Share |

Από Τρωκτικό: 80.000 ευρώ χαρτζιλίκι ζητάει το κράτος από κολλητό του Σαμαρά για καταπάτηση παραλίας

Μεγάλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στη κλειστή κοινωνία της Κεφαλονιάς η παράνομη οικοδόμηση & περίφραξη….

δημόσιας παραλίας από τον διαφημιστή & υποψήφιο (μέχρι την δημοσιοποίηση του σκανδάλου ελπίζουμε) με την ΝΔ στις επόμενες βουλευτικές εκλογές κ. Παύλο Παπαδάτο.

Μετά από καταγγελίες κατοίκων, παρά τις πολιτικές πιέσεις για “κουκούλωμα” των παρανομιών του, πραγματοποιήθηκε αυτοψία στον χώρο όπου και διαπιστώθηκαν από τους αρμόδιους υπαλλήλους πληθώρα πολεοδομικών παραβιάσεων με αποτέλεσμα παρά την ευνοική μεταχείριση να επιβληθεί πρόστιμο της τάξεως των 80.000 ευρώ.

Η είδηση δεν θα είχε τόσο ενδιαφέρον αν επρόκειτο για έναν απλό πολίτη, αλλά όταν ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει την εύνοια της Νέας Δημοκρατίας αλλά και του κ. Αντώνη Σαμαρά που είναι προσωπικός του φίλος τότε τα πράγματα αλλάζουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες άλλωστε & με φωτογραφικό υλικό που έχει δημιοσιευθεί στον τοπικό τύπο, στην παράνομη βίλα έχουν φιλοξενηθεί μεγαλοστελέχη της Νέας Δημοκρατίας όπως οι κυρίες Ζέτα Μακρή & Ελίζα Βόζεμπεργκ, με την τελευταία να το έχει κάνει κυριολεκτικά 2ο σπίτι της το φετινό καλοκαίρι.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες η κα Βόζεμπεργκ παρά τις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο στη συγκεκριμένη βίλα, αρνείται τόσο την υποστήριξη της στην υποψηφιότητα του συγκεκριμένου κυρίου όπως και την πολυήμερη παραμονή της εκεί. Δηλώνει πως ναι μεν είναι φίλοι & είχε αναλάβει την τελευταία προεκλογική της εξστρατεία ως διαφημιστής, ωστόσο δεν έχει ιδέα για τα υπόλοιπα, δεδομένου ότι τη δική της πολιτική πορεία δεν διαγράφει τίποτα το μεμπτό & το επιλήψιμο.

Βέβαια εμάς δεν μας πέφτει λόγος για τις φιλίες αλλά απαιτούμε από όσους μας εκπροσωπούν να είναι καθαροί & να σέβονται τους νόμους.

Θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις γύρω από το συγκεκριμένο θέμα για να δούμε αν τελικά ο Αντώνης Σαμαράς θα στηρίξει τις παρανομίες του φίλου του ή θα διαχωρίσει τη θέση του.

http://troktiko.eu/?p=210319

 

ΣΗΜ. "Ι": Είναι η πρώτη φορά που το "τρωκτικό" στέλνει σε μας ανάρτηση. Αναρτήσεις για την Κεφαλλονιά έχει ξανακάμει, αλλά δεν μπήκε στον κόπο της ενημέρωσης.

Άρχισαν τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη. Τις ολιγαρχικές απόψεις και τις ικανότητες του κ. Π.Παπαδάτου, είμαστε οι πρώτοι και κατ' επανάληψη, που έχουμε επικρίνει. Ευθέως και χωρίς "κουκούλα".

Έχοντας επιφυλάξεις και κάποιες διαφωνίες επί της ουσίας και της αλήθειας του κειμένου, το αναδημοσιεύουμε.

Ο Φώτης ο Χαλιώτης, που έχει κι αυτός τις πληροφορίες του και υποστηρίζει άλλους υποψήφιους στη ΝΔ  διαμαρτυρόταν επειδή δεν έχει παρέμβει η πολεοδομία και ο δήμος.

Ο Φώτης διαμαρτύρεται, γιατί το τρωκτικό δεν ανέφερε την πηγή. Και το τρωκτικό επανέρχεται με διόρθωση.

 

Δεν έχουμε πληροφορίες για το τι ακριβώς συμβαίνει, ούτε θεωρούμε καθοριστικό το θέμα.

Για την ιστορία: Δεν έγραψε τίποτα για το θέμα, η λαλίστατη ιστοσελίδα, για την οποία η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών, έγραψε:

Tούτη είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαστε μαζί σου. Θεωρούμε  ότι, έχει πλέον αποδειχθεί ο ρόλος σου και το πραγματικό σου πρόσωπο. Κατατάσσεστε όχι απλά στον «κίτρινο τύπο», του οποίου διαθέτετε όλα τα χαρακτηριστικά, αλλά και ακόμα πιο χαμηλά στα ρυπαρά μέσα, που η ενασχόληση οποιουδήποτε μαζί τους, τους  δίνει αξία σ’ αυτά, αλλά ο ίδιος λερώνεσαι. Η αντιμετώπιση που σας ταιριάζει είναι αυτή του κοινού συκοφάντη, γιατί όπως  είπε και ο Διογένης  «από τα άγρια ζώα, το χειρότερο δάγκωμα είναι του συκοφάντη». Πρέπει λοιπόν σαν τέτοιο να σας αντιμετωπίσουμε.

 

Αντ' αυτού, έχουμε εμπεριστατωμένη ανάλυση προτάσεων για τον τουρισμό και μια μικρή αγιογραφία.

Πόσες φορές θα πούμε, πως μια φορά που ενεπλάκη ο κ. Παύλος στα τοπικά τουριστικά πράγματα, η εκτύπωση φυλλαδίων από τον "άνθρωπο του τουρισμού", "τον κορυφαίο διαφημιστή", απορρίφθηκε ως απαράδεκτη από το Νομαρχιακό Συμβούλιο και πετάχτηκε; 

Τα δε, διαφημιστικά σποτ, δική του ευγενική προσφορά, είναι αναρτημένα στο youtube και μπορεί ο καθένας να βγάλει συμπεράσματα, για τις ικανότητες και τη φιλοσοφία του.  Η δική μας άποψη, γράφτηκε.

φοτό: Σπύρος Δελάλης.