Share |

Επιχειρούν μαζική διακοπή συνδέσεων ΔΕΗ

δημιουργός: Δον ΨΥΧΩΤΗΣ

Το προεδρείο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου, μετά από την απελπιστική κατάσταση που έχουν περιέλθει πολλοί συνάδελφοι αλλά και πολλά νοικοκυριά στο Νομό μας, επισκέφτηκε την Διεύθυνση της ΔΕΗ (τμήμα δικτύου & τμήμα Πωλήσεων).

 

Αφού παρέθεσε τα προβλήματα όλων (Επαγγελματιών & Ιδιωτών) παρέδωσε την επιστολή που επισυνάπτουμε.
 

                                                                            Αργοστόλι       17/01/2011

 

Προς :Διεύθυνση ΔΕΗ Αργοστολίου

Κοιν :Κεντρική διεύθυνση Επιχ/σης - Γραφείο Δ.Συμβούλου

 

Κύριοι

 

Το προεδρείο του συλλόγου μας γίνετε καθημερινά αποδέκτης, από πολλούς συναδέλφους, των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν σχετικά με την ύφεση της αγοράς και την μείωση του αγοραστικού δυναμικού των πελατών τους, που σαν αποτέλεσμα έχουν, την δυσκολία από μέρους των, να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.

 

Βέβαια αυτό συμβαίνει όχι μόνο σε επιχειρήσεις αλλά και σε νοικοκυριά, είτε των ίδιων αλλά και άλλων συμπολιτών μας.

Χωρίς να χρειάζεται να αναφερθούμε σε συγκεκριμένες περιπτώσεις (που άλλωστε και εσείς οι ίδιοι γνωρίζετε) το θέμα με τις διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος από την ΔΕΗ θα  αντιμετωπιστεί από το σύλλογό μας αλλά και από άλλα κινήματα πολιτών σαν ένα γεγονός, απώλειας κοινωνικού αγαθού.

 

Ως εκ τούτου  θα βρεθούμε στην δυσάρεστη θέση να έρθουμε σε αντιπαράθεση με την Επιχείρησή σας αλλά και με όποιον άλλο, θελήσει να στερήσει αυτό το κοινωνικό αγαθό βίαια από όποιον συμπολίτη ή συνάδελφό μας .

 

Κύριοι, φυσικά αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη οικονομικής επιβίωσης της Επιχείρησης, μα πρέπει να σας θυμίσουμε πως δεν ευθυνόμαστε εμείς για την οικονομική ύφεση και την κατάσταση της Ελληνικής οικονομίας, της οποίας μόνο τα αποτελέσματα της χρόνιας κακοδιαχείρισης ‘’απολαμβάνουμε’’.

 

Σας ζητούμε ή καλύτερα απαιτούμε να δείξετε σύνεση και σωφροσύνη για την αποφυγή αντιπαραθέσεων στο μέλλον.

 

Με την παρούσα θεωρούμε ότι σας έχουμε ενημερώσει.

   

Για τον σύλλογο

ο Πρόεδρος

Μαρκάτος Μιχάλης

 

 

Κτίριο Ξενία, Ριζοσπαστών • Τηλ.: 26710 28941, Κιν.: 6974289201

 

emporoepagelmatikos@gmail.com