Share |

Η χαρά του Θεόφιλου: ΓΑΛΑΖΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Από το ionianpress:

"Πρόταση του Α. Μαρκαντωνάτου, (στη ΝΟΔΕ) για “διερευνητική” αποστολή μιας τριμελούς επιτροπής της ΝΟΔΕ, έγινε ομόφωνα δεκτή! Τι θα κάνει αυτη η επιτροπή; θα διερευνήσει τις πιθανότητες και τις δυνατότητες να συγκροτηθεί “δεξιό” ψηφοδέλτιο στις εκλογέςτου Επιμελητηρίου! Οπως σας το λέω!

Ούτε κι’ αυτό μας τώπες, Βαγγέλη! Κι εμείς βέβαι έχουμε και τα ονόματα τηςΕπιτροπής:

Μαρκαντωνάτος, Στεφάτου και Ερτσος... Αυτά Βαγγέλη μου είναι όσα ΔΕΝ μας είπες..."

-------------------

Ithacanet:

Έχουμε και λέμε:

Ο κ. Μαρκαντωνάτος είναι ο Α/πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ, που αφού περιηγήθηκε πολλά ψηφοδέλτια, στις τοπικές εκλογές, έφτιαξε ...δικό του ψηφοδέλτιο(!) , το οποίο πήρε απόφαση να ...προσχωρήσει στην "Ανεξάρτητη" και "Αγαπημένη Κεφαλονιά" του κ. Θεοφ. Μιχαλάτου!

Ο κ. Έρτσος είναι μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου, εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο του κ. Μιχαλάτου και έχει εκφράσει την επιθυμία να κατέλθει ως υποψήφιος Πρόεδρος. Ο κ. Έρτσος έχει κατέβει , τουλάχιστον, άλλη μία φορά ως υποψήφιος Πρόεδρος, υποστηριζόμενος από τη ΝΔ, αλλά πήρε κάτι γύρω από το 15%!

Για την κ. Στεφάτου δεν υπάρχει παρελθόν καλών σχέσεων με τον κ. Μιχαλάτο και μάλλον ανήκει στο στρατόπεδο των διαφωνούντων με τη συνεργασία Παρίση -Μιχαλάτου. 

Συνεχίζουμε:

Υποψήφιος Πρόεδρος στο Επιμελητήριο θέλει να είναι και ο κ. Σταύρος Σπαθής της "Κράνης", ο κ. Μάκης Κρεμμύδας του "Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου" και όπως πάντα το ΚΚΕ.

 

Ελπίζουμε να καταλάβατε, γιατί βάλαμε για τίτλο: "Η χαρά του Θεόφιλου".

 

(σκίτσο Δον ΨΥΧΩΤΗΣ)