Share |

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ "ΜΑΣ ΔΙΕΨΕΥΣΕ"

Δώσαμε στη δημοσιότητα το όνομα του Μάκη Τουμάση, ως υποψήφιου δήμαρχου της ΧΑ.

Και σε δελτίο τύπου η ΧΑ έγραψε για το θέμα:

1ον) Όσα ονόματα γράφονται σε διάφορες τοπικές φυλλάδες και ακούγονται από συντονισμένες με τα κέντρα εξουσίας ραδιοφονικές συχνότητες ως υποψήφιοι πολιτευτές της Χρυσής Αυγής, απέχουν έτη φωτός από την πραγματικότητα κι εκπορεύονται από το γνωστό σκοτεινό υπόκοσμο της εγχώριας πολιτικής σκηνής, για προφανείς λόγους.

 

2ον) Οι μόνοι Κεφαλονίτες Εθνικιστές που υπάρχουν, είναι εκείνοι που στις αρχές του 2012, στην πρώτη μετά από πάρα πολλά χρόνια συγκέντρωση εθνικιστών στο νησί, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους, στην ύστατη προσπάθεια σωτηρίας της χώρας, με το μόνο πολιτικό φορέα που αντιπροσωπεύει τον  Εθνικισμό στην Ελλάδα, το Λαϊκό Σύνδεσμο – Χρυσή Αυγή. Οτιδήποτε άλλο ακούγεται ή οποιοσδήποτε άλλος χρησιμοποιεί τον όρο «Εθνικιστές» στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη κινείται εκ του πονηρού και καμία σχέση δεν έχει με τον Λαϊκό Σύνδεσμο- Χρυσή Αυγή.

.... (τα υπόλοιπα της ανακοίνωσης αφορούν άλλα θέματα).

----------------------------------------------------------------------------------------

Όπως καταλάβατε, "ο γνωστός σκοτεινός υπόκοσμος της εγχώριας πολιτικής σκηνής" είμαστε εμείς. 

Εντάξει. Το κρατάμε.

Αυτό που δεν αλλάζει είναι ότι ο υποψήφιος με τον Παρίση στο Δήμο και με τους Λυκούδη - Μιχαλάτο στο Επιμελητήριο, σήμερα, είναι φιλοξενούμενος αρθρογράφος στις επίσημες ιστοσελίδες της ΧΑ.

Αυτός που "δάκρυζε" για τον Παναγούλη που προσπάθησε να σκοτώσει ένα δικτάτορα υμνεί, από τις ιστοσελίδες της ΧΑ, τη δικτατορία, ως "ιδανικό" πολίτευμα. 

Αυτά δεν αλλάζουν, με την ανακοίνωση.

Άσχετο: "Χρυσή Αυγή: Ο εφιάλτης των διεφθαρμένων", είναι πρόσφατη ανάρτηση στην ιστοσελίδα σας.

Όσο για την αλήθεια ή μη της δικής μας πληροφορίας, οι φίλοι της  ΧΑ  ξέρουν.

Ω, ναι!! Έχουμε και χρυσαυγίτες φίλους. Ανατριχίλα για όσους είναι "καθαροί", ιδεολογικά.

--------------------------

Να "απολογηθούμε":

Το "Δίκτυο Ιθάκη" είναι πέραν του πολιτικού κόσμου τούτου. Ανήκει στον κόσμο του μεταφυσικού, του υπερφυσικού και του θείου. Σε όλα αυτά που είναι πολύ φυσικά, ανθρώπινα και γήινα. Όπως, η αριστοτελική φιλία και η χριστιανική αγάπη.

Δεν χωράμε στα ιδεολογικά σας κουτάκια. Τα πολιτικά καλούπια, ενίοτε, γίνονται στενός κορσές και μας πνίγει. Μακριά από μας. Εμείς δεν θα κλείσουμε ποτέ μια δήλωση μας με το "Ζήτω ο Αρχηγός". "Αρχηγός" είναι ο λαός, δηλαδή το Έθνος, το Γένος, η Πατρίδα. Για αυτό χρησιμοποιούμε την ελληνική λέξη "Δημοκρατία", ως προοπτική και πίστη μας. Είναι αυτή η ελληνική λέξη που σας έμαθαν να μισείτε.

(Για το ποιος θα σας εκπροσωπήσει σε εκλογές θα αποφασίσει ο "Αρχηγός". Αυτό που είναι ανατριχιαστικό για μας και για αυτούς που πιστεύουν στην δημοκρατία - με την ελληνική σημασία της λέξης-,  για σας είναι φυσιολογικό. Η "ελέω Θεού" Μοναρχία και το "Αλάθητο" του Πάπα, δύο σε ένα).

 

Ας αποκαλύψουμε το ασύλληπτο και αδιανόητο:

Ιδρυτικό μέλος και βασικός στυλοβάτης του "Δικτύου Ιθάκη", που ξεκίνησε στο τέλος της δεκαετίας του 90, ήταν ο αείμνηστος, για μας, ευπατρίδης Σπύρος Δένδιας. Ο πατέρας του σημερινού υπουργού "προστασίας τους πολίτη". Χωρίς αυτόν δεν θα υπήρχε το "Δίκτυο Ιθάκη". Ο Σπύρος Δένδιας αγαπούσε την πατρίδα, δηλαδή αυτόν που είναι δίπλα μας (ο γιος, υπουργός "προστασίας εταιρειών",  δεν την αγαπά).

Θέλαμε να αλλάξουμε τον κόσμο. Δεν είχαμε συλλάβει το μέγεθος της "Ύβρεως". Θέλαμε να φτιάξουμε ένα εργαλείο που θα προσπαθούσε να αντιμετωπίσει τις αρνητικές επιπτώσεις της "παγκοσμιοποίησης". Ένα "γαλατικό χωριό" στον κόσμο της "Αγίας Ρωμαϊκής Τραπεζικής Αυτοκρατορίας".

Σήμερα, κάτι λίγοι συντηρούμε μια αναμένη φλογίτσα από εκείνα τα όνειρα.

-------------------

Οι "εθνικιστές" της ΧΑ ας αναλογιστούν την ομοιότητα των "ιδεολογικών σκοπών" αυτού του κόμματος με τους σκοπούς και τις επιθυμίες των τραπεζιτών. Όπως τους περιγράφει σε έκθεση της η υπερτράπεζα JP Morgan. Όπως τους έχει περιγράψει η Τριμερής Επιτροπή του Ροκφέλερ και του Μπρεζίνσκι. Όπως τους υλοποιεί το σύνολο του πολιτικοκομματικού συστήματος.

Είμαστε βέβαιοι, γιατί έχουμε μιλήσει μαζί, ότι είστε ενάντια στην Παγκόσμια Τραπεζική Αυτοκρατορία. Βρεθήκαμε μαζί και στις πλατείες. Δεν είναι ενάντια σε αυτή την Παγκόσμια Κυριαρχία το κόμμα σας. Όπως δεν είναι κανένα άλλο κόμμα. Κανένα από τα υπάρχοντα κόμματα δεν είναι "με το λαό". Εξαπατούν και παρασύρουν.(Παρεμπιπτόντως, η ΧΑ ήταν το μόνο κόμμα που χάρηκε από τη "δράση" του Σαμαρά στην ΕΡΤ).

Το μόνο που είναι αληθινό είναι πως νομίζετε ότι "ασχολείστε με τα προβλήματα του λαού", όπως κάθε μέλος κάθε άλλου κόμματος (Εξαιρούνται εκείνοι που συμμετέχουν σε κόμματα για ίδιο όφελος. Αυτοί ασχολούνται μόνο με το δικό τους "πρόβλημα").

Αυτά μόνο. 

 

Είμαστε ανώνυμοι και είμαστε παντού.

Μη μας περιμένετε. Είμαστε εκεί.

--------------------------------------------------------------------------------------

Δακρυα γι αυτον που εφυγε,για μας που ειμαστε τοσο λιγοι,τοσο μονοι.
Βρήκα σε blog's ένα κείμενο για τον Αλέξανδρο Παναγούλη και το αναρτώ στις σημειώσεις μου. Γράφτηκε πριν τρία χρόνια αλλά είναι εξίσου επίκαιρο. Μία λέξη μόνο αλλάζει. Τα τριανταένα χρόνια, γίνονται φέτος τριαντατέσσερα. Ο Αλέξανδρος όμως δ...
 
 
(...και ο Μάκης να μην προσπαθήσει να σβήσει τα δικά του λόγια από το facebook. Τσάμπα κόπος. Έχουμε υλικό από τη "διαγραμμένη" ιστοσελίδα του kefalonitika.gr. Εν καιρώ και αν χρειαστεί, θα το δημοσιεύσουμε: "Τα Μυστήρια τση Κεφαλονιάς ( αυτά που δεν ….πρόλαβε ο Λασκαράτος)". ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ!!!)
"Μη μας περιμένεις. Είμαστε εκεί". 
 
στην εικόνα: ο Δον ΨΥΧΩΤΗΣ