Share |

Η παρθενοραφή

Συγκεντρωθηκε παλι η κυνοβολευτικη ομαδα που μας κυβερναει και συζητησε τα τρεχοντα προβληματα,οχι τιποτα σοβαρο να....θελουν να ερθουν κοντα στον λαο αλλα φοβουνται διοτι οσο πιο κοντα τοσο πιο ευκολο θα ειναι να καταληξουν σαν τον Χατζηδακη,και αυτο θελουν να το αποφυγουν,οποτε μακρια και αγαπημενοι.

Και μιλησαν διαφοροι,στον κοσμο τους οπως παντα και ζητησαν το ενα και το αλλο,και ακουσε ο αρχοντας τις αποψεις των υποδουλων του και αισθανθηκε οτι κατι δεν παει καλα στο βασιλειο του.

Ειπαν για τα σκανδαλα,για τις μιζες,για τις εξεταστικες που εγιναν για να μην βαριουνται,για την Μενεγακη και τον νεο της ερωτα,για την μπουμπουκα και αλλα σαχλα θεματα.

Αυτο που δεν συζητησαν ειναι οτι σχεδον οι μισοι Ελληνες ζουνε κατω,ακριβως,και λιγο επανω απο το οριο της φτωχειας,αυτο δεν τους ενδιαφερει, μαλλον ειναι και επιδιωξη τους ,δεν συζητησαν επισης για την ακριβεια διοτι ουτε αυτο τους ενδιαφερει γιατι με τοσα που παιρνουν τι να καταλαβουν αυτοι απο ακριβεια,εξ'αλλου ο σολωμος σκωτιας παντα ακριβος ηταν,το ιδιο και το πατε.

Δεν μιλησαν για την ανεργια που ριχνει στην απελπισια χιλιαδες ανθρωπους,και γιατι να μιλησουν οι δικοι τους ειναι βολεμενοι στην Βουλη,στα πολιτικα τους γραφεια και σε γραφεια εταιρειων φιλων και υποστηρικτων τους.
Εξ'αλλου παιρνουν επιδομα δεν παιρνουν οι ανεργοι?Ας ζησουν με αυτο,οσοι δεν παιρνουν ας κοψουν τον λαιμο τους,ειναι και αυτο μια λυση.

Επισης ξεχασαν να συζητησουν για την προσληψη ντετεκτιβ ο οποιος πρεπει να ψαξει στα γραφεια του κομματος να βρει που πηγαν τα λεφτα απο τις μιζες μιας και ο Τσουκατος λεει οτι εκει τα πηγαινε,ξεχασαν να συζητησουν για τους μεταναστες που εχουν γεμισει ολη την Αθηνα αλλα αφου δεν τους εχουν στα σπιτια τους διολου δεν τους νοιαζει και γιαυτο.

Τι ωραια συγκεντρωση,ξεφυγαν και λιγο απο την πληξη της Βουλης,εκει πια δεν μπορουν ουτε να κλασουν,ενω στην κυνοβουλευτικη ομαδα...ααααα αλλο πραγμα,μεχρι την μοδα του καλοκαιριου μπορουν να κουβεντιασουν.

Και τελειωσε και αυτο το πανηγυρι και ολοι γυρισαν με την ελπιδα οτι καποτε εμεις θα ξεχασουμε τι μας εχουν κανει και θα τους αγκαλιασουμε με αγαπη και κατανοηση.

Ομως με παρθενοραφη παρθενα δεν γινεσαι οτι και αν κανεις,αυτο δεν το ξερουν?
Και αυτοι που εκλεψαν και εκλεβαν τοσα χρονια ειναι εγκληματιες και πρεπει να πανε φυλακη.

Εκεινοι ομως που ψηφισαν την καταδικη της χωρας με το μνημονιο που ουτε καν το ειχαν διαβασει...ειναι προδοτες της χωρας,και λογικα σαν προδοτες πρεπει να καταδικαστουν οπως και οι χουντικοι μετα την πτωση της δικτατοριας.

Για εσχατη προδοσια. 

ΠΗΓΗ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ

Κι όπως γράφει στον υπότιτλο ο Χάρης ο Τσοπάνος :

Περιμενοντας ματαια αυτη την χωρα να γινει μια χωρα που αγαπαει και σεβεται τους πολιτες της.-------------------- Live your myth in Greece,we live this myth for decades.......... Waiting in vain for this country to become a country who loves and respects its citizens...... H κωμωδια που εχει κοψει χιλιαδες εισητηρια,τωρα και στο σπιτι σας.

Read more: http://harrytsopanos.blogspot.com/2011/01/blog-post_27.html#ixzz1CEXxJMPF