Share |

Kefalos-net: Τον "δίνει στεγνά" (Το πάρτυ αρχίζει)

Από το blog : Κefalos net

Προς Κύριο Τραυλό.

e-mail Ελεγχόμενου Αναγνώστη.
Παρακαλούμε το ευσεβές κοινό, σε επόμενη δημοσίευση , να αποστέλλετε :τηλέφωνο, διεύθυνση κατοικίας, αριθμό ταυτότητας, αριθμό φορολογικού μητρώου ,δίπλωμα οδήγησης τριαξονικής νταλίκας μετά συρόμενου , βιβλιάριο καταθέσεων, πιστοποιητικό γεννήσεως , αντίγραφο φορολογικής δήλωσης θεωρημένο από το πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα και χαρτοσημασμένο, τοπογραφικό διάγραμμα της οικία σας, άδεια οικοδομής , αντίγραφο κατάθεσης ενσήμων στο ΙΚΑ, βιβλιάριο υγείας θεωρημένο , τίτλο σπουδών , πιστοποιητικό γλωσσομάθειας με  την κατάλληλη επάρκεια , πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης τύπου Α και Β, ποινικό μητρώο τύπου Α και Β, δεκαπέντε πρόσφατες φωτογραφίες και άλλες τόσες με διάφορες στάσεις , πιστοποιητικό πολιτικών φρονημάτων , χαρτιά για κομφετί , σερπαντίνες , χαρτί υγείας και ότι άλλο σας περισσέψει . Θα κάνετε και σχετική αίτηση στην οποία θα λάβετε απάντηση εντός δεκαετίας.
Μερικοί άνθρωποι στέλνουν e-mail πράγματι για να ρίξουν λάσπη και να προσβάλουν ανθρώπους . Υπάρχουν και οι άλλοι που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν γεγονότα και καταστάσεις. Ο εννοώ εννοείτο .
Στο χωριό μου λένε « Είπαμε της γριάς να κλάσει αλλά αυτή το παράχεσε ».
Με όλο το σεβασμό.
τηλέφωνο: 090696969 προς επιβεβαίωση του e-mail.

--------------------------------

ΣΗΜ. "Ι":

"Κέφαλε", άσε τα "ο νοών νοείτω". Όταν ξέρεις τι παίχτηκε, παρατάς τα υπονοούμενα.

Τι σημαίνει αυτή η ανάρτηση;

Ο κεfalos net ήταν παραλήπτης των "ανώνυμων" και πλαστών emails, που έλεγαν τα διάφορα, για τον κ. Κώστα Ζαπάντη.

Λίγο πιο πριν, στο ίδιο blog, θα βρείτε μια ανάρτηση , με κόκκινα γράμματα (Δευτέρα 10 Ιανουαρίου και ώρα 17:03):

Το Blog μας αποσύρει τις αναρτήσεις όσων αφορά τον πρώην Δήμαρχο και Δήμο Ελιού–Πρόννων, θεωρώντας τα ψευδή , διότι όπως και άλλοι ισότοποι εξαπατήθηκε από ψευδή e-mail.

Και, έτσι,  ο άνθρωπος έβγαλε στη σέντρα τον αποστολέα των emails.

Ποιος είναι ο κ. Τραυλός; Ε, σιγά μην το πω εγώ. Νομίζω, πως έχουμε αναφερθεί στο όνομα αυτό, δια της "περιγραφικής μεθόδου". Μπορεί να κάνουμε και λάθος. (Να πούμε και καμιά ....)

Όμως, εγώ πρέπει να πω ότι σπίλωσα την τιμή και την υπόληψη ενός ανθρώπου, χρεώνοντας του άδικα την αποστολή των "ανώνυμων"  emails: Δηλώνω ευθαρσώς και αναλαμβάνω όλες τις ευθύνες που μου αναλογούν και όλες τις συνέπειες του νόμου, πως ο κ.Νίκος Ανουσάκης δεν ήταν ο αποστολέας των emails.

(Για άλλα πράγματα , δεν ξέρω). 

Άμα φάω άλλο εξώδικο, θα πάω σε μια γωνιά να κλάψω και θα ζητήσω να πάω φυλακή,  οικειοθελώς.

ΕΞΩΔΙΚΟ διαμαρτυρία, ο διαχειριστής του kefalos net θα φάει;

 

ΥΓ: Μα, καλά! Τόσο ....... ήταν όλοι αυτοί οι τύποι, με τα "ανώνυμα" emails; Aπό το δικό τους email τα έστελναν; Ή τα έδιναν αυτοπροσώπως;

ΚΟΥΙΖ νο 2: Ο κ. Κώστας Ζαπάντης πώς είχε στα χέρια του, τα ψιλονοθευμένα, ψιλολειψά έγγραφα του δήμου Ελειού-Πρόννων, που έδιναν σε δημοσιογράφους οι ευφυείς αυτοί τύποι;

Σιγά, μη βάλω δώρο σε τόσο εύκολη ερώτηση.

Κόψτε τη σιωπή, μάγκες. Ο εισαγγελέας θα υποχρεώσει πολύ κόσμο να μιλήσει. Κάντε το παληκαρίσια, να γραφτείτε στην ιστορία. Δε χρωστάτε σε κανέναν, παρ' εκτός στην αλήθεια.

Άσχετο:

Έχω μια μικρή φίλη, που όταν κάνω κάποια "πατάτα", μου λέει:

"Μα, πόσα κιλά μαλάκας είσθε κύριε Γιάννη;" Ναι, το κοριτσάκι, με έχει σε μεγάλη εκτίμηση, γι' αυτό μου μιλά πάντα στον πληθυντικό. Στο τέλος, βάζει τη φράση "με το συμπάθειο, κ.Γιάννη". Αυτό θα πει εκτίμηση!

Και μη νομίσετε πως τη φράση τη  λέει, για μικροπράγματα: μου την είπε, σπαρταρώντας από το κλάμα, όταν ένας δολοφόνος σκότωσε το σκυλάκι, που μου είχε δώσει να προσέχω. Με φόλα από τριμένα γυαλιά.

Σας μπέρδεψα σήμερα, ε;

Γράφω βλακείες, για να μη θυμώσω με αυτό που είμαστε και με όσα ζούμε. Είμαι συνένοχος. Δεν ξέρει από πολιτική το κοριτσάκι. Αλλιώς, θα μου την έλεγε, κάθε μέρα, για τον κόσμο  που της ετοιμάσαμε και στον οποίο ήρθε να ζήσει. (Πληθυντικός φίλες και φίλοι, γιατί σιγά μην έχω κάνει όλες τις αμαρτίες , μόνος μου. Να το θυμόμαστε, κάπου - κάπου).

Φουρτουνιασμένες, όμορφες, πικρές, χαρωπές; Τι μέρες είναι τούτες , θεέ;

(δε λέω θεέ "μου", γιατί δεν είναι δικός μου. δεν έχω το θεό μου).