Share |

Πασόκοι είστε άθλιοι,είστε Ανεπιθύμητοι!!!

 

 

 

Μετά το κίνημα των "τζαμπατζήδων" με αίτημα το "δεν πληρώνω"

ένα καινούργιο γεννιέται 

"Είστε ανεπιθύμητοι"!!!!

Μετά την φραστική επίθεση στο Βερολίνο εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου και στο Παρίσι εναντίον του Θόδωρου Πάγκαλου, σειρά είχε ο υφυπουργός Οικονομικών Φ. Σαχινίδης.

 

Το Σάββατο το απόγευμα ο Βόλος του επιφύλαξε …θερμή υποδοχή με συνθήματα όπως  ‘Κλέψατε το μέλλον των παιδιών μας. Είπατε ψέματα στον ελληνικό λαό’ και “το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και ληστεύει τον λαό”. Την ….υποδοχή ετοίμασαν στο Εργατικό Κέντρο ομάδες πολιτών του κινήματος ‘Δεν πληρώνω’, μέλη της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.

Αργότερα, όταν ο κ. Σαχινίδης άρχισε την ομιλία του σε ξενοδοχείο του Βόλου τρεις από τους διαμαρτυρομένους επιχείρησαν να την διακόψουν, αλλά

πετάχτηκαν έξω κακήν κακώς!.

Πηγή (Ελευθεροτυπία, Δημοκρατία)

 

Σήμερα το πρωί στο δημόσιο ραδιόφωνο 91,2 (μαγαζί  με τα δικά μας χρήματα,της πασοκικής προπαγάνδας) δύο '"αφελείς"?  δημοσιογράφοι? "έπαιρναν" μια "χαβαλοσυνέντευξη, από κάποιον  του σύριζα νομίζω,και τι είπαν οι αθεόφοβοι ???

Ότι πίσω από όλα αυτά είναι ο σύριζα....με το ζόρι δηλαδή να κάνουν τον σύριζα υπαρκτό πολιτικό υποκείμενο,συγγνώμη για τους "φίλους" του σύριζα, αλλά ένα κόμμα του 3% αν καταφέρνει τέτοια πράγματα, τότε δε μιλάμε για 3% ,αλλά για 53% και βάλε...

Πασόκοι είστε άθλιοι,είστε Ανεπιθύμητοι!!!

GEORGIOS TRS

 

(σκίτσο: Δον ΨΥΧΩΤΗΣ)