Share |

Η Ντόρα με τα δώρα ...και άλλες ιστορίες

δημιουργός:Δον Ψυχώτης
  • Όποιος έχει πληροφορίες για τη διακίνηση ναρκωτικών, ας κάνει εγγραφή στην ιστοσελίδα μας και να μας στείλει email. OXI ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΙΑ.
  • Η πρωτοβουλία πολιτών καθάρισε τα αστυνομοκρατούμενα εξάρχεια από τα ναρκωτικά.
  • Δεν πάει άλλο. Επίσημη έρευνα - ερωτηματολόγιο σε μαθητές, πρόπερσι, έδειξε πως το 25% των αγοριών της Γ' Λυκείου έχουν δοκιμάσει απαγορευμένες ουσίες.
  • Η έρευνα έδειξε πως το 50% των μαθητών θεωρούν πολύ εύκολο πράγμα την αγορά ναρκωτικών.
  • Η έρευνα παρουσιάστηκε πέρισι τον Νοέμβρη, στη βιβλιοθήκη, με την παρουσία αρχών και κόσμου.
  • Εντύπωση μας προκάλεσε η αδιαφορία με την οποία αντιμετώπισαν τα πορίσματα της έρευνας πολιτικοί, καθηγητές και σύλλογοι γονέων. Ακόμα και η υπεύθυνη για την έρευνα καθηγήτρια Πανεπιστημίου χαρακτήρισε "φυσιολογικά" τα πορίσματα!
  • Μήπως, εμείς είμαστε από άλλο πλανήτη;
  • Οι δικές μας συζητήσεις με μαθητές και νέους δείχνει πως το πρόβλημα είναι πολύ μεγαλύτερο και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου είναι να βρεις ναρκωτικά.

Εγγραφή στο ΔΗ.ΣΥ της Ντόρας και δώρο κινητό

Ήρθε η Ντόρα με τα... δώρα, όπως φαίνεται, καθώς σε κάθε μέλος του νεοσύστατου κόμματος Δημοκρατική Συμμαχία προσφέρεται ένα κινητό τηλέφωνο και πακέτο σύνδεσης με μειωμένο πάγιο.

 

Η προσφορά, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Το Έθνος", ξεκίνησε στις 11 Νοεμβρίου, δέκα δηλαδή ημέρες προτού ανακοινωθεί η ίδρυση του νέου κόμματος.

Ενώ αρχικά το πακέτο αυτό ίσχυσε για τα μέλη που επιθυμούσαν να εγγραφούν στο φόρουμ που είχε ανακοινώσει η Ντόρα Μπακογιάννη από τις 12 Ιουλίου, ισχύει πλέον για όλους τους πολίτες που επιθυμούν να εγγραφούν ως μέλη της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Οι συνεργάτες της Ντόρας Μπακογιάννη εξασφάλισαν τη συγκεκριμένη προσφορά ύστερα από επαφές με εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στην προσπάθειά τους να εξασφαλίσουν ένα δέλεαρ για τα νέα μέλη.

Με την προσκόμιση της απόδειξης συνδρομής 20 ευρώ για το κόμμα στα κατά τόπους υποκαταστήματα της εταιρείας, τα μέλη της Δημοκρατικής Συμμαχίας μπορούν εξασφαλίσουν προνομιακές τιμές τόσο στο πάγιο, που μάλιστα κυμαίνεται στο 10-15%, όσο και στη συσκευή.

 

Σημ. Ithacanet: Το άρθρο δεν διευκρινίζει αν η τεχνολογία των δώρων είναι  SIEMENS.

Η Ντόρα , πάντα στην πρωτοπορία.

Στα πλαίσια των νέων καθηκόντων της, συναντήθηκε με τον "πρωθυπουργό" και τον διαβεβαίωσε πως θα στηρίξει τις πρωτοβουλίες του.

 

XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ