Share |

ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2013

 

Η ΕΟΔΚΕΦ, μέλος του μεγάλου κινήματος "χωρίς μεσάζοντες", μετά την μεγάλη ζήτηση που είχαν τα τελευταία προϊόντα, αποφάσισε να επαναφέρει τη λήψη παραγγελιών σε αυτά τα προϊόντα και να δημιουργήσει έναν μόνιμο κατάλογο παραγγελιών με μια σειρά ελληνικά προϊόντα,που αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμα σε προσιτές τιμές.
Οι παραγγελίες δεν θα εκτελεστούν όλες μαζί. Θα εκτελούνται κάθε φορά που συγκεντρώνεται ικανοποιητική ποσότητα και θα ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι με sms για τη μέρα και ώρα. Μικρές παραγγελίες που ανεβάζουν το κόστος μεταφοράς δεν θα εκτελούνται. Επίσης, η ΕΟΔΚΕΦ  δεν φέρει ευθύνη αν οι παραγωγοί που αυτοί τη στιγμή διαθέτουν προϊόντα, τα  έχουν πουλήσει πριν από την εκτέλεση της παραγγελίας. Ο κατάλογος παραγγελιών δεν έχει ημερομηνία λήξεως και θα παραμένει ανοιχτός, για όσο καιρό οι παραγωγοί διαθέτουν προϊόν. Όσο πιο γρήγορα παραγγέλλονται  προϊόντα, τόσο καλύτερα για όλους.
Η ποιότητα των προϊόντων ελέγχεται από την ΕΟΔΚΕΦ είτε επειδή έχουν δοκιμαστεί είτε γιατί έχουν συστάσεις από άλλες ομοειδείς οργανώσεις είτε γιατί διαθέτουν πιστοποιητικά καλής καλλιέργειας. Επιπλέον υπογράφονται συμφωνητικά καλής εκτέλεσης και καλούνται όλοι όσοι αγοράζουν προϊόντα να συμμετέχουν σε ψηφοφορίες στην ιστοσελίδα ή να στέλνουν την εμπειρία και τις παρατηρήσεις τους από την κατανάλωση ενός προϊόντος με email ή τηλέφωνο.
Παραγωγός που δεν εκτέλεσε τα συμφωνηθέντα αποκλείεται και ενημερώνονται οι λοιπές οργανώσεις στην Ελλάδα.
Η πανελλαδική και τοπική επιτυχία του συστήματος "χωρίς μεσάζοντες" εξαρτάται από τη συμμετοχή όλων στην προώθηση παραγγελιών και στην ορθή ενημέρωση και κριτική, ώστε να εμπλουτίζεται ποιοτικά η προσπάθεια και να διορθώνονται τα λάθη.
Οι τιμές είναι ενδεικτικές και μπορεί να τροποποιηθούν ελαφρά προς τα πάνω ή τα κάτω. Εάν οι τιμές αυξηθούν πολύ η ΕΟΔΚΕΦ ακυρώνει την παραγγελία.
Για τα προιόντα που έχουμε στις λίστες των παραγγελιών μας μπορείτε να ενημερωθείτε για αυτά (συσκευασίες-τιμές-προέλευση) σε προηγούμενες αναρτήσεις μας στην ιστοσελίδα μας www.eodkef.gr

 Τηλεφωνικές παραγγελίες στα γνωστά τηλέφωνα  6940619691  vodaphone  6945906637  cosmote καθώς και στο σταθερό  2671025848  μετά τις 8.30 το βράδυ καθημερινά.