Share |

Οι "απεγκλωβισμένοι"

Για την εικόνα συναγελασμού "κουκουλοφόρων" και ΜΑΤ μας ενημέρωσε ο αγωνιστής του αντιδικτατορικού αγώνα, κ. Παπουτσής πως επρόκειτο για επιχείρηση απεγκλωβισμού διαδηλωτών!

Με αφορμή το βίντεο , μάθαμε και άλλα ωραία. Η εφημερίδα "Έθνος" αποκάλυψε πως οι συγκεκριμένοι "κουκουλοφόροι" έχουν στενή σχέση με το νεοναζιστικό "Απολλώνειο Φώς". (Αχ βρε Απόλλωνα, τι σούμελε να πάθεις).

Προς ενίσχυση της επιχειρηματολογίας του απεγκλωβισνού, εμφανίστηκαν και στο Alter τρεις απεγκλωβισμένοι από την ΕΘΕΛ, των οποίων η συγκαλυμένη και προσεκτική έκφραση απόψεων παρέπεμπε σε "ιδεολογικές" συγγένειες με το "χώρο". 

Έτσι μάθαμε, πως εκτός από μπαχαλάκηδες και υπαλλήλους του καθεστώτος, ανάμεσα στους κουκουλοφόρους βρίσκονται και νεοναζί! ("Αναρχικοί" και νεοναζί: κοινός αγώνας , κοινές συμπεριφορές!)

Τώρα, έδεσε το γλυκό!

Πάει πολύς καιρός και με πολλές αφορμές, που έχουμε πει πως οι "ιδεολογικές" διαιρέσεις όλου του πολιτικού φάσματος συναποτελούν θεσμούς στήριξης του καθεστώτος.

Σε όλα τα κανάλια, οι βουλευτές του Καρατζαφέρη υπαραμύνθηκαν των επιλογών της αστυνομίας και διερρήγνυαν τα ακριβά ιμάτια τους, κάθε φορά που κάποιος μιλούσε για τη στημένη υπόθεση των κουκουλοφόρων.

Η Αλέκα έδωσε το πολιτικό άλλοθι, πριν την επίθεση και ο Καρατζαφέρης ανέλαβε εργολαβικά να υπερασπιστεί το καθεστώς, μετά τα επεισόδια. Διανομή ρόλων σε ένα θίασο που ευγενικά θα πούμε πως δεν είναι δημοκρατία.

 

Στο βίντεο που ακολουθεί, θα θαυμάσουμε και άλλους "απεγκλωβισνένους", από πρόσφατη εποχή.

 

Ας γίνει, ξανά κατανοητό πως η βία δεν είναι και δεν μπορεί να είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής επανάστασης.

Όλες αυτές οι επιλογές, που περιγράφουν εικόνες και μαρτυρίες έχουν σαν στόχο τη μαζική ενωτική συμμετοχή.

Οι 500.000 ειρηνικοί  διαδηλωτές έξω από τη βουλή, ήταν αυτοί που οδήγησαν στα πρόθυρα της κατάρρευσης την κυβέρνηση στις 15/6 και όχι η βία. (Τον εμπόδισε η οικογένεια)

Αυτή η δύναμη των πολλών ανθρώπων δεν πρέπει να υπάρξει, ξανά, είναι επικίνδυνη για το καθεστώς και αυτό παίρνει τα μέτρα του, ώστε να μη ξανασυμβεί.  Οι κουκουλοφόροι όλων των ειδών έσπαγαν ανενόχλητοι και τα καθεστωτικά όργανα άνοιγαν κεφάλια ειρηνικών διαδηλωτών και μετέτρεπαν την πλατεία σε θάλαμο αερίων.

 

Η στενή σχέση 'κουκουλοφόρων" και αστυνομίας είναι διαχρονική και υπεράνω κυβερνήσεων. Ας κλείσουμε με ένα βίντεο από την εποχή του αλήστου μνήμης Παυλόπουλου: "Στόχος μου οι πολίτες", είχε πει, λέγοντας την αλήθεια.

Yπάρχουν εκατοντάδες βίντεο και φωτογραφίες στο διαδίκτυο που μιλούν και δείχνουν το ίδιο πράγμα. Για όσους δεν πιστεύουν στα αυτιά τους, ας πιστέψουν στα μάτια τους.

Και η ζωή συνεχίζεται.

 

Θάρθει η μέρα, που όλοι αυτοί οι 'κυβερνητικοί"  θα λογοδοτήσουν για εγκλήματα κατά της ζωής και της περιουσίας των πολιτών. Για εθνική προδοσία. Για άλλο τους ψήφισαν και άλλα κάνουν.

 

ΥΓ. Πιστοί στην αποκατάσταση της αλήθειας, ίδου η ανακοίνωση του ΚΚΕ: 

«"Όλως περιέργως" οι διάφορες ομάδες κουκουλοφόρων εμφανίζονται μαζί με τα ΜΑΤ τις ημέρες των απεργιακών κινητοποιήσεων και διαδηλώσεων» ανέφερε σε ανακοίνωσή του για τα επεισόδια το ΚΚΕ.

«Ο λαός και η νεολαία έχουν ένα επιπλέον στοιχείο για να συμπεράνουν ότι το κίνημα που πρώτα απ’ όλα φοβούνται το σύστημα, οι κατασταλτικοί μηχανισμοί και τα άλλα μέσα που το υπηρετούν, είναι το κίνημα στα εργοστάσια και στις επιχειρήσεις, το κίνημα της εργατικής τάξης, που δίνει στο λαό προοπτική. Το ταξικό εργατικό, το ριζοσπαστικό λαϊκό κίνημα ξέρει να παλεύει και να περιφρουρείται από τους προβοκάτορες. Οι αγώνες συνεχίζονται αμείωτοι» προσθέτει η ανακοίνωση του ΚΚΕ.

 

Αυτή είναι η συγκλονιστική πολιτική δήλωση! Με δικά μας λόγια:  Μην ξαναπάτε στο Σύνταγμα, γιατί θα τις τρώτε!!! Δεν είστε περιφρουρημένοι! "Απεγκλωβιστείτε" από τις ελεύθερες πορείες και ελάτε σε μένα. Στόχος και του ΚΚΕ είναι "η μαζική ενωτική συμμετοχή"! Μόνο οι κομματικές εκδηλώσεις θα φέρουν αλλα΄γη. Ή μήπως μόνο αυτές βοηθούν στην επιβίωση του καθεστώτος;

Κοινοί στόχοι , "εθνική συναίνεση".

Μετά απορεί η κ. Κανέλη γιατί τρώει γιαούρτια.

 

 

Η μαρτυρία του δημοσιογράφου της ΕΡΤ , Γιώργου Αυγερόπουλου.

 

Κι ένα μεγάλο "ευχαριστώ" για τους 155 "ήρωες"

Ο καθένας εφ' ώ ετάχθη.