Share |

Χαιρετισμός Ιωάννη Σακκά στην εκδήλωση των "Αποφασισμένων στην Κεφαλονιά"

Χαιρετίζω την πολύπλευρη συλλογική ενότητα των Ελλήνων Πολιτών των  "Αποφασισμένων στην Κεφαλονιά".

   Το διεφθαρμένο δικομματικό πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα και τα παρελκόμενά του έχοντας οικονομικές γνώσεις, συστηματικά και στοχευμένα εν γνώσει του (με δόλο) μετέτρεψε σε Διεθνές Πειραματόζωο   τον Ελληνικό Λαό και την εξ αυτού συνταγματική του «λαϊκή κυριαρχία ως Θεμέλιο του Πολιτεύματος».  

   Επέβαλε εν γνώσει του συνθήκες ζωής στους Έλληνες Πολίτες, που οδηγούν συστηματικά με νομική συνέπεια και οικονομική ακρίβεια  (μεταξύ άλλων) σε στερήσεις πρόσβασης σε:  τροφή, φάρμακα, στέγη- κατοικία, εργασία και παιδεία,  υπολογισμένων κατά την κοινή λογική να επιφέρουν την καταστροφή μεγάλου μέρους του πληθυσμού της Ελληνικής Πληθυσμιακής Οντότητας** .

 

 

   Αυτή η συλλογική συντονισμένη πράξη του διεφθαρμένου δικομματικού πολιτικού συστήματος στην Ελλάδα  στοιχειοθετεί το Διεθνές Έγκλημα της εξαθλίωσης-εξόντωσης ως έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και μορφή γενοκτονίας κατά του Ελληνικού Πληθυσμού και τιμωρείται στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης και όχι στην Ελλάδα.

 

   Το δημόσιο εργαλείο άσκησης εθνικής κυριαρχίας, το χρήμα και το νόμισμα,  στα χέρια του διεφθαρμένου δικομματικού πολιτικού συστήματος στην Ελλάδα, με «μνημονιακά» φορολογικά μέτρα και με επιπλέον παροχή 50 δις δημοσίου χρήματος σε Ευρώ σε 4 ιδιώτες-τράπεζες,  κατευθύνεται στοχευμένα προς εξόντωση του Ελληνικού Πληθυσμού και με την έντεχνη-σχεδιασμένη έλλειψη και αφαίμαξη χρήματος πλήττει τον Έλληνα Πολίτη και τον μετατρέπει σε οφειλέτη, ανασφάλιστο, άνεργο, χρεοκοπημένο, φτωχοποιήμενο, εξαθλιωμένο και τελικώς πεθαμένο.

 

   Η πολύπλευρη συλλογική ενότητα των Ελλήνων Πολιτών των Επτανήσων, των "Αποφασισμένων στην Κεφαλονιά’’, έχει αντιληφθεί την εγκληματικότητα των στελεχών του διεφθαρμένου δικομματικού πολιτικού συστήματος στην Ελλάδα, το οποίο χειραγωγεί και σφετερίζεται το Κοινοβουλευτικό Πολίτευμα,  αλλοιώνοντάς το.

 

   Σηκώστε το ανάστημά σας ως Έλληνες Πολίτες. Μιλήστε. Φωνή Λαού, Οργή Θεού.

 

 

 

Με εγκάρδιους χαιρετισμούς.

Αθήνα 13-11-2013

Σακκάς Ιωάννης,  Πρώην Εισαγγελέας, νομικός και πολιτικός επιστήμονας.

 

 

 

  • **(σχετικώς βλέπετε τα άρθρα 6 περίπτωση γ,  7 παρ/φοι 1 β και 2 β  και 25 του Ν 3003/2002 ΦΕΚ Α 75/8-4-2002, ήτοι νόμου υπεράνω των τυπικών μνημονιακών νόμων).