Share |

"Πού ήταν οι Αγανακτισμένοι όλα αυτά τα χρόνια;"

Ο υπουργός Περιβάλλοντος Γ. Παπακωνσταντίνου, μιλώντας στα "ΝΕΑ", διερωτάται "Πού ήταν όλοι αυτοί οι "Αγανακτισμένοι" τα περασμένα χρόνια", ενώ χαρακτηρίζει δείγμα φασισμού τους οργανωμένους προπηλακισμούς, κάνοντας λόγο για εκτροχιασμό στις αυθόρμητες εκδηλώσεις πολιτών.

"Θεωρώ ότι οι μεν οργανωμένοι προπηλακισμοί είναι δείγμα φασισμού, οι δε πραγματικά αυθόρμητες εκδηλώσεις με ανησυχούν πολύ γιατί δείχνουν έναν ευρύτερο εκτροχιασμό στις στάσεις και στις συμπεριφορές συμπολιτών. Πού ήταν όμως, όλοι αυτοί οι «Αγανακτισμένοι» τα περασμένα χρόνια; Γιατί δεν αντέδρασαν τότε, στις πολιτικές που μας έφεραν στη σημερινή κατάσταση;", είπε χαρακτηριστικά.

Προσέθεσε δε πως "θεωρώ ότι η απόλυτη ισοπέδωση, οι μούντζες στη Βουλή και οι κρεμάλες προσβάλλουν βαθύτατα όλες τις κατακτήσεις μας ως κοινωνία".

Σε ό,τι αφορά τα αυθαίρετα διασαφηνίζει πως δεν θα γίνουν "τακτοποιήσεις" σε ευαίσθητες περιοχές και ότι θα ισχύσει το "περιβαλλοντικό ισοδύναμο", όπως έγινε και με τους ημιυπαίθριους.

"Η ρύθμιση για τα αυθαίρετα θα είναι στη λογική της τακτοποίησης των ημιυπαίθριων, θα έχει μία λογική "καρότου και μαστίγιου", θα κάνει διακρίσεις (π.χ. αποκλείοντας τη ρύθμιση αυθαιρέτων σε ευαίσθητες περιοχές, αλλά αναγνωρίζοντας την πραγματικότητα ολόκληρων αυθαίρετων οικισμών) και θα έχει "περιβαλλοντικό ισοδύναμο" σημείωσε χαρακτηριστικά.

news247

ΣΗΜ."Ι": Ο κύριος αυτός ζητά το βιογραφικό μας; Ας έρθει ενώπιος ενωπίω να του το δώσουμε. (Δεν θα τον δείρουμε). Αν φοβάται, ας το κάνει on line, προφυλαγμένος πίσω από μια οθόνη τηλεόρασης.

Αν οι "προπηλακισμοί βουλευτών" είναι φασισμός, η οργανωμένη εξαθλίωση και βία κατά του συνόλου των ελλήνων, τι είναι; Η συνεργασία κουκουλοφόρων, νεοναζί και ταγμάτων ασφαλείας, τι είναι;

"Φασίστες" , όσοι αντιστέκονται και μάχονται για την απελευθέρωση της χώρας τους, από την κατοχική και δοσιλογική κυβέρνηση;

Τα ίδια έλεγαν και οι γερμανοί. Μόνο που τότε η κακιά λέξη ήταν "κομμουνιστές".

 

Στη φοτό η "κυβέρνηση" κυνηγά "κουκουλοφόρους". Έσπασε 300 κεφάλια "ξεσκούφωτων", έστειλε 700 στα νοσκομεία, με αναπνευστικά προβλήματα, και δεν πέτυχε ούτε έναν "κουκουλοφόρο".  Επιτυχία!!!

(Και να έπιανε κανέναν, λέμε τώρα και κανένα ανέκδοτο, με απόφαση του ευρωκοινοβουλίου, οι αστυνομικοί που συμμετέχουν σε εγκληματικές ενέργειες έχουν απαλλαγή).

 

"H νομιμοποίηση αυθαιρέτων θα έχει "περιβαλλοντικό ισοδύναμο". Ελληνικά της απάτης και των αυθαίρετων πολιτικών