Share |

"...τα πεπραγμένα του πρώην Δημάρχου Κώστα Ζαπάντη... "

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                    

ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Αργοστόλι 12-01-2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

       Mετά το θόρυβο που δημιουργήθηκε σχετικά με τα πεπραγμένα του πρώην Δημάρχου Κώστα Ζαπάντη στο Δήμο Ελειού- Πρόννων και μετά τις δηλώσεις και του ιδίου σε συνέντευξη τύπου του , η δημοτική αρχή πιστή στην βασική αρχή πως πρέπει όλα τα ζητήματα που αφορούν τη νομιμότητα και την πολιτική ηθική να έρχονται στο φως και στην δημοσιότητα σκοπεύει να θέσει στο τραπέζι του δημοτικού συμβουλίου όλα τα προς διερεύνηση ζητήματα.

 Βασική μας θέση είναι ότι ζητήματα  πολιτικής και ηθικής σημασίας δεν είναι δυνατόν να συζητούνται σε καφενεία ή σε διαδρόμους αλλά αποκλειστικά σε θεσμικά όργανα ώστε αφενός να γίνεται αντιληπτή στην κοινωνία η πολιτική στάση κάθε παράταξης και κάθε πολιτικού προσώπου και αφετέρου να λαμβάνονται οι ορθές αποφάσεις.

 Για τους παραπάνω λόγους μόλις η δημοτική αρχή θα είναι έτοιμη και επισήμως ενημερωμένη θα θέσει το θέμα προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο. 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ

 

 

ΣΗΜ."Ι": Πλάκα έχουν οι της KEΦΑΛ(Λ)ΟΝΙΑΣ

Δεν είπε και τίποτα κακό, ο κ. Κώστας Ζαπάντης. Μόνο για έγγραφα του Δήμου Ελειού-Πρόννων μίλησε, που κυκλοφορούν νοθευμένα, σα να είναι φέιγ βολάν. Και όπως κάθε πολίτης μπορεί να φανταστεί, πρόσβαση στα αρχεία του Δήμου Ελειού-Πρόννων έχουν μόνο οι άνθρωποι του δημάρχου Κεφαλ(λ)ονιάς.  Και μερικοί φίλοι, ακόμα.

Και τα δίνει σε δημοσιογράφους, blogs και ιστοσελίδες ο ακατανόμαστος. Κάποιος είναι πολύ ...... (τόβαλα, τόσβησα, έβαλα μπιπ, τπτ! Δε μούκατσε.)  Βάλτε όποια λέξη θέλετε.

ΚΟΥΙΖ: (Σε μας γιατί δεν έδωσε;)

Όποιος το βρει κερδίζει δωρεάν ανάγνωση του ithacanet.gr Και να το βρει, δε θα το γράψουμε. (Άλλη μέρα, θα έχουμε καλύτερο κουίζ , με πιο πολλά δώρα).

(η foto είναι του Clarke Little. Η foto είναι σχετική με το θέμα μας. Φουρτούνες έρχονται σε φουρτουνιασμένα μυαλά. )