Share |

ΕΔΩ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ: Μας κορόιδεψε ο Σαμαράς

- Η αναστολή πληρωμών προς ασφαλιστικούς οργανισμούς ισχύει μόνο για εκείνους που "αποδεδειγμένα" επλήγησαν από το σεισμό. Με άλλα λόγια, η απονέκρωση της αγοράς, λόγω του σεισμού, δεν συνιστά πλήγμα και δεν αποτελεί απόδειξη.

-  Η Διαταγή πληρωμής από Τράπεζα που εκδόθηκε 18/2 δεν παίρνεται πίσω, κατά δήλωση της Τράπεζας.

- Η αναστολή πληρωμών προς την εφορία δεν ισχύει για αυτούς που έχουν κάμει ρύθμιση.

- Μέτρα υπέρ της σεισμόπληκτης Κεφαλονιάς έλαβε και η Υπουργός  Τουρισμού κ. Κεφαλογιάννη: Έκλεισε το γραφείο του ΕΟΤ στην Κεφαλονιά.

 

Όσοι πίστεψαν το λόγο τιμής και τα στοιχήματα του Πρωθυπουργού , την πάτησαν και τρέχουν και δεν φτάνουν.

 

Αυτά είναι όσα έπεσαν στην αντίληψη μας. Αν και, όπως βλέπουμε από τις ανακοινώσεις των σωματείων, η κακή αντιμετώπιση των επαγγελματιών από τις υπηρεσίες είναι γενικευμένη.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ. Η υπερχρέωση θα εκτιναχθεί. Το χάσμα του σεισμού θα γεμίσει με ερείπια από μαγαζιά και ζωές. 

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ : Ή με όπλα ή με εκλογές (και το όπλο παραπόδας).

Θέλουμε Δήμαρχο που θα κλείσει εφορίες, ασφαλιστικά ταμεία και δικαστήρια.

Υπάρχει κάποιος που να μην είναι κότα;

 

Συνημμένα:

1. Ένωση Φοροτεχνικών Κεφαλονιάς: "Εξαγγείλατε μία σειρά μέτρων ανακούφισης και ενίσχυσης όπως η αναστολή των φορολογικών υποχρεώσεων, των ασφαλιστικών εισφορών των αποζημιώσεων κτλ. Κυρίως με την μορφή δελτίων τύπου, όμως όταν έφτασε η ώρα της εφαρμογής των εξαγγελιών με έκπληξη καταλάβαμε ότι …άνθρακες ο θησαυρός".

2. ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ σύγκλιση του ΔΣ του ΕΒΕΚΙ για απαράδεκτη στάση του ΙΚΑ 

 

ΥΓ:

Μετά το έμμεσο  "κράξιμο" που κάναμε στη LIDL και στον Βερόπουλο, η LIDL ανακοίνωσε "μεγάλη προσφορά" προς τον δοκιμαζόμενο λαό της Κεφαλονιάς: Θα διαθέσει την είσπραξη της 26ης Φεβρουαρίου(!)... για να επισκευαστεί το δημοτικό οδικό δίκτυο!!!

Δεν μας φτάνει ο Σαμαράς, μας κογιονάρουνε και οι Γερμανοί.

"Ασχετο":

Έχουνε χάρη στο Φιλόπτωχο της Μητρόπολης που δεν μας άφησαν να καταγγείλουμε την κλοπή που έγινε πέρισι από το "καλάθι των φτωχών". Μια ζημιά ολίγων δεκάδων ευρώ, την οποία δεν μπήκαν στον κόπο να αντικαταστήσουν, αφού έγινε μέσα στο μαγαζί τους.