Share |

Πώς κατασκευάζεται το καθεστώς και οι ιδεολογίες του. Πώς τροφοδοτούν τον "νεο" ναζισμό

Μην περιμένετε βαριά ανάλυση. Μια προσέγγιση με βάση την επικαιρότητα θα κάμουμε.

Τα δεινά των ελλήνων και όλων των λαών, συνοπτικά, οφείλονται στην έλλειψη δημοκρατίας και στην κατοχή του χρήματος και κατ΄επέκταση του γήινου κόσμου, από μια χούφτα τραπεζιτών και εταιρειών.

Aυτά τα δύο θεματάκια δεν υπάρχουν στην πολιτική ατζέντα και καμιά "ηγεσία" δεν τα λέει. Μόνο στην Ελλάδα, έγιναν πολιτικό ζήτημα πρώτης γραμμής, όταν το έθεσε ο λαός που βγήκε στους δρόμους και τις πλατείες του 2011, με εκείνο το "άμεση δημοκρατία, τώρα". Αυτό το βαθύτατα πολιτικό και ελληνικό αίτημα πανικόβαλλε, οδήγησε σε κρίση τον κοινοβουλευτισμό και σε κατάρρευση μια κυβέρνηση.

Το αντίδοτο ήταν έτοιμο (έχει πολλά αντίδοτα η ολιγαρχία ενάντια στον προαιώνιο ελληνικό εχθρό, που ακούσει στη λέξη δημοκρατία).

"Για το χρέος, τη φορολογία, τις περικοπές και την εξαθλίωση δεν φταίει ο τραπεζίτης, αλλά ο μετανάστης".

Άφησαν τα σύνορα αφύλακτα, απέσυραν την αστυνόμευση από τις γειτονιές, καλλιέργησαν το φόβο προς τον άγνωστο, προπαγάνδισαν τον τρόμο και ο "εχθρός" φτιάχτηκε. Και έρχεται ο Σαμαράς, ο από μηχανής θεός, που πρώτος άνοιξε τα σύνορα με την Αλβανία, καλώντας τους να έλθουν στον επίγειο παράδεισο της Ελλάδας, να μας σώσει. Η μέθοδος είναι γνωστή, από την εποχή του Χότζα ο οποίος είχε πάντα απάντηση για κάθε πρόβλημα, μόνο που ήταν εικονικήΓια να μην παραδεχτεί ποτέ, πως φταίει το σπίτι που είναι μικρό, το φόρτωσε με κάθε είδους ζώα. Κι όταν αυτά βγήκαν έξω από το σπίτι, οι νοικοκυραίοι "ανάσαναν".

Για να λειτουργήσει το ολιγαρχικό σκηνικό χρειάζεται "αντιπολίτευση" και ξεκινάμε με αυτή. 

Τσιπροσυριζαίοι : "Προσβάλουν τον πολιτισμό μας οι επιχειρήσεις "σκούπα"."

Δεν τον προσβάλλουν οι εικόνες στις γειτονιές, ο θεμιτός φόβος και η ανασφάλεια; Οι άνθρωποι δεν είναι γεννημένοι ήρωες.

Οι προσκυνημένες κότες, ας πάψουν να κάνουν την πάπια, μπροστά στους τραπεζίτες, ας αφήσουν τον ρητορικό  "πολιτισμό" κι ας ελέγξουν, αν οι άνθρωποι που πρέπει να φύγουν από τη χώρα, φεύγουν ως άνθρωποι και όχι ως ζώα. Υπάρχουν καταγγελίες πως το παρακλάδι της μαύρης τάξης πραγμάτων, που φυτεύτηκε από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στα σώματα προστασίας του πολίτη, αφήνουν σκοτεινά ίχνη του γοτθικού και όχι ελληνικού πολιτισμού τους, πάνω στα σώματα των άμοιρων ανθρώπων. 

Οι τσιπροσυριζαίοι , ας ερευνήσουν το εύρος της τεχνητής διάβρωσης των ένοπλων τμημάτων του λαού, από από την μαύρη - σκοτεινή μερίδα των οπαδών  της ολιγαρχικής παγκόσμιας τάξης , πριν χαθεί το δικαίωμα των απλών ανθρώπων να έχουν , τουλάχιστον, φωνή. Δεν το κάνει, γιατί είναι μέρος του συστήματος και αρκείται σε ρητορικές και ανέξοδες κορώνες, όταν απλοί έλληνες πολίτες γίνονται θύματα αυθαίρετης ρατσιστικής διάκρισης, από τα όργανα της αταξίας, που αύριο θα γίνουν τάγματα εφόδου και ασφαλείας των τραπεζιτών

ΚΚΕ : Κάποτε, είχε πάρει εργολαβικά να προστατεύει τους μετανάστες, σταμάταγε πλοία, έκλεινε λιμάνια, έκανε πορείες. Από την κατασκευασμένη εμφάνιση της Χ.Α. και μετά, άφησε το πεδίο ελεύθερο και ασχολείται να αποδείξει πως το κίνημα της πατάτας είναι το ίδιο με το κίνημα των μαύρων στολών, που μοιράζει προπαγανδιστικά τρόφιμα σε κατοίκους του κολωνακίου.

 

Πάμε, τώρα, στους Σαμαροβενιζελοκούβελους και στον τρόπο που κατασκευάζεται το "φρόνημα" του λαού, με ένα μόνο παράδειγμα. Για να δούμε πώς το καθεστώς φτιάχνει ψήφους στη Χ.Α.

Τα στοιχεία είναι από το jungle-report, αλλα η προσέγγιση και τα λόγια δικά μας.

Δείτε στην ιστοσελίδα το βιντεάκι των 36 δευτερολέπτων από τις ειδήσεις της ΕΡΤ και συγκρατείστε τη βαρύτητα που δίνουν στο θέμα και τις εικόνες στο τέλος με τα δακρυγόνα που "έριξε η σουηδική αστυνομία σε αντιδιαδηλωτές". 

Στη συνέχεια, από την καλή ιστοσελίδα, δείτε τη φωτογραφία της διαδήλωσης, που έγινε "θέμα" στην ΕΡΤ και αν αντέχετε τα 17 λεπτά του σουηδικού βίντεο. Για να μην πείτε στον κόπο να το δείτε, θα σας περιγράψουμε την ουσία αυτού που είδαμε στην συνέχεια. Εσείς μπορείτε να ελέγξετε, βλέποντας το, του "λόγου μας , το αληθές".

 

Συμπέρασμα: Στα πλαίσια της κατασκευής άλλων από τον πραγματικό "εχθρών" , μια ασήμαντη συγκέντρωση, από μία προφανώς φιλοησραηλινή ομάδα, έγινε "σημαντικό" θέμα. Και μια ασήμαντη αντισυγκέντρωση, που αντιμετωπίστηκε από τη σουηδική αστυνομία, με ...χασμουρητά, παρουσιάστηκε ως "σύγκρουση" και διάλυση με τη χρήση δακρυγόνων. Στο βίντεο θα δείτε πως δεν υπάρχει ίχνος αλήθειας σε αυτό και η στιγμιαία εικόνα της ΕΡΤ με τους καπνούς, είναι κατασκευή της αντικειμενικότητας του Σαμαροβενιζελοκούβελου. Δεν θα συνεχίσουμε. Δημοκρατία και Ανθρωπιά. (στην Εικόνα του "εξώφυλλου", ο Δον ΨΥΧΩΤΗΣ)