Share |

ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

Με αφορμή τη "μεταστροφή" της Χ.Α., γράφονται τούτα τα λόγια.  

O "εθνικισμός" στην πράξη και στην πιο ακραία του μορφή, όσο κι αν αλλάζει προσωπεία και προβιές, λύκος του παγκόσμιου συστήματος είναι. Από το τέλος του Ιούνη, με συνέντευξη του στο banking news, ο αρχηγός αποκάλυψε την πρόθεση υποταγής στην Ολιγαρχική Παγκόσμια διακυβέρνηση. Οι νοσταλγοί των δικτατοριών δεν είναι με το λαό. Δεν ήταν ποτέ. 
Σήμερα, αποδέχεται τα πάντα
κι αφήνει ανοιχτή την "πατριωτική" θέση της επέκτασης της ΑΟΖ. Εϊναι το τελευταίο χαρτί της διεθνούς ολιγαρχίας. Τώρα, που όλοι απαξιώνονται η "σοβαρή" εντός ευρώ, μνημονίων και Ε.Ε., Χ.Α. θα έχει ρόλο. Αυτόν της εδαφικής συρρίκνωσης της Ελλάδας. Είναι το επόμενο χαρτί των κυρίαρχων, αν οι δυνάμεις του λαού θέσουν υπό αμφισβήτηση την κυριαρχία των τραπεζιτών. Τα στημένα "θερμά" επεισόδια έχουν οδηγήσει σε παγκόσμιους πολέμους. Την "αντιδυτική" ισλαμική ISIS χρηματοδοτούν οι ΗΠΑ, το Ισραήλ και οι πετρελαιοπαραγωγικές αραβικές χώρες. Το κεφάλαιο δεν έχει ηθική και κανόνες, δεν έχει πατρίδα και θρησκεία, πλην αυτής του χρήματος και έχει υπηρέτες πολιτικούς σε κάθε χώρα. Μετά την αφαίρεση του δικαιώματος άσκησης νομοθετικού έργου, που σήμερα ζούμε, ο εθνικισμός είναι αυτός που θα βάλει την ταφόπλακα της εδαφικής συρρίκνωσης. (Μέσα στη βουλή, οι εθνικιστές* λέξη δεν είπαν για την εκχώρηση του νομοθετικού έργου στις Βρυξέλλες). Με κάθε γελοία, πλην όμως επικίνδυνη, αφορμή, έχουν τον τρόπο να μετατρέψουν τον οικονομικό πόλεμο σε πόλεμο κάθε μορφής. Θα το κάμουν με τον τρόπο που η εθνικιστική δικτατορία έστειλε τη μισή Κύπρο στις αγκαλιές της Τουρκίας. ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ. 
* Δεν βάζω εισαγωγικά στη λέξη "εθνικιστής", γιατί από μόνη της είναι για τα σκουπίδια(όπως και κάθε άλλη ιδεολογία της βαρβαρικής και ολιγαρχικής Δύσης.

Το "κόμμα" που θα προέλθει από τους αποκάτω, (που δεν θα είναι κόμμα), λίγα απλά πράγματα πρέπει να έχει κατά νου, για την ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ της ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗΣ και ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ κοινοβουλευτικής διακυβέρνησης. Τα νομοσχέδια της επόμενης μέρας -κι όχι των 100 ημερών και βάλε: 
1. Εκχώρηση νομοθετικής, δικαστικής και εκτελεστικής εξουσίας στο λαό(Με Δημοψηφίσματα). 
2. Κάθε πολίτης είναι οπλίτης. Άνδρες και γυναίκες εκπαιδεύονται από τους επαγγελματίες αξιωματικούς, για την υπεράσπιση κάθε πιθαμής εδάφους. 
3. Πάγωμα χρεών ιδιωτών, ως ότου η δημοκρατία αποφασίσει ποιος πρέπει να πληρώσει και πόσα και ποιανού το χρέος διαγράφεται. Όλες οι τράπεζες, κεντρική και περιφερειακές, γίνονται πολυμετοχικές - συνεταιριστικές και είναι αυτές που θα αποφασίσουν. Κάθε πολίτης μία μετοχή. 
4. Από σήμερα, έχουμε ξεκινήσει να ρωτάμε: Με ποιο ηθικό, οικονομικό, κοινωνικό και πολιτικό έρεισμα το ευρώ δανείζεται στα κράτη, αντί να το εκδίδουν τα κράτη; Ερώτημα που αφορά όλους τους λαούς της Ευρώπης και του πλανήτη - Ερώτημα που δημιουργεί νέους διεθνείς συσχετισμούς δύναμης και συμμαχίες. Ως εκ τούτου, από την πρώτη μέρα, αν η Ε.Ε. και το νόμισμα εξακολουθεί να κατέχεται από ιδιώτες, ΠΑΓΩΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΧΡΕΩΝ, γιατί είναι προϊόν απάτης και συμπαιγνίας πολιτικών και τραπεζιτών. Η Ελλάδα θα πράξει τα δέοντα, για τη χρηματοδότηση της οικονομίας της. Υπάρχουν χίλια εναλλακτικά σενάρια κι όχι μόνο ένα. (Η τελευταία απόφαση του ΟΗΕ και άλλες διεθνείς αποφάσεις λειτουργούν επικουρικά και όχι δεσμευτικά. Όπου δεν υπάρχει Δημοκρατία δεν υπάρχει Δικαιοσύνη. Δύναμη είναι ο ενωμένος και οργανωμένος λαός).
5. Στα ελληνικά, η λέξη "Δημοπρασία" σημαίνει "ο λαός πράττει". Η παραγωγική ανασυγκρότηση είναι υπόθεση όλων ανθρώπων και όχι λίγων εργολαβικών και παρασιτικών εταιρειών. καταργούνται όλοι οι νόμοι που εμποδίζουν την καταπολέμηση της ανεργίας, την εξάλειψη της φτώχειας και τη δημιουργία ισχυρής, οικονομικά, Ελλάδας. Η Αγορά είναι ο τόπος που άνθισε η Δημοκρατία. Η Αγορά είμαστε εμείς. 
6. ΠΑΙΔΕΙΑ είναι η διαδικασία εκείνη που διδάσκει παιδιά και μεγάλους να Άρχουν και να Άρχονται -να Αυτοκυβερνάνε τη ζωή τους, από κοινού με άλλους ανθρώπους. 
7. Δημοκρατία στην Εκκλησία. Να ξαναγίνει η Εκκλησία αυτό που σημαίνει η λέξη: Συνάθροιση - συνέλευση πιστών ανθρώπων, που αποφασίζει και εκλέγει ιερείς και Επισκόπους, αντί για Δεσπότες παραδομένους στον Μαμωνά και την Παγκόσμια Κυριαρχία των λίγων.

Για όλα αυτά και άλλα πολλά αποφασίζει ο λαός και είναι καιρός να ξεκινήσει η λαϊκή διαβούλευση.

Και όρεξη νάχουμε κι επιθυμίες να έχουμε, για να ξεφορτωθούμε όλα όσα εμποδίζουν να εγκαθιδρύσουμε μια Λεύτερη και Δημοκρατική Ελλάδα, σεβαστή από εχθρούς και φίλους.

 

 

(η εικόνα είναι του ΔΟΝ ΨΥΧΩΤΗ)

Σχόλια

Δεν θα περασπισω την Δυση είναι μεγάλη ας περασπιστεί μοναχή της ...ας βάλουμε όμως καποιες εννοιες στη θεση τους. εθνικιστής εντός η εχτος εισαγωγικων ηταν ο Ντελακρουα κι ενα σωρο αλλοι Φιλλεληνες που πολεμησαν το 1821 με τους αλλους εθνικιστες Κολοκωτρωνηδες και Παπαφλέσηδες ,,και μετα απ αυτην τη Ιστορια καποιοι αποφασισαν για πολιτικους και διπλωματικους λογους να φκιαξουν τη αυτοκεφαλη εκκλησια της ελλάδας..ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ .....ΠΑΝΤΩς ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩς εχτος απο ανιστορητοι αδερφια εισαστε και αφελεις ,,,,παντα στην ιστορια οι αφελεις καταντησαν επικινδυνοι για τους αλλους μμμκαι για τους ιδιους