Share |

Πάλι, παρεξήγησαν τους "κοπρίτες" του Πάγκαλου

warning: Creating default object from empty value in /home1/ithaca/public_html/sites/all/modules/openpublish_core/theme_helpers/node-article.tpl.inc on line 48.

Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ, ο κ. Θεοδ. Πάγκαλος υπεραμύνθηκε της φράσης του "μαζί τα φάγαμε" και συνέχισε:

Τώρα μου λένε διάφοροι “και αυτός ο ανθρωπάκος ήθελε μια δουλειά γιατί πεινούσε”. Μα, καλά, ο άλλος ανθρωπάκος, που και αυτός πεινούσε και δεν είχε ξάδελφο ή δεν ήταν του κυβερνώντος κόμματος, αυτός δεν έπρεπε να μπορέσει ισότιμα να διεκδικήσει αυτή τη θεσούλα; Ετσι αυτή είναι η απάντησή μου. Τα άλλα όλα είναι εκ του πονηρού, αναβιώνουν ένα κλίμα φαυλότητας το οποίο υπερκαλύπτει τα πάντα. Αλλά μας τρομάζουν η αλήθεια, η αντικειμενικότητα, η αξιοκρατία. Να περάσουν οι αξιότεροι στο Δημόσιο, να γίνει και η ζωή όλων μας πιο εύκολη. Οταν στο Δημόσιο βάζεις τον κοπρίτη επειδή σε ψηφίζει η οικογένειά του και παίρνεις πολλούς σταυρούς, ε, τότε ο κοπρίτης θα μείνει κοπρίτης σε όλη του τη ζωή, δεν πρόκειται να βελτιωθεί. Ξέρει ότι δεν πρόκειται ποτέ να απολυθεί.

Τον κ. Πάγκαλο, πολύς κόσμος τον έχει παρεξηγήσει. Έτσι και σ΄αυτή την περίπτωση. Όταν παραθέτει αυτό το απόσπασμα στη συνέντευξη του προς τον πράσινο δημοσιογράφο Ν.Χασαπόπουλο, έχει στο νου του την πιο κάτω ιστορία:

Η κυρία Αριάδνη Πάγκαλου του Θεοδώρου, διορίστηκε, κατ' αρχήν σαν συνεργάτις στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή κ. Θεοδ. Πάγκαλου.

Στη συνέχεια, με βάση νόμο που ψήφισε η ελληνική βουλή (και ο κ.Θεοδ.Πάγκαλος), αφού συμπλήρωσε 2 χρόνια ανελλιπούς εργασίας στο γραφείο του πατέρα της, μετατάχθηκε και προσλήφθηκε στη βουλή, με τη δημιουργία προσωποπαγούς θέσης. (βλέπε φωτογραφία)

Η πιο πάνω μετάταξη έγινε λίγες μέρες μετά τις εκλογές του 2004, οπότε και ανέλαβε την εξουσία η επάρατος δεξιά. Πρόεδρος βουλής η κ.Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη. (26/3/2004)

Λίγες μέρες μετά, τον Μάιο του 2004, μετατάσσεται στο Πανεπιστήμιο Αθηνών ! (βλέπε  το ΦΕΚ)

Μετατάχθηκε, λοιπόν,  στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο,  στο τμήμα Διοίκησης - Λογιστικής, από όπου "παραιτήθηκε" στις 31.3.2006. (βλέπε εικόνα)

Στην παραίτηση αναφέρεται ως αιτία ο διορισμός της σε θέση μουσικού στο ΝΠΔΔ "ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ", από 1.12.2005!

Στις 7 Απριλίου του 2006, διορίζεται στο ΝΠΔΔ "ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ", με το ΦΕΚ 96/7-4-2006. (δεν έχουμε  την εικόνα του ΦΕΚ)

Προσωπικά εδώ μπερδεύτηκα. Πότε προσλήφθηκε στο Δήμο;

Σε βίντεο, στο MEGA, o κ.Πάγκαλος μας μπερδεύει περισσότερο και μιλά για ...20 χρόνια στο Δήμο. Και λέει κι άλλο ψέμα: Πως "η κόρη, από το γραφείο του πήγε στο Πανεπιστήμιο και μετά τρεις μήνες πήγε στο Δήμο". Αλλά πρέπει να τον δικαιολογήσουμε, γιατί με τόσες αλλαγές θέσης, ο άνθρωπος μπερδεύτηκε.

Στο ίδιο βίντεο, ο κ.Πάγκαλος μας ενημερώνει πως άλλοι τρεις υπάλληλοι του βουλευτικού του γραφείου έκαναν χρήση του νόμου και διορίστηκαν στη βουλή. Και λέει χαρακτηριστικά: "υπήρχε ο νόμος και δεν μπορούσα να τους εμποδίσω να κάνουν χρήση". Προφανώς, ούτε την κόρη του μπορούσε να εμποδίσει.

Κάποιες κακές γλώσσες είπαν πως η μετάταξη από τη Βουλή στο Πανεπιστήμιο έγινε για να έχει διακοπές Πάσχα, καλοκαίρι, Χριστούγεννα, διατηρώντας τον καλό μισθό της βουλής. Δεν μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε.

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ: Ο κ. Πάγκαλος θα ήθελε να τους εμποδίσει, αλλά υπήρχε " ο Νόμος". Οι νόμοι, όπως ξέρουμε, είναι υπεράνω των ανθρώπων και  στέλνονται από το Θεό, μέσω του Μωυσή.  Γι' αυτό, παρά τις επίμονες ερωτήσεις Χατζηγάκη, δεν απαντά ποιος ψήφισε το Νόμο. Δεν ήθελε να κολαστεί, λέγοντας πως αυτός ψηφίζει τους νόμους και όχι ο Θεός. 

Τώρα, καταλάβατε, γιατί ο κ. Πάγκαλος μιλά για "κοπρίτες";

"Θου Κύριε φυλακή το στόματι μου". Αποκλείεται, όταν μιλούσε για "κοπρίτες" να εννοούσε την κόρη του και όσους άλλους διόρισε. Αυτοί όλοι διορίστηκαν από τον Νόμο.

Εγώ, πάντως, δεν θα έλεγα ποτέ την κόρη του Πάγκαλου, "κοπρίτη". Αν και αγαπώ τους κοπρίτες. Είναι τα πιο έξυπνα σκυλιά και ξέρουν να αγαπάνε αυτόν που τα μαζεύει από το δρόμο. Πάντα, διαλέγω καθαρόαιμους κοπρίτες για συντροφιά και φύλαξη του σπιτιού. 

Ο κ.Πάγκαλος δεν συκοφαντεί μόνο τους δημόσιους υπαλλήλους, την κόρη του και όσους διόρισε , αλλά και τους κοπρίτες.

 

Αν τώρα απορείτε γιατί το ένα κόμμα κάνει διευκολύνσεις στους ανθρώπους του άλλου κόμματος, ε, τώρα, τι να σας πω; Χρειάζεστε πολιτικό σεμινάριο.

 

στοιχεία από το blog:  taxalia.blogspot.com