Share |

Στην ΕΡΤ υπάρχουν κι αυτοί οι εργαζόμενοι

Για τη διατήρηση της όποιας "αντικειμενικότητας" σε ένα απόλυτα υποκειμενικό  σχολιασμό, βάζουμε και αυτό. Δεν είναι μόνο η κυρία από τη Θεσσαλονίκη και οι όμοιοι της, υπάλληλοι της ΕΡΤ:

Ψήφισμα Γενικής Συνέλευσης εργαζομένων στα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ.

1)Δημόσια Ραδιοτηλεόραση αυτοδιαχειριζόμενη και ανοικτή στα μεγάλα προβλήματα της χειμαζώμενης κοινωνίας.

2)Να γίνει η ΕΡΤ ένα πραγματικό δημοκρατικό μέσο έκφρασης των λαικών πόθων για Δημοκρατία και Ελευθερία.

3)Να υπάρξει αιρετό Διοικητικό Συμβούλιο,ανακλητό,ψηφισμένο απ΄ ευθείας από τον Ελληνικό λαό όπου και θα αναλάβει την διασφάλιση της πολυφωνίας,του πλουραλισμού στην βάση της Δημοκρατίας και της Εθνικής ανεξαρτησίας όπως άλλωστε αναφέρεται στον 1730/87 Ιδρυτικό Νόμο της ΕΡΤ Α.Ε.

4)Επανεργοποίηση της ΑΣΚΕ,του εποπτικού συμβουλίου όπου θα ελέγχει και θα εποπτεύει το Δ.Σ. της ΕΡΤ.

Κάθε ΄Ελληνας πολίτης (έστω κι ένας) θα πρέπει να έχει την πρόσβαση και αναφαίρετο δικαίωμα να κοινωνήσει την άποψή του το πρόβλημά του στη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση.

Τα Μουσικά Σύνολα όπως πάντα αναλαμβάνουν να ανυψώσουν το αίσθημα του Ελληνικού λαού δια μέσου της τέχνης,της παράδοσης ,της Ελληνικότητας και της κουλτούρας του, όπου σε όλη την μεταπολίτευση χτυπήθηκε βάναυσα από κάθε είδους πολιτικού ,κομματικού μηχανισμού που σε συνδυασμό με τα σκουπίδια της ιδιωτικής τηλεόρασης κατέστρεψε κάθε αξιακό υπόβαθρο στην κοινωνία μας.

Δεν θα αφήσουμε να καταργήσουν τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ, μια όαση πολιτισμού, ένα τελευταίο προπύργιο κουλτούρας και πνευματικής ανάτασης.

Οι εργαζόμενοι στα Μουσικά Σύνολα.

 

 

στην εικόνα: ο Δον ΨΥΧΩΤΗΣ