Share |

Ο ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΟΠΗΣ

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ  ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ

Αγαπητοί μου φίλοι και συμπολίτες
Ο Θεός μας έδωσε το χάρισμα να ζούμε σ’ αυτήν την ιστορική πατρίδα της Πάλλης τη γενέτειρα των μεγάλων ποιητών, επιστημόνων, μουσικών, ιστορικών, ευεργετών.
«Όντις έπλασε ο Θειός την οικουμένη, το Ληξούρι και τόσους άλλους τόπους» είναι η γνωστή ρήση του μεγάλου ποιητή Λασκαράτου που είναι διαχρονική στο πέρασμα του χρόνου.
Νοιώθω πολύ τυχερή και σας ευχαριστώ που με εκλέξατε στο τιμόνι αυτής της πατρίδας που τώρα μπαίνει στο νέο Διοικητικό Σχήμα στο μεγάλο Δήμο της Κεφαλονιάς.
Όμως οι Δήμοι είναι οι άνθρωποι τους, είναι η ιστορία τους, είναι το μέλλον τους. Γι’ αυτό θα είμαστε πάντα Η ΠΑΛΛΗ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ.
Περήφανα αλλά και με απαιτήσεις θα αποτελέσουμε έναν από τους ισχυρούς πυλώνες ανάπτυξης αυτού του τόπου. Γιατί είμαστε ένας Δήμος οργανωμένος και νοικοκυρεμένος στα οικονομικά του, στις υπηρεσίες του στη νοοτροπία του.
Σε αυτό το υπέροχο ταξίδι είχα μαζί μου συνοδοιπόρους όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τους υπαλλήλους του Δήμου και τους ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου.
Ιδιαίτερα ευχαριστώ τους συνεργάτες μου.
Ως τελευταία Δήμαρχος του Δήμου Παλικής θα είμαι αγωνιστικά παρούσα σε ότι αφορά το Δήμο μας αλλά και τον καθένα σας ξεχωριστά.
Σας εύχομαι η νέα χρονιά να είναι γεμάτη υγεία και αισιοδοξία.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ
ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ…

ΝΟΠΗ Θ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΡΙΤΑΤΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΛΙΚΗΣ