Share |

Η ΕΔΕΛ κάνει "καθυστέρηση"

Καλύτερα καχύποπτος, παρά αφελής:

Η ΕΔΕΛ έπρεπε να έχει βγάλει απόφαση για την αποχέτευση της Σκάλας. Τώρα, το θέμα πάει για Δευτέρα και βάλε, ενώ την Τετάρτη συζητιέται η υπόθεση στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Μοσχόπουλε, φτάσαμε ως εδώ. Μήπως πρέπει να τραβήξεις το αυτί μερικών;

Αλλιώς, την Τετάρτη ο Δήμος που νόμιμα παρεμβαίνει κατά της προσφυγής  ιδιώτη και υπέρ των συμφερόντων του δημότη, θα πρέπει να ζητήσει αναβολή.

Έχουν οι δικηγόροι το στοιχείο της νέας συνεδρίασης της ΕΔΕΛ και της μη έγκαιρης απόφασης; Για καλό και για κακό, ας σπεύσουν να βγάλουν και να καθαρογράψουν την απόφαση , πριν από την Τετάρτη. Δεν τους παίρνει να βγάλουν απόφαση , όπου θα επαναλαμβάνεται η προηγούμενη απόφαση τους. Εκείνη βγήκε "νύχτα".

 

ΥΓ. 1. Το έχουμε ξαναπεί: Δεν έχουμε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη, εφ' όσον δεν έχουμε δημοκρατία. Ένας καλά διαπλεκόμενος και ακριβά αμοιβόμενος δικηγόρος , ενίοτε,  "κάνει θαύματα". 

2. Ο μαχητής δήμαρχος κ. Παρίσης  δήλωσε στην ΕΔΕΛ πως θα παραδώσει τα κλειδιά του δήμου, αν τον χρεώσουν. Χμμμμ! Να βάλουμε τις μέχρι σήμερα ανακοινώσεις του δήμου, δίπλα - δίπλα με αυτή τη δήλωση, ώστε να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα ο πολίτης; Τη μάχη έπρεπε να την έχει ξεκινήσει από την 1η του Γενάρη ή έστω από τις 18 του ίδιου μήνα. Μπορεί να μας δείξει μια "μαχητική" ανακοίνωση του κατά της ΕΔΕΛ, όλο αυτόν τον καιρό; Μόνο μία θέλουμε. Τη μόνη καλή πράξη που του χρεώνουμε είναι το γεγονός πως ανέθεσε την υπόθεση σε ένα εξαιρετικό δικηγορικό γραφείο. Να λέμε του στραβού το δίκιο.

 

(φοτό: Στέλλα Λιάτου)