Share |

Η ΕΔΕΛ επανέλαβε την παράνομη απόφαση της

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                           

ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ    

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

 Αργοστόλι 3-05-2011                                                           

 

      

       

        Με ιδιαίτερη λύπη ο Δήμος Κεφαλλονιάς ανακοινώνει την εκ νέου αρνητική στάση και απόφαση της Επιτροπής Δημοσιονομικού Ελέγχου (ΕΔΕΛ), αναφορικά με το έργο «Βιολογικός Καθαρισμός και Αποχέτευση Σκάλας».

     

        Όπως η τοπική μας κοινωνία γνωρίζει, με επιμέλεια και πίεση από τον Δήμο μας η Επιτροπή συνήλθε εκ νέου πρόσφατα και συγκεκριμένα στις 27 Απριλίου παρουσία του Δημάρχου μας, του Βουλευτή μας και άλλων παραγόντων του νησιού μας, προκειμένου να επανεξετάσει την από 31/1/2011 απόφασή της με την οποία έκανε οριστική την προσωρινή έκθεση ελέγχου που κοινοποιήθηκε στον πρώην Δήμο Ελειού-Πρόννων τον Δεκέμβρη του 2010.

     

        Σήμερα 3/5/2011 ο Πρόεδρος της ΕΔΕΛ κ. Κατριβέσης επικοινώνησε με τον Δήμαρχο Κεφ/νιας και του ανακοίνωσε ότι η Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε να απορρίψει το αίτημα του Δήμου Κεφαλλονιάς και να εμμείνει στην παλαιότερη απόφασή της για απένταξη του έργου.

    

        Η εξέλιξη αυτή είναι άσχημη για τον Δήμο μας, ο οποίος πλέον,  το μόνο όπλο που διαθέτει είναι η δικαστική οδός μέσω της εκδίκασης του ζητήματος από το Ελεγκτικό Συνέδριο.

         

         Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς διά του παρόντος δηλώνει στους πολίτες του νησιού μας ότι, παρότι δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τις ανωτέρω εξελίξεις, εντούτοις θα εξαντλήσει όλα τα μέσα και θα προχωρήσει σε οποιαδήποτε ενέργεια προκειμένου να ανατρέψει την δυσάρεστη αυτή για τον Δήμο μας έκβαση.

 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

ΣΗΜ."Ι": Η υπόθεση έχει πολλές αναγνώσεις. Θα τα πούμε , σύντομα.

Ο κ. Παρίσης πρέπει να υλοποιήσει όσα έγραψε στο προηγούμενο Δελτίο Τύπου, για το θέμα: "Θα σας παραδώσω τα κλειδιά...".

Άντε, με το καλό.

 

(στη φοτό: αγροικία στη Λειβαθώ)