Share |

Έρχεται το αυγουστιάτικο Νυστέρι, ο ΣυΡιΖα και ο Πανταλάκης των Τραπεζών Πειραιώς και ΑΤΕ

Σήμερα, κυκλοφορεί το Νυστέρι, με το γνωστό σε όλους άθλιο περιεχόμενο. (Θα αναρτηθεί στο ithacanet το βράδυ ή αύριο, ανάλογα με τα κέφια μας)

Για πρωτοσέλιδο έχει την "επιστροφή των ριζοσπαστών" και στη σελίδα 7 αποκαλύπτει με τα λόγια τρίτου, το πώς ο κ. Πανταλάκης, πρώην Νο 2 της Τράπεζας Πειραιώς, μετέπειτα διοικητής της  ΑΤΕ, μεθόδευσε την παράδοση της Αγροτικής στην μητέρα τράπεζα του. Το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο και οργανωμένο και κανείς δεν μιλά για αυτό. Η συγκυβέρνηση, ως άλλη Υπάτη Αρμοστεία της Αυτοκρατορίας, απλώς υπέγραψε την επιτυχημένη ολοκλήρωση του σχεδίου.

 

Σήμερα, βοά ο κόσμος της πληροφορίας για την εξαγωγή 8 εκατομμυρίων ευρώ από τον κ. Πανταλάκη. Δεν καταλαβαίνουμε γιατί κάποιοι υποκριτές μιλούν για "σκάνδαλο". Ο άνθρωπος εκπλήρωσε με το παραπάνω το ρόλο που του ανέθεσαν. Δεν μπορεί να κάμει ότι θέλει την αμοιβή του; Η εξαγωγή των 8 εκατομμυρίων μας μάρανε και όχι αυτό που υλοποίησε; Νομίζουμε, πως μια τέτοια αμοιβή για τόσο θεάρεστο έργο είναι πολύ μικρή. Ελπίζουμε να έχει πάρει κι άλλα, γιατί αν όχι, θα του πούμε πως "πιάστηκε Κώτσος".

 

Στο Νυστέρι, αποφύγαμε ένα κομμάτι του κειμένου που αφορούσε το ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ (κάπου - κάπου μας πιάνουν τα συμπονετικά μας). Ας το κάνουμε σήμερα, μια και ο πληροφοριοδότης απειλεί με διακοπή της ροής πληροφοριών και είναι ένας χρήσιμος συνάθλιος (κατά το συναγωνιστής ή το συναυνανιστής).

 

Δύο εκδηλώσεις πραγματοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ , μία πριν από τις εκλογές και μία τον Ιούλιο, με θέμα την Αγροτική Τράπεζα, και στις δύο ήταν επίσημος ομιλητής ο Πανταλάκης. Στη δεύτερη κύριος ομιλητής, όπως έγραφαν οι αφίσες, ήταν ο Τσίπρας, αλλά δεν πήγε.

Το προξενιό Πανταλάκη - Συ.Ρι.Ζα έκαμε συριζαίος μεγαλοσυνδικαλιστής (ΓΣΕΕ, ΕΘνική Τράπεζα, Κ.Ε. Συνασπισμού). Ονόματα δε λέμε, αλλά φωτογραφίσαμε , επαρκώς.  Οι εκδηλώσεις έγιναν στο ΤΙΤΑΝΙΑ (τσάμπα διαφήμιση ξενοδοχείου).

Η πρόσκληση:

  • Ο χρηματιστηριακός τομέας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ διοργανώνει ημερίδα την Πέμπτη 19 Ιουλίου  στις 4. 30μ.μ.  στο  ξενοδοχείο Τιτάνια  με θέμα: «Ανακεφαλαιοποίηση  των Τραπεζών- Το μέλλον της Αγροτικής Τράπεζας και του Ταχυδρομικού Ταμιευτήριου- Επιπτώσεις στην Οικονομία και την Κοινωνία».
  • Ραυτοπούλου Κερασίνα, ανώτατο στέλεχος ΑΤΕ, τμήμα οικονομικής πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ : «Ανακεφαλαιοποίηση ΑΤΕ και Τ.Τ. –Διαχωρισμός τους σε καλή και κακή Τράπεζα και οι επιπτώσεις
  • Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Ζώης Πεπές, Μέλος της ΠΣΕ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ.Θα υπάρξουν παρεμβάσεις από στελέχη Τραπεζών  και στελέχη από άλλους Επιστημονικούς και Οικονομικούς Φορείς.

*(10 μέρες πριν δοθεί, κάτι ήξεραν για το διαχωρισμό σε καλή και καή τράπεζα. Δεν αιφνιδιάστηκαν. Έκαναν "διαμαρτυρίες" , κατόπιν εορτής)

Συνδικαλίστρια της ΑΤΕ, μη έχουσα σχέση με το κομματικό κατεστημένο, έγραψε στο facebook:

  • Αραγε μετά την αποκάλυψη του "νόμιμου" αλλά καθόλου ηθικού εμβάσματος των 8 εκ. ευρω του κ. Πανταλάκη οι γραφειοκράτες εργατοπατέρες μας που τον καλούσαν στις ημερίδες θα πάνε αυτοβούλως σπίτι τους* ή θα συνεχίζουν να κάνουν τους 'ατζέντηδες';Βεβαίως και ο Τσίπρας θα πρέπει αν είναι τόσο ξετσίπωτοι και παραμένουν θα επωμισθεί τα επόμενα θεσπέσια έργα τους.

 

Αλλά, αν υποθέσουμε πως η παρουσία του Πανταλάκη οφείλεται στην "παναγοπούλια" λογική κάποιων συνδικαλιστών του αντιστασιακού και απελευθερωτικού ΣυΡιΖα, τι θα πρέπει να πούμε για την ΑΥΓΗ;

 

Η διαδικασία παράδοσης, έναντι πινακίου φακής, της ΑΤΕ στην Τρ. Πειραιώς κράτησε δυο χρόνια, αλλά ολοκληρώθηκε την προπερασμένη Παρασκευή, μετά το κλείσιμο του ωραρίου. (Παρένθετο σχόλιο, μια και είπαμε "φακές": Φτιάξαμε εξαιρετική σαλάτα, με τις φακές φαρσάλων που μοίρασε το κεφαλονίτικο "κίνημα της πατάτας". Τα ληξουριώτικα ρεβύθια είχαν δοκιμαστεί σε σαλάτα χούμους και είναι και αυτά απίθανα).

Aφού ολοκληρώσαμε τις δωρεάν εμβόλιμες διαφημίσεις, όπως κάνει κάθε ενημερωτικό μέσο που σέβεται τον εαυτό του, πάμε στην πολιτική και το ρόλο που παίζει η διαφήμιση στην ΑΥΓΗ των συριζαίων. (Καμμία(;) σχέση με τη χρυσή αυγή ή με αυτή, που είδα σήμερα το πρωί, ξυπνώντας).

 

Παρασκευή το βράδυ έγινε το κακό, Κυριακή κυκλοφόρησε η ΑΥΓΗ, άρα προλάβαινε τη μεγάλη είδηση, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Ιδού η ΑΥΓΗ εκείνης της Κυριακής και η "άνοιξη", που προσδοκά να φέρει:

ΠΛΗΝ η είδηση στην πρώτη σελίδα. ΣΥΝ η διαφήμιση της Τράπεζας Πειραιώς στην τελευταία. (ΣΥΝ-ΠΛΗΝ, η νέα προθεσμιακή κατάθεση της καλής τράπεζας).

Τώρα, καταλάβατε, γιατί το άθλιο Νυστέρι, δεν δέχεται πληρωμή για τις διαφημίσεις που βάζει; Για να μη γράφουμε και να μη ξεχνάμε, όσα οι διαφημιστές επιθυμούν.

 

Το κλαψούρισμα του ΣυΡιζα και άλλων για την άρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ και Χρυσής Αυγής στη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής είναι προπέτασμα καπνού. Όπως το ίδιο προπέτασμα καπνού ρίχνει η Χ.Α. , όταν μιλά για ξεπούλημα της Τράπεζας σε τούρκους.

Εξαιρετικός και ο κ. Κουβέλης της "κυβερνώσας" αριστεράς. Δεν ήξερε!!!!

 

Όσο δεν λένε πως το ιδιωτικό χρήμα, που δημιουργεί το χρέος, τη φτώχια και την εξαθλίωση και η απουσία δημοκρατίας είναι οι αιτίες του κακού, εμείς θα μιλάμε, με άνεση και θα λέμε: Είστε όλοι τραπεζικοί απατεώνες. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν μας εκπροσωπείτε. Βαράτε το αποτέλεσμα και όχι την αιτία. Τους έφταιξε ο γάιδαρος και δέρναν το σαμάρι.

Μη μας περνάτε για ηλίθιους.

Ο Πανταλάκης σας μάρανε και το χάρισμα της ΑΤΕ στην Πειραιώς.

 

 

Στην εικόνα του  Δον ΨΥΧΩΤΗΣ, ο ΑΥΓΟΥ-ΣΤΟΣ: Και μας θυμίζει, ποιητικά: "ΟΣΟ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΡΟΙΣΟΙ ΔΕ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜ' ΑΠ'ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.."

 

Συμπλήρωμα , ώρα 11.14, από τους ρουφιάνους μας που είναι παντού:

Στη δεύτερη ομιλία του έδωσαν και "βήμα" όπου "κατακεραύνωσε"(!!!!) την κυβέρνηση υπο τα χειροκροτήματα του "πλήθους" των "εργαζομένων" (στο σύριζα);Αληθινοί εργαζόμενοι μόνο απο την παρουσία του θα είχαν αποχωρήσει ΟΛΟΙ!

(Αυτά, δέκα μέρες πριν!!!)