Share |

επιτέλους η καθεστωτική αριστερά αποφάσισε να "δράσει"

Σκάστε επιτέλους η καθεστωτική αριστερά αποφάσισε να "δράσει"

Η συντριπτική «υπεροχή»  σε όλα τα επίπεδα, της νεοφιλελεύθερης ιδεολογίας, απέναντι σε όλες τις καθεστωτικές  «αντιπολιτευόμενες» προσπάθειες.
Λέξεις ήττα, καταστροφή, πανωλεθρία παρουσιάζουν εξαιρετική αδυναμία στο να δώσουν το μέγεθος  του δράματος που βιώνει ο καθένας και όλοι καθημερινά σε αυτό που «συνηθίσαμε» με συστημικούς  όρους, τα τελευταία 30 χρόνια, να  ονομάζουμε  κοινοβουλευτική δημοκρατία.
Σήμερα,  αυτή  η  δήθεν «πανούκλα» , χτυπά σε ότι επιχειρεί να οριοθετηθεί  ως γραμμή άμυνας, από το ΟΛΟΝ του άχρηστου πολιτικού προσωπικού που φαντασιώνονταν ότι θα συνέχιζε την ανέμελη παρασιτική  παρουσία του.
Ο Βαγγέλης επί  ματαίω προσπαθεί, μετά τις «φάπες» που έφαγε στα ευρωσαλόνια ότι  το made in  greece νταβατζηλίκι  τελείωσε.
Το παιχνίδι από δώ και μπρός για το καπιταλιστικό σύστημα έχει άλλους κανόνες οι νταβάδες θα είναι τα φυσικά αφεντικά του πολιτικού  χρηματοπιστωτικού συστήματος.
Η καθεστωτική αριστερά στη μια της πτυχή ξανα  ανακαλύπτει το μακαρίτη σ. Νίκο Ζαχαριάδη η  δε άλλη υπό τον φέρελπιν Αλέξη Τσίπρα, με Λαφαζάνηδες,Μητρόπουλους, Μαριάδες ,Γλέζο & Θεοδωράκη ετοιμάζουν να νεκραναστήσουν το νέο αντιμνημονιακό ΕΑΜ.
Σκέτη τρέλα σκέτη ανατριχίλα!
Πραγματικός ανοργασμικός παροξυσμός, ομάδες, γκρουπούσκουλα,  facebook περσόνες  αυτοαναγορεύουν  τη συζήτηση του «φραπόγαλου» , τη παπαρολογία  του ρακάδικου ή  του τσιπουράδικου σε πολιτική πράξη.
Ανυπόμονοι ως μανιώδεις νταβάδες της ζωής μας που  ζουν τη φενάκη της ονείρωξης, ως ερωτική ολοκλήρωση, διοργανώνουν κάθε μέρα και από μία νέα πλατεία, κάθε μέρα και από μια  λαϊκή συνέλευση.
Το τι γεννιέται δεν αφορά πλέον κανέναν από αυτούς τους «πολιτικούς» χώρους ,ο πραγματικός πόλεμος σε όλα τα σημεία, μόλις τώρα αρχίζει, αυτό άλλωστε προέτασσε  και προτάσσει πάντα η Πολιτική.
Για το λόγο αυτό οι χοληστερίνες, η παχυσαρκία, ο ευδαιμονισμός και το líght περιεχόμενο, φαιάς ουσίας και συνειδήσεων, καλό είναι από τώρα να κάνουν το μνημόσυνό τους.
Το βιοτικό αξιακό  δε ν μετριέται στις στατιστικές , δεν καταγράφεται στα άδεια πουκάμισα των περιφερόμενων θιάσων ,ανά την «επικράτειαν» στις cafe τέριες, internet cafe , και κυρίως στη ζωή της εικόνας.
Εικονοκλάστες και εικονομάχοι το μόνο που μπορούν να προσφέρουν είναι να φαγωθούν μεταξύ τους  μια ώρα αρχύτερα να ζήσουν οι ζωντανοί!
Αφορμή για τα παραπάνω μου έδωσαν δύο περιστατικά στη Δημοτική αγορά Κυψέλης στην Αθήνα εκεί που μια χούφτα ανθρώπων σφετερίζονται ως κατάληψη ένα Δημοτικό ούτε καν Δημόσιο χώρο, γράφοντας εκεί όπου και η «αριστερά» γράφει χρόνια την κοινωνία, 5.000!!! υπογραφές συμπολιτών της.
Τη Δευτέρα ο συν συριζα επιχείρησε την τρίτη κατά σειρά αποτυχημένη απόπειρα Λ.Σ.(τις δύο προηγούμενες 5 & 4 άτομα αντίστοιχα) με μόνους παρόντες κάποια από τα μέλη του.
Σήμερα Πέμπτη ο ανταρσυα, πιο σοφά σκεπτόμενος πραγματοποίησε ανοιχτή λαϊκή συνέλευση, Κυψέλης- Πατησίων –Γαλατσίου με 13 άτομα!!!!!!σε μια περιοχή με πάνω από 500.000 κατοίκους και με εκρηκτικά προβλήματα.
Απτόητοι οι «σύντροφοι» άρχισαν τις διαδικασίες τους για την προετοιμασία Πανελλήνιας συνδιάσκεψης για το τέλος Οκτωβρίου…..και εγώ θα θυμηθώ τη φράση του Γ.Διαλεγμένου στο Μάνα μητέρα μαμά της κατάκοιτης γιαγιάς που κάθε λίγο φώναζε …. Ο Θεός μας βοήθησε και δε γίναμε Κουμουνισταί!

georgios Trs

 

(Eικόνα : Δον ΨΥΧΩΤΗΣ)