Share |

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ MALL ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΟΥΡΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑ!! Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!!

Τεχνικοί τηλεόρασης και κινηματογράφου, βοηθοί... δεκάδων ειδικοτήτων ως και δύτες(!) συμπεριλαμβάνονται στην λίστα με τα επαγγέλματα τα οποία το υπουργείο θεωρεί “κλειστά” και θέλει να καταργήσει βασικούς περιορισμούς. Πρώτα απ' όλα θα καταργηθεί η διοικητική αδειοδότηση, δεν θα χρειάζεται δηλαδή άδεια από την αρμόδια αρχή για την έναρξη. Ο ενδιαφερόμενος απλά θα πρέπει να δηλώνει πρόθεση τρεις μήνες πριν. Αν δηλαδή κάποιος θέλει να ανοίξει ένα κατάστημα δεν θα χρειάζεται άδεια από τη Νομαρχία.

Τα μεγάλα εμπορικά κέντρα ή τα πολυκαταστήματα δεν θα πρέπει να περιμένουν άδεια από καμία αρχή, απλά να περιμένουν τρεις μήνες!!!!!.

Αίρονται οι περιορισμοί όπως ο χρόνος μαθητείας και το ωράριο που προβλέπονται σε κάποιες κατηγορίες επαγγελμάτων όπως οι κομμωτές.

Ενεργοποιείται η μέχρι σήμερα ανενεργή στη χώρα μας οδηγία Μπόλκενσταϊν και έτσι οποιοσδήποτε κάτοικος χώρας μέλους της Ε.Ε. θα μπορεί να ασκήσει ελεύθερα επαγγελματική δραστηριότητα. **

Επιτέλους κατάλαβα ο μαλάκας...

... οτι ο κύριος λόγος της μη ανάπτυξης ήταν η μη ύπαρξη mall παντού...

 ...το κύριο πρόβλημα εκμετάλλευσης των εργαζομένων ήταν η "μεσαιωνική"** μαθητεία στα κουρεία.

Α ρε παπατζή πασοκε, να δείς "γλέντια" όταν αποφασίσουμε να "κοινωνικοποιήσουμε" το δικό σου "επάγγελμα".

ΥΓ Η κατάσταση στα κουρεία πράγματι ήταν μεσαιωνική αυτό βέβαια δεν σήμαινε ότι για να "απελευθερώσουμε" τους "σκλάβους" των κουρείων θα το πλήρωνε ας πούμε η μάνα μου και χιλιάδες συνταξιούχοι με το πετσόκομα της σύνταξης τους λέω τώρα εγώ ο μ.....ς

 

** και το επάγγελμα του νταβατζή παπατζή θα είναι ελεύθερο σε όλη την ΕΕ, για να ξέρουμε αν μπορούμε να τους κάνουμε εξαγωγή μπάς και μπεί κανένα ευρώ στη χώρα!!!

GEORGIOS TRS