Share |

ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ

warning: Creating default object from empty value in /home1/ithaca/public_html/sites/all/modules/openpublish_core/theme_helpers/node-article.tpl.inc on line 48.
δημιουργός:Δον Ψυχώτης

Κάνουν την πάπια σε κάθε θέμα, που έχει να κάμει με παραβίαση ζωτικού ελληνικού χώρου.

Μας τροφοδοτούν, όλα μαζί, με τούρκικες σαπουνόπερες, για να μάθουμε πόσο όμορφα είναι στην άλλη όχθη του Αιγαίου.

Κάνουν την πάπια στο θέμα της Οικονομικής Ζώνης του Καστελόριζου, για να μη δυσαρεστηθούν οι συνέταιροι τους.

Προπαγανδίζουν συστηματικά το επιτυχημένο μοντέλο της Τουρκίας, καλλιεργώντας και προωθώντας τον νεο- Οθωμανισμό, έχοντας διαβάσει καλά τα βιβλία του τούρκου υπουργού εξωτερικών.

Και για να ολοκληρωθεί το σκηνικό, παρέα με τον κ. Πάγκαλο, που μίλησε για  τους αμόρφωτους που "αποσχίστηκαν" από την Οθωμανική αυτοκρατορία, έρχεται ο κ. Αλαφούζος του ΣΚΑΙ να μας πει πόσο καλά περνούσαμε ως ραγιάδες.

-----------------

Ανάμεσα σε πολλά άλλα, πρέπει να απελευθερώσουμε τις ελληνικές δημόσιες συχνότητες, από τον τουρκικό ζυγό και τους έλληνες κοτζαμπάσηδες.

------------------

Ας αρχίσουμε να οργανώνουμε κατάληψη συχνοτήτων, αντί να ασχολούμαστε με την ολιγόωρη κατάληψη ετοιμόροπων ή διατηρητέων κτηρίων.

Η πληροφόρηση , η ενημέρωση, η γνώση να περάσουν στα χέρια των πολιτών:

Πολυμετοχικά Μέσα Ενημέρωσης.

 

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

 

ΥΓ.: Παρακαλούμε τους δημοκράτες εργαζόμενους των ενόπλων δυνάμεων, του ΕΚΑΒ, της ΥΠΑ και όποιας άλλης υπηρεσίας χρησιμοποιεί δημόσιες συχνότητες για επικοινωνία,  να μας πουν ποιες συχνότητες δεν ενοχλούν τις τηλεπικοινωνίες. 

Ευχαριστούμε, προκαταβολικά.

 

(σκίτσο: Δον ΨΥΧΩΤΗΣ)