Share |

Για την Ελλάδα το μάθημα της Ουκρανίας είναι : πρώτα ΣΥΡΙΖΑ μετά Χ.Α.

Αν υπάρχει κάτι που πρέπει να κρατήσουμε από το μάθημα της Ουκρανίας είναι το γεγονός ότι η ρεπουμπλικανική (και όχι δημοκρατική) Ε.Ε. στήριξε την πολιτική της στο ουκρανικό υπογάστριο της Ρωσίας πάνω στους απογόνους των ουκρανικών SS.

Πρέπει να ήμασταν οι πρώτοι, αν όχι οι μόνοι, όταν βάλαμε για τίτλο "Χρυσή Αυγή, η πολιτοφυλακή των Τραπεζιτών".

Πρέπει να ήμασταν οι μόνοι που αρνηθήκαμε να σχολιάσουμε τις φυλακίσεις της ηγεσίας της ΧΑ, δηλώνοντας αδυναμία ερμηνείας του γεγονότος.

Ήμασταν οι μόνοι που χαρακτηρίσαμε τον ΣΥΡΙΖΑ "το στρωμένο κόκκινο χαλί" προς μια νεοναζιστική διακυβέρνηση της χώρας.

Είμαστε οι μόνοι που δεν διστάσαμε και εξακολουθούμε να λέμε ότι το κοινοβουλευτικό και εξωκοινοβουλευτικό κομματικό στερέωμα βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία, εντολοδόχοι μιας Παγκόσμιας Τραπεζικής Αυτοκρατορίας.

 

Κι αν όλα αυτά φάνηκαν και εξακολουθούν να φαίνονται υπερβολικά, τα γεγονότα της Ουκρανίας έδειξαν ότι το αδιανόητο γίνεται, μέσα από πράξεις, κατανοητή και υπαρκτή πραγματικότητα.

Η Ε.Ε., με την "αντιναζιστική" νομοθεσία της, έδειξε στην Ουκρανία την επιλεκτική συγγένεια της με τον ναζισμό.

 

Τώρα πια, όσα αφήσαμε ασχολίαστα μπορούμε να τα σχολιάσουμε και να τα ερμηνεύσουμε. Ίσως, τώρα, να γίνουμε πιο πιστευτοί.

Η φυλάκιση των στελεχών της Χ.Α. και η σε εξέλιξη διαδικασία τοποθέτηση της "εκτός νόμου" είναι ενταγμένη στο σχέδιο οριστικής και αμετάκλητης διάλυσης της Ελλάδας (και της Κύπρου) ως ανεξάρτητες κρατικές οντότητες.

Και η διαδικασία υλοποιείται, ανενόχλητα, γιατί η ιδεολογική και πολιτική ηλιθιότητα είναι μία γενικευμένη κατάσταση στα μυαλά των Ελλήνων, χάρις στην πλύση εγκεφάλου και τον ολιστικό τρόπο διαπαιδαγώγησης.

Η Χ.Α. φυλακίζεται, γιατί δεν έχει έρθει η ώρα του ναζιστικού τρόπου διακυβέρνησης. Ο λαός, με δεδομένη την απουσία ενός αυθεντικού δημοκρατικού πολιτικού πόλου, δίνει τεράστια ποσοστά στην Χ.Α. πριν την ώρα που έχουν επιλέξει οι Παγκόσμιοι Άρχοντες. (Πέρα από κάθε είδους "σφυγμομετρήσεις", το ξέρουμε όλοι ότι πρώτο κόμμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και δεύτερο η Χρυσή Αυγή).

Για να ολοκληρωθεί το σχέδιο διάλυσης του κράτους που λέγεται Ελλάδα, πρέπει ο λαός να περάσει πρώτα από η Συριζέϊκη διακυβέρνηση για να πιεί ως τον πάτο το πικρό ποτήρι όλων των "εναλλακτικών" επιλογών που διαθέτει το ολιγαρχικό κοινοβουλευτικό σύστημα. Πρέπει να γνωρίσει από πρώτο χέρι τι σημαίνει "αριστερή" καταστροφή, να στερηθεί και την τελευταία του ελπίδα για "δημοκρατικό" και ειρηνικό δρόμο επίλυσης των προβλημάτων του. Πρέπει να χωθεί βαθιά μέσα στα τραπεζικά σκατά για να λάμψει ως ολόλαμπρο άστρο η μόνη λύση: Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ. Και να αποσπάσει ποσοστά απόλυτης πλειοψηφίας. Τότε, είναι που α) το καλλιεργούμενο, εκατέρωθεν, ιδεολογικό μίσος θα μετατραπεί σε εμφύλιο αλληλοσκότωμα και β) ο υπερεθνικισμός του "θα πάρουμε την Πόλη" θα οδηγήσει σε ελεγχόμενες συγκρούσεις και ήττες, συνοδευόμενες από απώλειες χερσαίων και θαλάσσιων περιοχών και εθνικού πλούτου και από μία Διεθνή Επιτροπεία, πολύ πιο απροκάλυπτη και ανενδοίαστη από αυτή που ζούμε σήμερα.

Πρέπει πρώτα να ζήσουμε αυτό:

Πρέπει πρώτα να φάμε στη μάπα τον ΣΥΡΙΖΑ και την απόλυτη απαλλοτρίωση της περιουσίας και της ζωής μας, με αριστερή σφραγίδα, ώστε να κλείσει ο κύκλος των ιδεολογικών φληναφημάτων από την άκρα αριστερά ως την άκρα δεξιά και να προβάλλει με τρόπο λαμπρό η Χρυσή Αυγή του μέλλοντος μας:  Ο Εωσφόρος. 

Οι φυλακίσεις  της Χ.Α. γίνονται γιατί δεν ήρθε ακόμα η ώρα της. Θα επιστρέψει, όχι μόνο ως η μόνη υπαρκτή κοινοβουλευτική επιλογή, αλλά και με το φωτοστέφανο του "ήρωα".

Κοιτάξαμε στα μάτια, πριν λίγες μέρες, τη Συριζέϊκη ομήγυρη, με παρόντες δύο βουλευτές της (Σακοράφα και Φωτίου) και δεν διστάσαμε να πούμε, "χαριτολογώντας" και σοβαρολογώντας:

"Θα γίνετε κυβέρνηση, κι αν σήμερα κάποιοι πολιτικοί γιουχάρονται, τότε θα σας δέρνουν, αν δεν σας σκοτώνουν. Και, αν σήμερα, νομιμοποιείται το γιουχάρισμα ή το πέταγμα γιαουρτιών από το "δίκιο του λαού", τότε θα νομιμοποιείται, για τους ίδιους λόγους, η όποια εκδήλωση οργής. Και το ρυθμό θα δίνει η ναζιστική εκδοχή της Παγκόσμιας Τραπεζικής Τάξης, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό".

 

ΥΓ:

1. Και στους ηλίθιους ή αφελείς οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ, που εξακολουθούν να πιστεύουν στην ελπίδα που προσκομίζει αυτό το κόμμα, παρά τις επαναλαμβανόμενες και αποκαλυπτικές προθέσεων δηλώσεις του "λαγού"  Σταθάκη, έχουμε να πούμε:

Βρείτε μου μία φράση του ΣΥΡΙΖΑ που να δίνει λύση στην υπερχρέωση των πολιτών.

Βρείτε μου μία στιγμή στο λόγο του, που να δείχνει ρεαλιστική δυνατότητα εξόδου από τη φτώχεια. 

Βρείτε μου μία διαφοροποίηση στην πολιτική του για το "πού θα βρει τα λεφτά", πέρα από τις, διακομματικά, χιλιομασημένες και αναμασημένες φράσεις "Ανάπτυξη" και "πάταξη της φοροδιαφυγής".

Βρείτε μου μία κάποια ένδειξη στην πολιτική του που να τον αποστασιοποιεί από αυτό που τον κατηγορούν οι Κεφαλονίτες "οφειλέτες", άνεργοι και κατεστραμμένοι, : "Προς τα κόμματα: διαλέξτε".

Αυτή η ξεφτιλισμένη αριστερή ηγεσία, ας απαντήσει στην απόλυτη κατηγορία:

Με τη μέθοδο της σιωπής και της απόκρυψης από όλους σας, η οποία συνιστά και ενέχει δόλια συμπεριφορά, ο λαός δεν έμαθε ποτέ, ότι έχετε εκχωρήσει το χρήμα σε κάποιους ιδιώτες άγνωστης ταυτότητας. Δεν γνώριζε αυτό το τόσο σημαντικό γεγονός, για να μπορεί μετά λόγου γνώσεως να κάνει τα κουμάντα του, να συναλλάσσεται, να δανείζεται, να παράγει και να καταναλώνει, με τρόπο συνετό και προσεκτικό.

 

2. Και οι ξεφτιλισμένες και τραπεζικά χρηματοδοτούμενες εξωκοινοβουλευτικές ομάδες "αντίστασης" ανακοινώνουν, η μία μετά την άλλη, "αυτόνομη κάθοδο" στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Για να μη συναντηθούμε ποτέ. Σα να μην ξέρουν ότι η προϋπόθεση για απελευθέρωση και ανατροπή είναι η απόλυτη ενότητα του λαού. Η δημιουργία ενός τερατώδους σε μέγεθος πλήθους στα πλαίσια ενός Εθνικού Απελευθερωτικού Μετώπου και μιας Μεγάλης Φιλικής Εταιρείας.

 

3. Και το, επίσης, ξεφτιλισμένο "ΚΚΕ", τον "κληρονόμο" του Έπους της Ενωμένης Εθνικής Αντίστασης 1941-44, που αρνείται την ύπαρξη Κατοχής, το παραπέμπουμε στις δηλώσεις της κ. Lagard: 

«όλοι πανηγυρίζουμε το πρωτογενές πλεόνασμα της Ελλάδας, το πρώτο αν δεν κάνω λάθος από το 1943».

Η κυρία τα είπε ΟΛΑ: Η Ελλάδα "πρωτογενές πλεόνασμα" αποκτά μόνο σε συνθήκες κατοχής. Από το 1943 στο 2013. Δυστυχώς, για τους Έλληνες, το 1944 απελευθερωθήκαμε και, έκτοτε, δεν μας δόθηκε η ευκαιρία να πανηγυρίσουμε ένα κάποιο "πρωτογενές πλεόνασμα". Σήμερα, το πανηγυρίζει ο Σαμαράς και η Lagard. Θνησιγενές, γεννημένο από θάνατο, "Πρωτογενές πλεόνασμα" οι Έλληνες αποκτούν, όταν υπάρχει κατοχή, θάνατος και καταστροφή.

 

Αυτό που απομένει σε όσους πατριώτες ακόμα μπορούν να σκεφτούν νηφάλια είναι ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Οργάνωση Πολιτών, κίνημα, κόμμα, μέτωπο, φιλική εταιρεία για ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ και εγκαθίδρυση ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ είναι η νηφάλια επιλογή όσων ακόμα αγαπούν τον εαυτό τους, τον διπλανό τους, την πατρίδα και μπορούν, ακόμα, να σκέφτονται.

Με όλα τα μέσα( άρθρο 120 του Συντάγματος): Είτε με τα όπλα είτε με εκλογές(και το όπλο παραπόδας).

Έχουμε πόλεμο, μας οδηγούν σε εμφύλιο πόλεμο, μας οδηγούν όλοι τους στη Φεουδαρχία και τη δουλοπαροικία.

"Οφειλέτες" όλων των ειδών ενωθείτε.

ΚΟΜΝΗΝΟΣ ΠΥΡΟΜΑΓΛΟΥ, υπαρχηγός του ΕΔΕΣ:

  • "Από τον Απρίλιο του 1943 (σημ.Ι.: έτος "πρωτογενούς πλεονάσματος") το Λονδίνο είχε προκαθορίσει μεθόδους και λύσεις του εσωτερικού προβλήματος της Ελλάδος για το τέλος του πολέμου. Ως καλύτερον μέσον προεκρίθη ο εμφύλιος πόλεμος".