Share |

Η ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !!!

Πρόταση για banner ημερολόγιο με καθημερινη ερώτηση για το αν υπάρχει πρωθυπουργός,για το που βρίσκεται ο πρωθυπουργός,για το πότε θα μιλήσει ο πρωθυπουργός,για το άν είναι σε θέση να συμπεριφερθεί ως πρωθυπουργός.

 

Και να σταματήσει αυτό το θέατρο σκιών και το σικέ παιχνίδι:

 

- Στις 15.. συνέντευξη τροικας στις 20.οο οι μεγά-λοι αδελφοί της ενημέρωσης αποφασίζουν να βγούν στα κεραμίδια,ως γεναριάτικες γάτες,και να καταγγγέλουν αυτούς που τους ταίζουν οχι μήνες, αλλά χρόνια τώρα.

- Στις 09.οο μ.μ. ο ξάδελφος της γυναίκας του γνωστου δε μας χ.....ρε......αποφασίζει να μιλήσει σε κομματική!!! εκδήλωση και να καταγγείλει τους βιαστές των γάτων!!!

- Στίς 01.οο, ο βουλευτής Ροδόπης "θυμάται" οτι είναι κυβ. εκπρόσωπος και κάνει δηλώσεις εναντίον αυτών που η κυβέρνησή του "κάλεσε" και συνυπέγραψε συμφωνία που ονομάζεται "μνημόνιο".

 

Έχουν περάσει 30 και πλέον ωρες και το καθ ύλην αρμόδιο πρόσωπο ο Πρωθυπουργός της χώρας δεν έχει κάνει το αυτονόητο, αντίθετα βάζει "υπουργούς" και κύκλους να διαρέουν πληροφορίες.

 

Θα αποφασίσει ο πρόεδρος του πασοκ να μιλήσει?

 

Θα αποφασίσει τουλάχιστον ο πρόεδρος της σοσιαλιστικής Διεθνούς να εκφράσει στον Ελληνικό λαό,αυτό που απο πέρυσι "δηλώνει", σε όλα τα "fora" οτι τα μέτρα της τρόικας είναι άδικα για τον Ελληνικό λαό και αν ήταν στη θέση μας (ως φιλλέλην άραγε;) θα διαδήλωνε και αυτός μαζί μας?

 

Εμείς πάντως ως κουρλοκεφαλλονίτες θα ρωτάμε κάθε μέρα.

Εχουν περάσει 30 ώρες και ακόμη ο πρωθυπουργός ο ίδιος δεν έχει απαντήσει,εχουν περάσει 48 ωρες,εχουν περάσει 3 ημέρες κοκ.

Ειναι τραγικό αλλά ακόμη και ο φασίστας δικτάτορας, ντροπή του νησιού, είχε τη "δύναμη" να ακούσει τον λαό του και να πεί πριν από χρόνια αυτό που του υπαγόρευε ο ελληνικός λαός ,παρ' ότι τον είχε εξορισμένο και φυλακισμένο, είχε πει οχι, κ.πρωθυπουργέ.

 

Η ζωή των ανθρώπων δεν είναι πάντα ναι.

Και σε τελική ανάλυση,πείτε τους οτι ναι μεν συμφωνείτε αλλά ο λαός διαφωνεί,το κρίμα επάνω μας,η ευθύνη ως κυρίαρχος λαός δική μας!!!

 

GEORGIOS TRS