Share |

Μεγάλη Συγκέντρωση Σωματείων , ένας άδειος κάδος ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

warning: Creating default object from empty value in /home1/ithaca/public_html/sites/all/modules/openpublish_core/theme_helpers/node-article.tpl.inc on line 48.

Πάνω σε μια ιδέα και μετά από πρόσκληση του κ. Ν. Παυλάτου, επίτιμου Προέδρου της Κράνης, συγκεντρώθηκαν εκπρόσωποι επαγγελματικών, εργατικών και επιστημονικών σωματείων στο Επιμελητήριο, για να αντιμετωπίσουν, από κοινού, την κρίση και τις τράπεζες.

Η βασική πρόταση στηρίχτηκε σε μια ιδέα του κ. Ν. Παυλάτου και ήταν να γίνουν μαζικές αγωγές  κατά των τραπεζών. Για το θέμα, θα ρωτηθεί η "νομική κάλυψη" της Σπίθας, (όταν αυτή φτιαχτεί).

Βασικοί ομιλητές ήταν η κ. Μαρία Γρουζή, ιδ. υπάλληλος, η κ. Νέλλη Κωνσταντάκη, δικηγόρος, για τη νομική κάλυψη των αγωγών,   και ο κ. Παν. Λάσκαρης, λογιστής, που θα αναλάβει τα οικονομικά και τις αναπτυξιακές αναλύσεις. 

Σημαντική ήταν και η παρέμβαση πρ. στελέχους του ΛΑΟΣ, που πρότεινε "όσοι μετανάστες δεν φεύγουν, να συλλαμβάνονται, να γίνονται δούλοι και να μπορούν να πωληθούν ή να δανειστούν, από τους αφέντες τους". (Ο ίδιος, κατά δήλωση του,  επιθυμεί να τεθεί και επικεφαλής ψηφοδελτίου της Σπίθας στις προσεχείς εκλογές).

Στη μεγάλη συγκέντρωση (περίπου 15),  παραβρέθηκαν πολλά μέλη της Σπίθας, ο κ. Κρεμμύδας, εκπρόσωπος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου, ο κ. Έρτσος, σαν εκπρόσωπος του Συνδικαλιστικού της Νέας Δημοκρατίας, του Μιχαλάτου ή του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου(;) και η Ένωση Ξενοδόχων.

Ρωτήσαμε τον κ. Σπύρο Γαλιατσάτο, Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων να μας πει τις εντυπώσεις του, αλλά μας είπε πως δεν κατάλαβε πολλά, γιατί έφυγε νωρίς . Θεώρησε πιο σημαντικό να πάει στο ΤΕΙ, όπου αντάλλαξε απόψεις με τους φοιτητές.

Όπως είναι γνωστό, γίνονται ωραίες εκδηλώσεις στο Τμήμα Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων στο ΤΕΙ, με συντονιστή τον κ. Άγη Κονιδάρη (πρόσκειται στους αντιεξουσιαστές της εξουσίας).

Το χθεσινό θέμα στο ΤΕΙ, το οποίο προτίμησε ο κ. Σπύρος Γαλιατσάτος αντί των "μαζικών διατραπεζικών αγωγών" και της "δουλοποίησης των μεταναστών",  ήταν:

«Διαπολιτισμική Επικοινωνία - Μη Λεκτική Επικοινωνία / Επικοινωνία των Αισθήσεων». 

Όπως προκύπτει από το περιστατικό αυτό, ο κ. Σπύρος Γαλιατσάτος είναι "φιλομετανάστης και αισθησιολάγνος", που υπονομεύει την εθνική συνοχή. Το δε, ΤΕΙ είναι άντρο εξουσιαστών, που με ύποπτα θέματα προσπαθούν να ρίξουν τους αντιεξουσιαστές, που βρίσκονται στην κυβέρνηση)

(σκίτσο Δον ΨΥΧΩΤΗΣ : "καπέλα")

 

------------------------------------

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΕΙΟ ΚΑΔΟ:

  • σημ: εδώ, καταγράφονται διάφορες μ....., που λένε οι συμμετέχοντες σε αυτόν . Όλοι με ψευδώνυμα. Βάζει υπονομευτικά σκίτσα και ο Δον(άλλος ψευδώνυμος αυτός).

Ανασύραμε και σας παρουσιάζουμε ύποπτα σχόλια και σκίτσα από την 6η Απριλίου 2011:

"share something with the group" : το τίποτα μου
Γιάννης Κ.

Ο κάδος μου έχει τα χρώματα και τα δώρα σας και ρόδες για να ταξιδεύει. Είναι ένας τσιγγάνος-κάδος.
Marina Alba

Τις νύχτες φεύγω απ΄ το κορμί
σαν λίγδα

Μέσα στους δρόμους θα χαθώ
Να μη με βρίσκει ο Θεος για τιμωρία
Σ΄ ένα παράδεισο καυτό
Που μέσα οι άγγελοι θα παίζουν μαλακια

Δημοκρατική Δικτατορία
Ή
Δικτατορική Δημοκρατια ?
ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ
ζερνταμερι ψιτ ψιτ

 

 

-----------------------------------------------

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ITHACANET.GR:

Ο "Άδειος Κάδος" είναι μυστική οργάνωση, η οποία έχει σαν σκοπό την αποδόμηση της λογικής σκέψης των ανθρώπων και λογικής τάξης των πραγμάτων-ανθρώπων, με σκοπό την εγκαθίδρυση μιαςστυγνής δικτατορίας  ονείρων.

Το ithacanet.gr κατάφερε να παρεισφρύσει στην μυστική ομάδα και να δώσει στον κόσμο όλη τη στεγνή, καλοσιδερωμένη  και χιλιομπαλωμένη αλήθεια.

Όπως κάθε μυστική οργάνωση, που σέβεται τον εαυτό της, ο "άδειος κάδος" έχει και αρχηγό, τον οποίο σήμερα αποκαλύπτουμε σε παγκόσμια αποκλειστικότητα: είναι ο Δον ΨΥΧΩΤΗΣ, ο οποίος νιώθοντας δυνατός , εγκατέλειψε τον μοναχικό δρόμο, συγκρότησε μυστική ομάδα και ετοιμάζεται να οργανώσει  αντικίνημα, να φτιάξει αντικόμμα και να εξαγγείλει αντιλαϊκό πολιτικό αντιπρόγραμμα. 

Αν δεν επικηρυχθεί σύντομα, τη βάψαμε, αντί να βάφουμε αυγά.

 

Πιστεύοντας πως η αλήθεια πρέπει να λέγεται, αναλάβαμε το ρίσκο της διαγραφής μας, από την ομάδα, αλλά έπρεπε να σας ενημερώσουμε για τα τεκταινόμενα. Θα πέσουμε ηρωικά μαχόμενοι.

"Έχετε γεια βρυσούλες...". "Πάλι με χρόνους , με καιρούς..." κλπ εθνοπατριωτικά και ηρωικά άσματα (για την περίσταση).

----------------------------------