Share |

Απόλαυση!!!

Μα δεν μπορούμε να σας στερήσουμε τη χαρά.

Πριν λίγες μέρες, η "Ανεξάρτητη Αγαπημένη Κεφαλονιά", δηλ. ο κ. Μιχαλάτος διαμαρτυρήθηκε με επίσημη ανακοίνωση, επειδή η διοίκηση του Νοσοκομείου έκλεισε ένα μικρό προσκυνητάρι στην είσοδο του Νοσοκομείου.

Την ανακοίνωση δημοσιεύσαμε κι εμείς, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο σχόλιο, (όπως το δεν το συνηθίζουμε).

Σας παραπέμπουμε να δείτε την καταγγελία στο kefaloniapress.gr .

Tώρα, θα μας πείτε πως είτε κάνουμε γκρίζα διαφήμιση είτε δεν είμαστε στα καλά μας. Συμφωνούμε και με τα δύο, για να μη σας χαλάμε το χατήρι. Εξ άλλου, το έχουμε δηλώσει: Αν πάθει κάτι το kefaloniapress.gr ή ο "Ημερήσιος", εμείς θα κλείσουμε. (Θα χάσουμε το ψωμί μας).

Η ανακοίνωση της "ανεξάρτητης κλπ Κεφαλονιάς" βγήκε στις 7/2/2011.

Βλέπει το γεγονός ο κ. Βαγγ. Κεκάτος, αντιδήμαρχος και πρ. διοικητής του Νοσοκομείου και διαμαρτύρεται κι αυτός με τη σειρά του.

Μέχρις εδώ κανένα πρόβλημα. Εμείς όμως, που είμαστε fun  της ορθής πολιτικής, δεν θα δημοσιεύσουμε την ανακοίνωση και σας στέλνουμε πάλι στο kefaloniapress.gr .

Να κάνετε χάζι ένα μπαράζ ανώνυμων επιστολογράφων, οι οποίοι περνάνε γενεές 14 τον αγαπητό αντιδήμαρχο, που διαμαρτυρήθηκε για το παρεκκλήσι!!!

Καλά , ούτε ένας , μα ούτε ένας "ανώνυμος" δεν πρόσεξε τη δήλωση του κ. Θ.Μιχαλάτου; Ούτε ένας από αυτούς που τα χώνουν στον κ. Κεκκάτο, δεν είπε λέξη, όταν ο κ. Μιχαλάτος έθιξε το ίδιο θέμα;

Η πιο πιθανή εξήγηση είναι πως οι "ανώνυμοι" είχαν πάει την ίδια μέρα στην κοπή της πίτας των υπαλλήλων του κ. Μιχαλάτου και δεν πρόσεξαν την ανακοίνωση του. (Βλ. kefaloniapress.gr , πάντα).

ΥΓ1. Ελένη, δεν πρέπει νάχεις παράπονο: Τσάμπα διαφήμιση.

ΥΓ2. Στον πονηρούλη , που μας είπε πως ασχολούμαστε με τρίχες, χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια και πρωτοχρονιάτικες πίττες: Άμα καταλάβεις, δεν θάναι αργά. Θάχει τελειώσει η παράσταση και θα σε βρει η καθαρίστρια , κοιμισμένο.

ΥΓ3. Ακόμα, δεν έχουμε ανακαλύψει την αιτία που ο Μιχαλάτος κάνει "αντιπολίτευση" στον Κεκκάτο, μέσω kefaloniapress.gr , συμπολιτευόμενος τον κ. Παρίση και τον υπερδήμαρχο  των δελτίων τύπου.