“ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” ΓΕΜΑΤΗ ΕΧΘΡΟΤΗΤΑ, ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ “ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟ”


ΑΡΘΡΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΓΟΝΕΙΣ. 

  • (Ζούμε σε μια κοινωνία που έχει χάσει το βασικό ένστικτο της αυτοσυντήρησης. Και το ψάρι βρωμάει πάντα από το κεφάλι).

Ρατσισμός και αντιρατσισμός είναι οι δύο όψεις του ψεύτικου και τεχνητού φυλετισμού που προωθούν οι κυρίαρχοι. Ανήκει στις τεχνικές της εξουσίας , οι οποίες βασίζονται στην δοκιμασμένο και σχετικά επιτυχημένο ρωμαϊκό και αυτοκρατορικό “διαίρει και βασίλευε”.

Πήγα σε ένα “φεστιβάλ” “αλληλεγγύης” και συμπερίληψης , όπως τα λένε και είδα το τίτλο που έβαλα.

Συμμετείχαν ΟΛΟΙ οι δήμοι του νησιού, ΜΚΟ της “εκκλησίας”  της Ελλάδας, σύλλογοι,  επαγγελματίες της ψυχαγωγίας και της εκπαίδευσης, καλλιτέχνες, διανοούμενοι, κομματικοί διαφόρων ειδών και παιδιά. Πολλά παιδιά, φερμένα από συλλόγους, σχολές ψυχαγωγίας και χορού  και γονείς.

Μπράβο στους γονείς που θέλουν μόρφωση για τα παιδιά τους!

Βλέποντας τα εκθέματα, τις προβολές, τις εκθέσεις και τα λόγια θα νόμιζε κανείς πως ζούμε σε έναν κόσμο και μια κοινωνία, που, γενικώς, μισεί και εχθρεύεται. Με μια πρόχειρη ματιά σε μέρος των “εκθεμάτων” και στις εικόνες που σας δείχνω, μαθαίνουμε:

  • Το μεγαλύτερο κοινωνικό πρόβλημα είναι ο Έλληνας άντρας που όλη μέρα δέρνει τη γυναίκα του.
  • Δεν αρκείται, όμως, σε αυτό. Η κοινωνία και κυρίως ο λευκός χριστιανός Έλληνας άντρας, μισεί:
  • Μισεί ή εχθρεύεται ή περιφρονεί ή φοβάται τον μαύρο. (Προφανώς και κάθε έναν πιο μελαχρινό από τον ίδιο). Θεωρεί επικίνδυνο κάθε μετανάστη. Κάθε έναν που δεν τους μοιάζει.
  • Αντιπαθεί ή περιφρονεί ή δεν επιθυμεί συναναστροφή με τον τυφλό, τον ανάπηρο,  τ@ διαφορετικ@, τ@ καταθλιπτικ@, το αυτιστικό παιδί της διπλανής (όχι του διπλανού, γιατί το παιδί, προφανώς, δεν έχει πατέρα)…
  • Στην πλειοψηφία, ανδρική προφανώς, δεν αρέσει …η γυναίκα με την κοντή φούστα, η πάσχουσα από διπολική διαταραχή, η φτωχή, η άσχημη, η υπερκινητική (!), αυτή που ο άντρας της είναι άνεργος ή είναι κοντός (Δεν ενοχλείται κανείς για τον άντρα, αν η γυναίκα του  είναι κάτι από αυτά. Μόνο τη γυναίκα μισούμε). Η κοινωνία δεν μισεί τον άντρα, παρά μόνο αν είναι τρελός, χοντρός,  περίεργος, διαφορετικός ή είναι ντυμένος σαν ζητιάνος.
  • Μισεί, κατά τους επιστήμονες του φεστιβάλ, κάθε έναν που δεν είναι ή δεν δηλώνει χριστιανός!

΄Όλα αυτά νομίζουν πως συμβαίνουν στην κοινωνία με τρόπο πολύ επιστημονικό. Κατά πάσα πιθανότητα, οι συγγραφείς νομίζουν πως όλοι μας ζούμε μια ευτυχισμένη ζωή που απλώς μισεί. Δεν έχουμε άλλα προβλήματα στην Ελλάδα.

Σε μια ετοιμόρροπη κοινωνία, ευρισκόμενη σε κατάσταση πολέμου, φτώχειας, κακής και επικίνδυνης διατροφής, υπερχρέωσης, κακής αμοιβής της εργασίας, επαγγελματικές δυσκολίες, λόγω μνημονίων, σε κατάσταση παραβατικότητας των παιδιών μας, διάδοσης ναρκωτικών, αυξημένης εγκληματικότητας, αλλά και για πολλούς ευρισκόμενους σε κατάσταση πείνας, αυτά δεν είναι προβλήματα για τους εκλεγμένους και διορισμένους παρατρεχάμενους της εξουσίας. Αυτά που περιγράφουν οι φωτογραφίες είναι τα βασικά προβλήματα, κατά το ΚΕΘΕΑ, τους δήμους που εκλέγουμε, τις μονάδες ψυχικής υγείας και λοιπούς επιστήμονες. Και ας βρισκόμαστε σαν χώρα  μέσα στη δίνη τριών τεσσάρων πολέμων και γενοκτονιών, συμμετέχοντας στο πλευρό της “σωστής πλευράς” και περιμένοντας τον πυρηνικό πόλεμο. Και την ίδια ώρα, το κομματικό καθεστώς διεξάγει “ειλικρινή διάλογο” με την Τουρκία, η οποία με επαναλαμβανόμενες δηλώσεις και χάρτες θέλει αυτά:

Κανένα από όλα αυτά τα προβλήματα, τα  οποία είναι αποτέλεσμα βαθύτατης εξάρτησης και εθισμού μας από την εξουσία, δεν είναι πρόβλημα για τους διοργανωτές του φεστιβάλ.

(Για την ιστορία: Κέντρο θεραπείας εξαρτημένων είναι το ΚΕΘΕΑ. Ποιος δεν είναι εξαρτημένος από την εξουσία; ).

Είδα και κάτι αριστερά συνθήματα παλαιάς κοπής. Τα βάλανε για να μην καταλάβουμε πως όλα αυτά προέρχονται από την εξουσία και από αυτούς που τους υπηρετούν. Να έχει κάτι το αριστερόν η όλη εικόνα.

Εγώ, που δεν είμαι επιστήμονας, δεν μου αρέσει η επιστήμη, σιχαίνομαι τις ψεύτικες “πανδημίες” και τα βιολογικά όπλα που ονόμασαν “ιούς” και  “εμβόλια”,  θα πω πως το μεγαλύτερο “πρόβλημα” είναι η μοναξιά. Η Ερημία ψυχής, ήθους και πνεύματος, αποτέλεσμα πολλών χρόνων εκπαίδευσης στον ατομικισμό και στην καλλιέργεια του “εγώ”. (Σα να λέμε Yoga).

(Στην πραγματικότητα, το μεγαλύτερο μας πρόβλημα είναι η εξουσία του χρήματος. Η μητέρα όλων των προβλημάτων του πλανήτη).


Η ουσία της “αλληλεγγύης” τους είναι η εχθρότητα προς την πολύ κακή και άθλια πλειοψηφία του πληθυσμού. Αναπαράγουν τη λογική που γεννήθηκε το 1989-90 από μία  οργάνωση των κυρίαρχων, την ίδια που δημιούργησε και επινόησε την ανεξάρτητη από τους πραγματικούς ενόχους οικολογική καταστροφή και που πρότεινε τις ΜΚΟ σαν τρόπο διακυβέρνησης των κακών ανθρώπων, σε συνεργασία με τις κυβερνήσεις που ελέγχονται από το χρήμα. Πρόκειται για τη Λέσχη της Ρώμης και το συμπέρασμα της στο βιβλίο της “Τhe First Global Revolution” ήταν: “Ο Εχθρός της ανθρωπότητας είναι ο άνθρωπος“. “Γιατί πάντα θα πρέπει να έχουμε έναν εχθρό”, εξηγούσε. Για να έχουμε δικαιολογία για την εξουσία μας, θα συμπλήρωνα εγώ.

Βλέπετε και μόνοι σας πως οι διοργανωτές τηρούν πιστά το συμπέρασμα που είχε βγάλει το 1989-90 η Λέσχη της Ρώμης. Κι ας μην έχουν διαβάσει ποτέ την “Πρώτη Παγκόσμια Επανάσταση” τους. Ζούμε σε “επαναστατικούς” καιρούς, μόνο που πρόκειται για την “επανάσταση” των Κυρίαρχων του πλούτου κατά της ανθρωπότητας. Οι εκλεγμένοι και μη υπάλληλοι  της εξουσίας εφαρμόζουν πιστά τις εντολές της. Γι’ αυτό όλοι δικαιούνται αύξησης μισθών, προστασία από απολύσεις και διαρκή εκλογή και  επανεκλογή.

Τώρα, εσείς και πολλοί άλλοι μπορείτε να συνεχίσετε να νομίζετε πως Κράτος, Δήμοι, ΜΚΟ, αλλά και οι επαγγελματίες του ιδιωτικού και του κρατικού τομέα, στους οποίους παραδίδετε τα παιδιά σας για εκπαίδευση, μοχθούν για το καλό σας. Μοχθούν για σας και τα παιδιά σας και όχι για αυτούς που έχουν το χρήμα που τους πληρώνει και την εξουσία που τους διορίζει. Το επόμενο βήμα είναι να κάμετε αυτό που κάνουν στις ΗΠΑ (Εκτός από την αλλαγή φύλου στα παιδιά σας, υπάρχει και η δυνατότητα αυτοπροσδιορισμού σε ζώο. Είτε με είτε χωρίς εγχείρηση):

Κοιτώντας γύρω μου, είδα όλο τον κόσμο να είναι χαρούμενοι και να διασκεδάζουν. (Δεν θα βρείτε πουθενά αντίρρηση γι’ αυτό το φεστιβάλ, Μόνο επαίνους).


Στο “Φεστιβάλ” διδάχτηκαν και γιόγκα. Ινδική μέθοδος για πνευματική και ψυχική ανάταση, η οποία, όμως, ελάχιστα προστάτεψε την Ινδία από την κεφαλαιοκρατία και την δόμηση της κοινωνίας της σε κάστες ανέγγιχτων. Κατά τον Ζακ Ατταλί, μεγάλο σοφό της παγκοσμιοποίησης, οι άνθρωποι θα πάψουν να είναι επικίνδυνοι, αν χωριστούν σε κάστες με απαγόρευση μετακίνησης από κάστα σε κάστα, παίρνουν ναρκωτικά και δεν έχουν μόνιμη κατοικία και ιδιοκτησία. Τα κράτη θα είναι κάτι σαν ξενοδοχεία διερχομένων. Σε αυτά ταιριάζει η γιόγκα, αλλά δεν ταιριάζουν  η διαχρονική ελληνική εκκλησία του Δήμου και του Χριστού, η πατρίδα και η οικογένεια , όπως την ξέραμε. Τώρα πια, τα φύλα είναι πολλά, ο άντρας ο λευκός είναι επικίνδυνος και τα φύλα είναι ρευστά και μπορούν να αλλάζουν. Αρκεί να το δηλώσεις.

Εσείς μη σκάτε. Όλα καλά με την παιδεία.

Ο εκκλησιαστικός τρόπος των Ελλήνων δημιούργησε έναν από τους Μεγάλους Πολιτισμούς της ανθρωπότητας. Προσωπικά , πιστεύω “τον μεγαλύτερο και ανθρωπινότερο”. Μπορούμε, ξανά, αν τον ξαναθυμηθούμε και υιοθετήσουμε τον τρόπο του. Άντεξε από τα χρόνια του Ομήρου ως τον 19ο αιώνα.


“ΜΠΡΑΒΟ” ΣΤΟ ΚΕΘΕΑ

Κι άφησα τελευταίο το ΚΕΘΕΑ. Τον κεντρικό διοργανωτή, όπως δείχνουν και οι εικόνες.

Αυτό το πράγμα έχει καταργηθεί, πρόσφατα. Τώρα, απλώς, πνέει τα λοίσθια και οι υπάλληλοι που έχουν προσληφθεί με κάποιο πρόγραμμα με το ΕΣΠΑ κάνουν ό,τι μπορούν για να δείξουν καλή διαγωγή και να διατηρήσουν τη δουλειά τους.

Όταν ξεκίνησε η διαδικασία αποδόμησης του ΚΕΘΕΑ και των λοιπών κοινοτήτων, είχαμε γράψει 4 – 5 άρθρα για το ρόλο της εξουσίας, του χρήματος των φιλανθρώπων, των ΜΚΟ και των φαρμακευτικών εταιρειών και για τον τρόπο με τον οποίο είχαν στρώσει το δρόμο για τη νομιμοποίηση, διάδοση και προώθηση των “καλών” ναρκωτικών ουσιών που παράγει η φαρμακοβιομηχανία. Τα άρθρα άρεσαν και ζητήθηκε να γίνουν με κάποιες προσαρμογές βιβλίο. Την ημέρα που λάβαμε την προσφορά για το κόστος της εκτύπωσης από τον εκδότη ξεκίνησαν τα κλειδώματα για την προστασία του λαού από τον covid 19 κι έτσι το βιβλίο δεν εκδόθηκε ποτέ.

Θα “μαθαίναμε” πως οι εταιρείες που φτιάχνουν φάρμακα και εμβόλια, φτιάχνουν και ναρκωτικά. Βεβαίως, δεν τα λέμε πια “ναρκωτικά”. Είναι ενθεογόνα. Ένας τρόπος να βάλεις τον Θεό μέσα σου. Δεν χρειάζονται θρησκείες, εκκλησίες, μοναστήρια, αγάπη, ηθικοί κανόνες κλπ. Ρωτήστε και τον Νετανιάχου, τον Τραμπ ή την Χάρις.

Να συνεχίσετε να εμβολιάζεστε.

Δεν θα σχολιάσω ην παρουσία τους στο Φεστιβάλ. Θα αφήσω εδώ μόνο ένα βίντεο που έπαιξαν σαν συμμετοχή.

Τίτλος ΕΙΜΑΙ….

Να προσέξετε πως ο απροσδιόριστης ταυτότητας “πρωταγωνιστής”, που διαφημίζει τις σεξουαλικές του προτιμήσεις,  είναι όλα και απ’ όλα, αλλά ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ “ΕΙΜΑΙ άντρας”. Στην Νέα Γλώσσα αυτό λέγεται woke. Δηλαδή αφύπνιση. Όσοι πιστεύουν πως τα φύλα είναι δύο και το παιδί γεννιέται από πατέρα και μητέρα είναι κοιμισμένοι. Αν πιστεύουν στην πατρίδα, στον Θεό και στην αγάπη προς τον πλησίον είναι και οπισθοδρομικοί και επικίνδυνοι. Σας το λένε και οι επιστήμονες υπάλληλοι του καταργημένου ΚΕΘΕΑ. Ευχαριστούμε ΚΕΘΕΑ, που μας ενημέρωσες για τις καταπιεσμένες επιθυμίες και προτιμήσεις ενός ατόμου. Και σ’ άλλα τέτοια. Ανώτερα.

Έχω κι εγώ καταπιεσμένες από την εξουσία επιθυμίες και προτιμήσεις. Μπορείτε να τις κάμετε εκπαιδευτικό φιλμάκι ή δεν χωράω στην “συμπερίληψη” σας; (καινούργια λέξη σε καινούργια γλώσσα).

Εμπρός, λοιπόν, για την “Κοινωνική”  “Αλληλεγγύη”, με τον τρόπο των κυρίαρχων ελίτ. Να εχθρεύεστε, αλληλλέγυα.

Αυτοί, λοιπόν, του ΚΕΘΕΑ θα μας συμβουλέψουν για την απεξάρτηση των εθισμένων από διάφορες εξαρτήσεις. Οι εξαρτημένοι από την εξουσία, το χρήμα κι έναν μέτριο μισθό!

Α σταθούμε μακριά από πολιτικούς και κρατικούς σωτήρες και δασκάλους.

Ας μην περιμένουμε από αλλού τις λύσεις, ακόμα κι αν αυτό το περιμένουμε από τις εκλογές. Ό,τι και να ψηφίσεις το χρήμα είναι πιο δυνατό. Στον κοινοβουλευτισμό εξαγοράζει. Η εξουσία διαφθείρει και μεταλλάσσει. Φαντάζεστε πως ο επαρχιώτης φιλήσυχος δικηγόρος , ή ο κανονικός άνθρωπος δημοτικός σύμβουλος που κυκλοφορεί ανάμεσα μας, είχε για όνειρο να βρεθεί στη βουλή και να ψηφίζει γάμους ομοφυλοφίλων; Ή να προωθεί woke ατζέντες στα σχολεία και να φέρνει “βασίλισσες” του drug και ναρκοφεμινίστριες να διδάξουν; Η εξουσία, όσο μικρή κι αν είναι, έχει μέσα της κάτι το διαβολικό. Το διαστροφικό. 

Ας απεξαρτηθούμε από όλα μόνοι μας. Μπορούμε αν οργανωθούμε με τον αρχαίο και διαχρονικό τρόπο των Ελλήνων. Τον τρόπο των κανονικών φυσικών ανθρώπων. Του άντρα και της γυναίκας. 

Για να μη ζήσουν τα παιδιά μας σαν τους πληρωμένους υπηρέτες του καθεστώτος ή σαν δούλοι , χρηστικά αντικείμενα της λαγνείας και της απληστίας των Εκλεκτών και εκλεκτικών υπερπλούσιων.

ΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ. Η ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ. ΜΗ ΤΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΑΣ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ.

ΣΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΑΣΚΑΛΟΙ. Περιμένουμε ιδέες:   ithakinetwork@gmail.com