Share |

Οι "πονηροί"

Η πολιτική των ψεμάτων. 

Άρχισε με τη "νομότυπη"  διαδικασία μετατροπής του κτηρίου της τράπεζας της Ελλάδας σε "θέατρο του παραλόγου", συνεχίστηκε με τα emails κατά του Ζαπάντη, που ταχυδρομήθηκαν από "κύκλους" της νέας δημαρχιακής εξουσίας και τώρα συνεχίζονται με την "εγκληματική ενέργεια Τσιλιμιδού" να βεβαιώσει στη ΔΟΥ τα χρέη των δημοτών. 

 

Μέχρι τώρα, τα ψέματα δεν τους έχουν βγει σε καλό και ο κ. Παρίσης θα πρέπει να αλλάξει τους"επικοινωνιολόγους του" και να απομακρύνει τα τρωκτικά που παρασύρουν σε γκάφες τους λιγότερο έμπειρους της νέας αρχής. 

Το νέο δημαρχείο έγινε "επιθεωρησιακό νούμερο" και η υπόθεση Ζαπάντη πάει για τις ελληνικές καλένδες, μετά το φιάσκο των πλαστών emails. 

 

Για φιάσκο θα πάει και το νέο "επικοινωνιακό" πυροτέχνημα, όπου κάποιοι ανακάλυψαν το έγκλημα Τσιλιμιδού , ο οποίος "βεβαίωσε στην εφορία τις δημοτικές οφειλές". 

 

Μόλις, μάθουν ποια είναι η διαδικασία και από ποιά νομοθεσία εκπορεύεται η υποχρεωτική βεβαίωση των χρεών στη ΔΟΥ, θα τους ρωτήσουμε: 

Εσείς θα τα βεβαιώσετε ή θα προτιμήσετε τις ποινές; 

 

Είναι προφανές πως θα είμαστε μαζί σας και θα συμπαρασταθούμε, αν διαγράψετε τις οφειλές των δημοτών. 

Θα έχετε την αμέριστη συμπαράσταση μας. Είναι "εύκολο" να διορθώσετε το "έγκλημα" των προκατόχων σας , σε όλη την Κεφαλονιά, που βεβαίωσαν τα χρέη. 

Οι άλλοι δήμαρχοι δεν βεβαίωσαν χρέη;