Share |

"Ο φασισμός είναι πλέον εδώ"

O κ.Σαμαράς αντιστάθηκε ως το τέλος. Αρνήθηκε να υπογράψει δεσμεύσεις τήρησης των προσταγών της Ε.Ε. για την 6η δόση, υποσχόμενος σκέτη ψήφιση των προσταγών.

Τελικά, αποδεικνύοντας πως είναι γνήσια σπορά της γιαγιάς Πηνελόπης Δέλτα, που αυτοκτόνησε όταν είδε τους γερμανούς να μπαίνουν στην αγαπημένη της πατρίδα, αντί  ΕΝΥΠΌΓΡΑΦΗΣ δέσμευσης, έστειλε ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΗ επιστολή, με την οποία κατακεραύνωνε το διευθυντήριο των Βρυξελλών. (Αναμένουμε με αγωνία την ανάγνωση του περιεχομένου της επιστολής)

Το ιταμό διευθυντήριο, πανικόβλητο, από την σθεναρά αντίσταση, δια στόματος του Γερμανού υπουργού, δήλωσε αποδοχή του τελεσίγραφου Σαμαρά και ανακοίνωσε γενική υποχώρηση και εκταμίευση της 6ης δόσης.

Η Ελλάς πανηγυρίζει το νέο ΟΧΙ και την απελευθέρωση χώρας από τα δεσμά του ΔΝΤ, της Ε.Ε. και των τραπεζιτών.

Τώρα, με ήσυχη τη συνείδηση, σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος του ΠΑΣΟΚ, του ΛΑΟΣ και της ΝΔ, μπορεί να υπογράψει τη "δανειακή σύμβαση", που εκχωρεί και τα τελευταία απομεινάρια εθνικής ανεξαρτησίας στους δανειστές τοκογλύφους. Σώθηκε η Ελλάς, οι τραπεζίτες, η Ε.Ε. και το καταρρακωμένο κύρος των ελλήνων πολιτικών.

ΖΗΤΩ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ

-------------------------

Για λόγους "δημοσιογραφικής δεοντολογίας", δημοσιεύουμε και την αντίθετη άποψη:

 

To σάπιο πολιτικό σύστημα συνεχίζει να βυθίζει τη χώρα και την κοινωνία στην κόλαση.
Μετά την αυτοκατάργηση παραίτηση του υιού της δυναστείας από την θέση του πρωθυπουργού μια μέρα  μετά την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης, έπρεπε να περάσουν 15 μέρες για να αυτοκαταργηθεί ο έτερος  Ηρακλειδέας του σάπιου πολιτικού συστήματος από την ιδιότητα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και να δηλώσει υποταγή στους δανειστές τους.
Επιβεβαιώνουν τις εκτιμήσεις μας ότι εκλογές πλέον στην Ελλάδα δεν θα ξαναγίνουν!!! Ούτε στις 19 Φεβρουαρίου αλλά ούτε και στις 31 Φεβρουαρίου του 2013.
Το τονίζουμε και θα το επαναλαμβάνουμε μονότονα ο μόνος τρόπος για να παραμείνουν πλέον στην εξουσία θα είναι τα συνεχή κοινοβουλευτικά και πολιτειακά πραξικοπήματα.
Ο κ. Τσίπρας , η κ. Παπαρήγα ( για τους άλλους ούτε λόγος να γίνεται) θα πρέπει να μας εξηγήσουν και εκείνοι το ρόλο τους στον συνεχιζόμενο «καρνάβαλο», σου παίρνω, μου δίνεις σε εξαθλιώνω σε συνθλίβω.
Τα καλαμπούρια της κοινοβουλευτικής μιντιακής δημοκρατίας τέλος, από δώ και πέρα, καταστολή και γύψος.
Ο φασισμός είναι πλέον εδώ.

ΙΑΒΕΡΗΣ Ο ΤΑΦΙΟΣ

(σημ. Αυτός δεν κατάλαβε τίποτα, από τις μεγάλες εθνικές στιγμές, που ζει η χώρα).

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ

 

(Οι αθλιότεροι των αθλίων)

 

(Εικόνα Δον ΨΥΧΩΤΗΣ)