Share |

Νέοι επαγγελματικοί προσανατολισμοί

Η μεγάλη επιτυχία της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης, όπως είχαμε προβλέψει, ανοίγει νέους δρόμους και νέες δυνατότητες απασχόλησης των νέων.

Σας είχαμε πει, πως στην Ελλάδα της τρόικας υπάρχουν επαγγέλματα που πληρώνουν δύο ευρώ την ώρα, χωρίς συμβάσεις και δίχως αύριο.

Επίσης, σας έχουμε πει πως το ποσό αυτό εξακολουθεί να είναι υπερβολικά μεγάλο, αν αναλογιστούμε πως στη Γερμανία της Μέρκελ, η ώρα πληρώνεται με ένα ευρώ.

Επίσης, σας είχαμε πει πως, κάτω από αυτές τις συνθήκες και με βάση τους φιλελεύθερους νόμους της προσφοράς και της ζήτησης το πιθανότερο είναι οι νέοι και νέες να επιλέξουν το δρόμο της εκπόρνευσης, που έχει αμοιβή πάνω από 30 ευρώ. (Αν και τώρα και αυτό το επάγγελμα παρουσιάζει πτωτική τάση στις αμοιβές, λόγω διαρκώς αυξανόμενης προσφοράς νέων).

Ιδού, η επιβεβαίωση και προσέξτε τον σημαντικό ρόλο των ΜΜΕ, που κατέχουν δημόσιες συχνότητες, σε αυτόν τον νέο επαγγελματικό προσανατολισμό των παιδιών μας. 

Πρωινές, μεσημεριανές, νυχτερινές εκπομπές, δελτία "ειδήσεων" και Big Brothers, όλα βρίσκονται στην εναρμονισμένη πραχτική της "βυζοδιασκέδασης", όπως την είχε προσδιορίσει ο κ. Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι, εμπνευστής και ιδρυτής της Trilateral Commission :

Oι πορνομοντελοσελέμπριτες άνοιξαν τους επαγγελματικούς ορίζοντες...

Δυο χιλιάδες ..."άνεργοι" πορνοστάρ ζητούν θέση εργασίας στον Σειρηνάκη!

Η ανεργία  οδηγεί σε απόγνωση τον κόσμο ή το επάγγελμα είναι στις δόξες τους !
Αν δεν είναι μούφα του Σειρηνάκη να διαφημίζει την τσοντοπραμάτια του, τότε τι να πούμε ! Η Τζούλια η Ντουβλη και οι άλλες πορνομοντελοσελέμπριτες άνοιξαν τους επαγγελματικούς ορίζοντες στην χώρας μας! Δείτε το θέμα :

Είναι δυνατόν στην εταιρεία παραγωγής του Δημήτρη Σειρηνάκη (SIRINA) να έχουν φθάσει 2,000 συμμετοχές νέων ανθρώπων, που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν σε ταινία πορνό; Κι όμως! Πολλά νέα παιδιά είδαν ότι ο επιχειρηματίας είναι...
δίκαιος και συνεπής στις πληρωμές του και προφανώς, το είδαν ότι «Έλα μωρέ να κάνουμε και μια νεανική τρέλα και μετά θα ξεχαστεί».
Ακούγεται, μάλιστα, ότι πολλοί ή πολλές ζητούν συγκεκριμένα χρήματα, που τους λείπουν, προκειμένου να κάνουν μια αγορά ή να καλύψουν κάποιο χρέος, που δεν μπορούν ξεπληρώσουν. Σε λίγο καιρό μάλιστα, γνωστή περσόνα της showbiz, η οποία έχει ήδη γυρίσει την αισθησιακή ταινία, θα ταράξει πάλι τα νερά!

http://www.newscity1.net

Σημ."Ι": Είναι βέβαιο πως η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και του Παπανδρέου του μικρού και οι υπουργοί εργασίας Λούκα Κατσέλη και Ανδρέας Λοβέρδος (κεφαλονίτες) θα συμπεριλάβουν στον απολογισμό τους τις νέες θέσεις εργασίας, που δημιούργησε η πολιτική τους.