Share |

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΚΑΡΥΔΗΣ : Δεν μπορώ να χωνέψω την ΗΤΤΑ με τίποτα !!!

Επτανήσιοι φίλοι μας μπορεί οι εποχές να είναι πάρα πολύ δύσκολες οικονομικά για όλους μας, μπορεί η χώρα μας να βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, μπορεί οι περισσότεροι από εμάς να μην μπορούμε πλέον καλά-καλά να ζήσουμε τις οικογένειες μας αλλά τουλάχιστον όσο περνούν οι μέρες τόσο βεβαιωνόμαστε ότι η Περιφέρεια μας από πλευράς πολιτικών στελεχών θα είναι με διαφορά η συναρπαστικότερη της Ελλάδος.

Η δωρεάν διασκέδαση είναι εξασφαλισμένη.

Κυριολεκτικά δεν τους προλαβαίνουμε τους κυρίους. Πυροβολούν από όλα σχεδόν τα Νησιά μας ταυτόχρονα  ώστε δεν ξέρουμε που να κρυφτούμε για να γλυτώσουμε!!!

Μετά τον μεγάλο ντόρο που έχει γίνει το τελευταίο διάστημα στα μέρη μας με τα "έργα και ημέρες" του Κεφαλλονίτη κ.Γεωργάτου (όπως με διαδοχικές αναρτήσεις σας έχουμε ενημερώσει)   φαίνεται ότι ένα ακόμη "εξαπτέρυγο" του ΚΑΘΗΓΗΤΗ (από Κέρκυρα μεριά) δεν άντεχε άλλο να μένει στην αφάνεια και αποφάσισε να δράσει.

Μάλλον δεν μπορούσε να δεχτεί να μονοπωλεί την επικαιρότητα άλλο νησί και όχι το δικό του....

ΚΥΡΙΕΣ & ΚΥΡΙΟΙ  με χαρά και τιμή  σας παρουσιάζουμε τον κ. Καρύδη υπ.Αντιπεριφερειάρχη και τελικά Περιφερειακό σύμβουλο με τον συνδυασμό του κ.Μπεριάτου. 

Το ακατέργαστο αυτό ΔΙΑΜΑΝΤΙ  είναι η τρανταχτή απόδειξη ότι οι πολιτικοί ζουν στον κόσμο τους, είναι το φωτεινότερο παράδειγμα του χρεοκοπημένου Ελληνικού πολιτικού συστήματος.

Σχεδόν ενάμιση μήνα μετά τις εκλογές, σε μία Ελλάδα σε τραγική κατάσταση, με κουτσουρεμένους τους μισθούς-συντάξεις-δώρα, με απελπισμένους μαγαζάτορες και χιλιάδες άνεργους στην Περιφέρεια μας το Σοσιαλιστικό αυτόΔΙΑΜΑΝΤΙ αφού το σκέφτηκε αρκετά αποφάσισε να γράψει ένα κατά την γνώμη του βαρυσήμαντο άρθρο.

Ένα άρθρο όχι για να εκφράσει  συμπόνια προς τους συντοπίτες του (Χριστούγεννα βλέπετε ), όχι για να τους δώσει κάποιες - έστω απατηλές - ελπίδες για το μέλλον, αλλά για να ενημερώσει τους Επτανήσιους ότι κύριος υπεύθυνος του εκλογικού στραπάτσου του Ιονίου Αρχιπελάγους είναι ο κ. Καλούδης και ο συνδυασμός του.

Με λίγα λόγια και με περίσκεψη που κράτησε πάνω από ένα Μήνα  ο άνθρωπος μας ενημερώνει ότι ακόμα δεν μπορεί να το χωνέψει ότι έχασε!!!

Ειλικρινά δεν μπορούμε  να τους καταλάβουμε αυτούς τους πολιτικάντηδες, δεν αντιλαμβανόμαστε σε ποιο μήκος κύματος εκπέμπουν και τι μυαλό κουβαλάνε.

Πολλά θα μπορούσαμε να γράψουμε ως κριτική για το άρθρο - παραλήρημα αυτό αλλά θα  κάναμε το ίδιο λάθος με αυτόν. 

Γι'αυτό θα του απαντήσουμε με μία και μόνο πρόταση.

Κύριε Καρύδη είστε εκτός τόπου και χρόνου!!!

Διαβάστε το άρθρο... 
Από το corfupress
Αν δεν υπήρχε το ΠΑΣΟΚ δεν θα μας γνώριζε ούτε ο γείτονας μας…

*Του Γιώργου Καρύδη
Είναι γνωστή η μνημειώδης ατάκα του Γ. Κατσιφάρα «αν δεν υπήρχε ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν θα μας γνώριζε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας μας». Κι είχε δίκιο. 
Παραφράζοντάς την σήμερα θα έλεγα ότι «αν δεν υπήρχε το ΠΑ. ΣΟ. Κ. δεν θα μας γνώριζε ούτε ο γείτονάς μας…».
Κι αυτό δεν είναι υπερβολή. Υπάρχουν στελέχη που οφείλουν την κοινωνική, πολιτική, επαγγελματική, οικονομική και όχι μόνο υπόστασή τους επειδή το Κίνημα τους δέχτηκε στις τάξεις του. Τους ανέδειξε, τους έδωσε την δυνατότητα να διεκδικήσουν και να καταλάβουν αιρετές θέσεις, τους συμπεριέλαβε στους συνδυασμούς του, στα όργανά του, στις λίστες των υποψηφίων βουλευτών του, τους πρόβαλε, τους έκανε γνωστούς, τους έδωσε την δυνατότητα να μιλούν εξ’ ονόματός του, τους απεκατέστησε επαγγελματικά και οικονομικά ακόμα και με συντάξεις. 
Υπάρχουν παρά ταύτα κάποιοι απ’ αυτούς που εννοούν μόνο να αρμέγουν την αγελάδα και μάλιστα μόνοι τους. Έχουν την ψευδαίσθηση ότι το ΠΑ. ΣΟ. Κ. έχει την «υποχρέωση» κατά τακτά χρονικά διαστήματα – συνήθως κάθε τέσσερα χρόνια - να τους βρίσκει ρόλο και μάλιστα πρωταγωνιστικό στα δημόσια πράγματα του τόπου μας. Κι αυτό ανεξάρτητα αν το αξίζουν ή όχι, αν μπορούν ν΄ ανταποκριθούν ή όχι. Όταν δε, δεν συμβούν τα πράγματα όπως τα επιθυμούν - κυρίως στις εκλογές της αυτοδιοίκησης - είτε συγκροτούν διασπαστικά ψηφοδέλτια είτε υπονομεύουν τα επίσημα ψηφοδέλτια που στηρίζει το Κίνημα. Όλοι αυτοί επενδύουν στην ήττα των επίσημων υποψηφίων του ΠΑ. ΣΟ. Κ. με την «ελπίδα» να έλθουν στο προσκήνιο ως οι δήθεν «σωτήρες» της επόμενης μέρας.. Έτσι οι «κύριοι» αυτοί αντιλαμβάνονται την ανταπόδοση των ευεργεσιών που τόσα χρόνια τους προσφέρει τι Κίνημα! 
Άλλοι εξ΄ αυτών υπογείως κινούμενοι με περισσό πολιτικό θράσος εμφανίζονται και ως περιπλανώμενος θίασος αποτιμώντας τις αιτίες της εκλογικής ήττας!!!
Και φυσικά τους φταίνε οι πάντες και τα πάντα εκτός από τους ίδιους που όχι μόνο δεν βοήθησαν, αλλά υπονόμευσαν τους Συνδυασμούς που στήριξε το κόμμα τους. 
Ας θαυμάσουμε πολιτική συνέπεια και εντιμότητα!!
Όλοι αυτοί οι ανύπαρκτοι πολιτικά που βρίσκουν την χρονική στιγμή της ήττας, που οι ίδιοι προκάλεσαν, για να κάνουν κριτική στους άλλους καλά θα κάνουν να σηκωθούν να φύγουν και να πάνε στην ευχή του Θεού ή όπου αλλού θέλουν απαλλάσσοντας το χώρο της Δημοκρατικής Παράταξης από την βλαβερή παρουσία τους. 
Ας μην υποτιμούν τόσο πολύ τη νοημοσύνη του δημοκρατικού λαού του τόπου μας, που, τους διαβεβαιώνω πως έχει και μνήμη και κρίση. Και θα προχωρήσει στο μεγάλο έργο της επίτευξης της πολιτικής ενότητας του χώρου χωρίς την παρουσία τους. 
Τα δύσκολα είναι στο DNA του ΠΑ. ΣΟ. Κ. και η αναμέτρηση με αυτά το ενδυναμώνουν. Χρέος μας είναι να τα καταφέρουμε , γιατί το χρωστάμε στην ιστορία της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης, στο τόπο και στη νέα γενιά. 
*Eίναι Περιφερειακός Σύμβουλος με το συνδυασμό "Ιόνιο Αρχιπέλαγος"

 

πηγή: liston place