Share |

Aπαγορεύουν τις διαδηλώσεις. Ε, και; ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥΣ;

Ο κ. Καμίνης, νομίζω πως είναι δήμαρχος των Αθηναίων και όχι της Αθήνας, των ψυχών και όχι των ντουβαριών.

Εμένα δεν μαρέσουν οι διαδηλώσεις. Ή τουλάχιστον, εκείνη η καθημερινή ανοησία, όπου κάνεις διαδήλωση για τη διαδήλωση με κάθε ασήμαντη αφορμή, που ήρθε στο μυαλό κάποιου επαγγελματία της επανάστασης.  Αυτές οι τελευταίες, συνήθως, γίνονται ερήμην των πολιτών, από διάφορες μικροκομματικές παρέες. Προτιμώ να πλένω πιάτα και να μαγειρεύω για τον άνδρα, όταν λείπει ο εραστής. (πρόκειται για ένα και το αυτό πρόσωπο).

 

Ως εδώ "συμπλέουμε" με τον κ. Καμίνη. Είμαι μέλος μιας "σιωπηλής" πλειοψηφίας, που πρέπει να φτάσει στο "αμήν", για να ξεκολήσει από τον καναπέ.  Συνήθως, το κάνουμε στις παρελάσεις και μια δυο φορές ακόμα, όπως στο αλήστου μνήμης 2011. Τότε, μας είπαν "αγανακτισμένους" κι ακούσαμε το βρίσιμο της αρκούδας, ως ότου μας γυρίσουν σπίτια.

Από "μαλάκες" που μας είπε ο Πάγκαλος, "φουσκωτούς" εθνικιστές που μας είπε η Αλέκα, ως οπαδούς του Εφραίμ, που μας είπαν κάποιοι πιο επαναστάτες.

Κατεβήκαμε  μερικές φορές τον Ιούνιο, στις 20 Οκτωβρίου (κι ανταμώσαμε το ΚΚΕ), στις 28 Οκτωβρίου, στις 12 Φεβρουαρίου και στις 25 Μαρτίου.  Κάθε φορά που κατεβαίνουμε γίνεται της πλατείας Ταχρίρ, της Λιβύης και της Παλαιστίνης, μαζί. Γιατί αυτό που μετράει και κάνει τη διαφορά είναι το μέγεθος. Και μέγεθος, μέγα πλήθος και μέγα πάθος, χωρίς ενότητα δεν υπάρχει. Για να μην υπάρξει το τελευταίο, φροντίζουν μια σειρά από έμμισθοι καθεστωτικοί πράκτορες που ξεκινάνε από τους ναζιστές και καταλήγουν στους αναρχοαυτόνομους (τρομάρα τους).

Ρίξαμε μια κυβέρνηση και ζητήσαμε (άμεση) δημοκρατία, αλλά κάνουν πως δεν το άκουσαν και φτιάχνουν κόμματα.

Το πώς κάνουν εκλογές οι έμποροι και πόσοι συμμετέχουν, το ξέρει ο φίλος μου ο Ιαβέρης ο Τάφιος. Αυτοί , λοιπόν, οι γαλαζοπράσινοι με ολίγον μαύρο Μίχαλοι, μαζί με τον Καμίνη έφτιαξαν νόμο.

Για να είναι μεγάλο το κύρος του νόμου έβαλαν και μια σειρά πμνευματικούς ανθρώπους, στυλοβάτες της τραπεζικής αυτοκρατορίας, να τον παρασκευάσουν. Νομοπαρασκευαστική επιτροπή το λένε, και δεν ντρέπονται. Νομοπαρασκευαστής και νομοθέτης, στα ελληνικά είναι μόνο ο λαός.

Η ιστορία πρέπει να κρατήσει τα ονόματα της διανόιησης που στηρίζει την τάξη και την νομιμότητα του Δ' Ράιχ:

"Την επιστημονική ομάδα που συνέταξε την πρόταση νόμου αποτελούν ο επίτιμος αντιπρόεδρος του ΣτΕ Μιχάλης Βροντάκης, ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας Νίκος Αλιβιζάτος, ο ομότιμος καθηγητής συνταγματικού δικαίου του ΑΠΘ και πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου Αντώνης Μανιτάκης, ο λέκτορας της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Γιάννης Κτιστάκης και ο δικηγόρος και νομικός σύμβουλος του Καμίνη, Θανάσης Τσούρας."

Ένας σωρός από "δημοκράτες", σφιχτά αγκαλιασμένοι. Μαλλιά κουβάρια σε μεταξωτά παπλώματα απλωμένοπι, οδαλίσκες τραπεζιτών.

Να μη το ξεχάσουμε: Ο Καμίνης είναι αριστερός της "Δημοκρατικής Αριστεράς" και ήταν και ...Συνήγορος του Πολίτη!!!!!

Για να μην υπάρχει καμιά αμφιβολία για την ύπαρξη καθεστώτος Δ' Ράιχ, παράλληλα με τις κατοχικές απαγορεύσεις διαδηλώσεων ανοίγουν και στρατόπεδα συγκέντρωσης. Υποτίθεται πως είναι για μετανάστες , αλλά όπως όλοι ξέρουμε, τρώγοντας ανοίγει η όρεξη. Όλοι οι καλοί χωρούν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης. (Ας μη χαίρονται, μερικοί ανόητοι, με τα τερτίπια της εξουσίας. Όταν θάρθει η σειρά τους, δεν θα υπάρχει γύρω τους κανείς. Ιλλυριοί μετανάστες, μαζί με πούρους νεοναζιστές, κυνηγούν μελαχρινότερους "ξένους". Και ο Χρυσοχοϊδης, με τον Παπαδήμο, το Σαμαρά και τον Βενιζέλο, από κοντά.

Ήδη , όπως όλοι ξέρουμε, απαγόρευσαν στο λαό να πηγαίνει στις παρελάσεις. Από εδώ και πέρα, οι παρελάσεις θα γίνονται, όπως δείχνει η φωτογραφία που τραβήχτηκε στις 25 Μαρτίου. (Χαρά που θα κάνουν οι αντιμιλιταριστές!)

Τι ωραία εικόνα!!! Η μοναξιά της εξουσίας.

 

Επίσης, μια καλή λύση, για να χαίρεται και η Χρυσή Αυγή, που κάνετε ό,τι μπορείτε για να της φτιάξετε τα ποσοστά,  είναι να καθιερώσουμε το είδος των παρελάσεων, που ακολουθεί.

Για να δέσει το γλυκό και να μην κρυβόμαστε πίσω από φερετζέδες, την ώρα που μας πιάνουν το αποτέτοιο μας (γυναίκα είμαι). Όλα στη φόρα. Γυμνές και γυμνοί, ενώπιον Θεού και ανθρώπων, σαν Πάνες και νύμφες. Ας εγκαταλείψουμε το νόημα της λέξης "Ελλάδα". Εμπεριέχει κακόπιστα στοιχεία ανθρωπιάς και από αυτό το νόημα γεννήθηκε ο ύποπτος όρος "ανθρωπιστικές σπουδές". 

Επιτέλους! Γιατί να το κρύβομεν, άλλωστε; Ας υιοθετήσουμε επίσημα τα πραγματικά σύμβολα και τις σωστές παρελάσεις της Αυτοκρατορίας. Ας δείξουμε την πραγματική πίστη των νεωτερικών καθεστωτικών κομμάτων και των εκπροσώπων τους.

Ας τιμήσουμε τον εμπνευστή του όρου "Νέα Τάξη Πραγμάτων", με τον ορθό τρόπο:

Μετά την ιστορική αναδρομή και τους αναγκαίους συνειρμούς, συνεχίζουμε:

 

Με την εφαρμογή του νόμου "περί διαδηλώσεων", οι φυλακές δεν θα χωρούν τον κόσμο, και τα στρατόπεδα θα χρειαστούν και για άλλους ανθρώπους.

Εξ άλλου, πάει καιρός που είμαστε μετανάστες στην ίδια μας την πατρίδα. Οι υποχρεώσεις μας διέπονται από το Αγγλικό Δίκαιο και οι αποφάσεις που μας αφορούν παίρνονται σε άλλες πρωτεύουσες. Τα δικαστήρια μας, θα είναι στο Λουξεμβούργο και πιθανά στην Άγκυρα.

 

Ε,  και;  Πόσο νομίζετε πως θα αντέξετε; Πόσα σπίτια θα πάρετε; Πόσους θα κλείσετε σε στρατόπεδα, ξερονήσια και φυλακές, ως ότου το καθεστώς της χρηματικής τρομοκρατίας νοιώσει ασφαλές;

Θα απαγορεύσετε και τις θρησκευτικές γιορτές;

Πλάκα κάνετε;

Το Κόμμα της δημοκρατίας θα γεννηθεί, με τον τρόπο των ελληνικών κοινοτήτων.

Είστε τελειωμένοι.

Δημοκρατία , παντού. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΑΝΘΡΩΠΙΑ.

Δεν έχετε ιδέα τι σας περιμένει.

 

Nα φοβάστε αυτούς που " δεν πάνε" στις διαδηλώσεις.

Άντε, λοιπόν. Ραντεβού  και στις περιφορές των επιταφίων.

Από τον Περικλή στον Ιησού. Οι επιτάφιοι ανήκουν στην δημοκρατία και την κοινότητα. Στο λαό. Όπως και οι Νόμοι.

Να φοβάστε την κατάνυξη των Σικελικών Εσπερινών.

Ιστορικά αποδεδειγμένο, οι ελληνικές κοινότητες σφάζουν κατακτητές, ακόμα και τις γυναίκες και τα παιδιά τους, με μεγάλο σεβασμό στα Θεία.

"Για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδας την Ελευθερία".

Αι γενεαί πάσαι, Ύμνον τη Ταφή Σου προσφέρουσιν...

Τι σχέση μπορεί να έχει η ολιγομελής εξουσία, με τις γενιές και το γένος;

Ξέρετε κάτι; Κάτι επαναστάτες δεν ήρθαν κι έφυγαν και δεν μένουν στις μνήμες των ανθρώπων σαν σφουγκοκολάριοι αυτοκρατοριών. Το προσπαθήσατε, αλλά δεν έκατσε.

 

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!

 

 

έγραψε:

Μαρία Μαγδαληνή. (Η εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα γυνή).

 

 

(Εικόνα : Δον  ΨΥΧΩΤΗΣ)