Share |

Η ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ

δημιουργός:Δον Ψυχώτης

Ικανοποίηση είναι η λέξη που  βγαίνει από τις δηλώσεις των κόμματων  για τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των περιφερειακών και  δημοτικών εκλογών  .Ο ένας γιατί δεν θα εκτελέσει το εκβιασμό του , ο άλλος γιατί  έκλεισε καλά το κομματικό μαντρί και τα πρόβατα που έμειναν μέσα είναι αρκετά.

Ο τρίτος  που παρολες τις κωλοτουμπες δεν έπεσε έξω από το καναβατσο.Πιο περά η  κομμουνιστική αριστερά  τρίβει τα χέρια της,γιατι  ανέλπιστα η επιβίβαση στο υποβρύχιο για την  Χαβάη του σταλινικού σοσιαλισμού, αυξήθηκε ποσοστιαια.Στο βάθος  τα τεμάχια της υπόλοιπης αριστεράς νοιώθουν ανακούφιση, αλλά γιατί επιπλέουν ακόμη και αλλά  γιατί τα  ρεύματα .τα οδηγούν σε προστατευτικές συμμαχίες με τα σκυλόψαρα της εξουσίας.

Θέλουν να κρύψουν την σκληρή αλήθεια και μιλανε μονό για ποσοστά όχι όμως για

απόλυτους αριθμούς (φανταστείτε ότι το ΚΚΕ  σε απόλυτους  αριθμούς παίρνει περίπου τους ιδίους ψήφους με το 2007).

Αντίθετη άποψη έχει ο όγκος της πρωτοφανούς αποχής ,των λευκών και των άκυρων.

Αυτός αποτελείται κύρια από νέους μέχρι 35ετων και   συνάνθρωπους μας κάθε ηλικίας χτυπημένους από την κρίση. Αμφισβητεί κατευθείαν το πολιτικό σύστημα και τα κόμματα που το απαρτίζουν.

ΔΕΝ είναι συνένοχος ούτε ηθικός αυτουργός στον βιασμό της δημοκρατίας και της αυτοδιοίκησης από τον Καλλικράτη  και τους συνενόχους του. 

ΔΕΝ υποχωρεί από απογοήτευση και φόβο αλλά περιμένει τους δικούς του, τους αληθινούς και τους άξιους, που θα  κινήσουν την ιστορία.

Δεν αφήνει χώρο σε κανένα ανάξιο ,σε κανένα λαμογιο να τον εκπροσωπήσει.

Ο δεύτερος γύρος των εκλογών μένει να δείξει την εξέλιξη της διαμαρτυρίας και  της αμφισβήτησης των πολιτών στο σύνολο του  πολιτικού μας συστήματος.

Θα αποκαλυφθεί και το μέγεθος της υποκρισίας κάποιων κόμματων, αφού  θεωρούν, την αποχή, το λευκό και το άκυρο σαν θανάσιμο αμάρτημα  σήμερα και αύριο κορυφαία πολιτική πράξη.

Ο όγκος των πολιτών της αμφισβήτησης θα μεγαλώσει στις 14 του Νοέμβρη  και θα είναι ορατός σε όλες τις πολιτικές διαστάσεις.

AΠΕΧΟΥΜΕ   γιατί η αυτοδιοικηση  καταστρεφεται και η χωρα μας είναι υπο κατοχη.

Μένει μονο να προχωρήσουμε στην συγκρότηση των αυτόνομων πολιτών σε ομάδες

που θα περιφρουρήσουν την δημοκρατία, την αλληλεγγύη, το δικαίωμα στην εργασία, στην διαφορετικότητα, την διαφάνεια, τον έλεγχο στις τοπικές κοινωνίες και στην πατρίδα μας , για να  φυγουν από το προσκήνιο οι σημερινοί επίδοξοι νεκροθάφτες του μέλλοντος μας.

 

Εμείς συγκροτούμε τους ΑΥΤΟΝΟΜΟΥΣ  ΠΟΛΙΤΕΣ !!

 

Γεράσιμος Δημητράτος