς και άλλοι που χρησιμοποιούν τη δοκιμασμένη μέθοδο Ακολούθα τα Λεφτά για να αναζητήσει και να εκθέσει τους ανθρώπους και τους πολιτικούς που είναι διεφθαρμένοι. Η Operation Want φέρνει την αλήθεια στο φως για την υποστήριξη των πληροφοριοδοτών, της ελευθερίας της πληροφόρησης, της ελευθερίας του λόγου και της ελευθερίας στο Διαδίκτυο. Η Anonymous Greece θέλει οι τραπεζίτες να επιστρέψουν τα λεφτά στο Λαό.
 


Η πληροφορία είναι δωρεάν. Παρακαλούμε να την διανείμετε σε παγκόσμιο επίπεδο. Η ελληνική κυβέρνηση και τα μέσα ενημέρωσης λογοκρίνουν τους ανθρώπους του κόσμου από το να βλέπουν τις μαζικές διαμαρτυρίες και την Ε-πανάσταση που συμβαίνουν στους δρόμους.
Οι άνθρωποι στην Ελλάδα έχουν ενωθεί και έχουν κατέβει για το δρόμο για μια ακόμη φορά σήμερα, αντίθετοι στα διεφθαρμένα σχέδια λιτότητας της ελληνικής ηγεσίας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ). Χωρίς να επιτρέπουν στους Έλληνες πολίτες να ψηφίσουν, οι κυβερνητικοί ηγέτες έχουν δεχτεί περίπου 157 δισεκατομμύρια δολάρια δολάρια (€ 110 000 000 000) για την περίοδο 2010 - 2013

Ως "δάνεια διάσωσης» από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) και το ΔΝΤ. Τέτοια σχέδια λιτότητας αντιμετωπίσθηκαν από την επιτυχή αντίδραση του λαού της Ισλανδίας οι οποίοι επέμειναν στη χρίση του εκλογικού τους δικαιώματος. Σήμερα ο λαός της Ισπανίας έχει αναλάβει το λάβαρο των διαμαρτυριών από την Ισλανδία και την Ένωση Anonymous. Η Ελλάδα πρέπει, επίσης, κάνει χρίση του συντάγματος της και να αφήσει τους ανθρώπους να ψηφίσουν.
Οι άνθρωποι στην Ελλάδα είναι αντιμέτωποι με παρατεταμένη φτώχεια και μια δραματική μείωση του βιοτικού επιπέδου τους, καθώς η διεφθαρμένη κυβέρνηση τους επιχειρεί να προωθήσει περαιτέρω μέτρα λιτότητας λόγο των χρεών. Η κατάσταση αυτή επιδεινώνεται από το γεγονός ότι η ελίτ στον έλεγχο του ΔΝΤ συνεχίζουν να επωφελούνται από τη μιζέρια του ελληνικού λαού. Οι υπερεκτεινώμενες εξουσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) και του ΔΝΤ δεν θα περάσουν απαρατήρητες ή χωρίς αντιδράσεις από την παγκόσμια κοινότητα που στέκεται αλληλέγγυα με τους αδελφούς και τις αδελφές της στην Ελλάδα.


Έτσι, οι άνθρωποι στην Ελλάδα δεν είχαν άλλη επιλογή από το να βγουν στους δρόμους σε μια ειρηνική επανάσταση εναντία στον οικονομικό τύραννο που είναι το ΔΝΤ. Ο καλός Λαός της Ελλάδας έχει υποστεί ξυλοδαρμούς από την αστυνομία που υποτίθεται ότι πρέπει να τους προστατεύει. Η ελληνική κυβέρνηση χρησιμοποιεί την αστυνομία, επιτρέποντας τη βιαιότητα που έχει προκαλέσει ακόμη και το θάνατο πολιτών, για να προστατεύσει τον άπληστο διεθνή τραπεζικό κλάδο υπό την ηγεσία της ελίτ του ΔΝΤ.

Τα αιτήματα των Anonymous είναι τα ακόλουθα:
· Οι ελληνικές κυβερνήσεις να επιτρέψουν στους ανθρώπους τους να ψηφίσουν και να αποφασίσουν για το μέλλον τους.
· Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να επικυρώσει το σύνταγμά τους και να μην επιτρέψει στην ΕΕ και το ΔΝΤ να διευθύνει και να κατευθύνει το Λαό της Ελλάδας.
· Τα Μέσα μαζικής ενημέρωσης και η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να σταματήσουν αμέσως τη λογοκρισία τους στην κάλυψη των διαδηλώσεων. Ας υπάρχει διαφάνεια, ώστε ο κόσμος να μπορεί να παρακολουθήσει τη δύναμη του λαού και να ακούσουν τις φωνές τους.
· Η ελληνική κυβέρνηση να στηρίξει τη μη βία εναντίον του λαού με την άμεση ανακληση της αστυνομίας και της κρατικής τρομοκρατίας που οι πολίτες στην Ελλάδα έχουν υποστεί αδίκως για την απλή άσκηση του ανθρώπινου δικαιώματος τους για ειρηνική συνάθροιση.
Οι
Anonymous θέλουν η οικονομική θηλιά του ΔΝΤ να αφαιρεθεί από τους λαιμούς των Ελλήνων πολιτών αμέσως και οι πολίτες της Ελλάδας να έχουν το δικαίωμα να ψηφίζουν για την έκβαση του μέλλοντος τους.

Αριστοτέλης είπε ότι «Η φτώχεια είναι ο γονέας της επανάστασης και του εγκλήματος!"

Το χέρι του ελληνικού λαού έχει οπλιστεί. Η φωνή τους θα ακουστεί!

Είμαστε οι Ανώνυμοι,
Ανώνυμος είναι ο καθένας.

Είμαστε παντού.
Δεν ξεχνάμε.
Δεν συγχωρούμε.

Οι Ανώνυμοι είναι λεγεώνα.

Ερχόμαστε!
 
 

Virtual Protest Against IMF Place : http://www.imf.org Why- http://alturl.com/pkibk Time -to be decided video- http://bit.ly/lc9UBF poster http://alturl.com/cak5c Loic & You http://alturl.com/33rg7 Get it here http://tinyurl.com/y5z6df5 Mobile web tool http://bit.ly/ebI34f