Share |

" Θα σβήσει κανείς τα Χριστουγεννιάτικα φώτα στους δρόμους της Λειβαθούς;"

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Αυτός είναι ο τίτλος σχολίου στο kefaloniapress.gr

Πολύ στη μπούκα έχει το αξιαγάπητο site τον κ. Βαγγ. Κεκάτο. (Λέγε με Θεόφιλο)

Μία, με τη μεγάλη αποκάλυψη-καταγγελία, ("βοήθησε" ανακοίνωση του κ. Θ.Μιχαλάτου,) επειδή δεν προσκάλεσε την πρόεδρο του ΚΑΠΗ, στην κοπή της πίτας (ψέμα ήταν, αλλά ποιος νοιάζεται γι' αυτό;) και μία τώρα, με σειρά σχολίων, για τα λαμπιόνια που καίνε ακόμα!!

 

Πρώτο σχόλιο: 

"Το Καρναβάλι αρχίζει αλλά σε πολλούς κεντρικούς δρόμους του νησιού μας, όπως στη Λειβαθώ, ανάβουν ακόμα κάθε βράδυ στους δρόμους τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια! Εντάξει, δεν λέω, ωραία είναι τα φωτάκια στις γκρίζες νύχτες που περνάμε, αλλά ας αντικατασταθούν με τα επίκαιρα, με τις αποκριάτικες μάσκες.. ή ας σβήσουν. Δεν υπάρχουν λεφτά για πέταμα...Ή μήπως υπάρχουν;
ANTΩΝΗΣ

"Ι": (Μεγάλη ποικιλία ψευδωνύμων διαθέτει το "επικοινωνιακό" επιτελείο) 

 

Δεύτερο σχόλιο

"Μόνο δυο ηλεκτρολόγους έχει ο Δήμος Κεφαλονιάς και που θα προφθάσουν να σβήσουν τα φώτα σε όλο το νησί. Ο υπεύθυνος Αντιδήμαρχος Σπύρος Κουνάδης, προσπαθεί να βρει λύση"!! Αυτό το εκπληκτικό μας είπε ο Αντιδήμαρχος Βαγγέλης Κεκάτος απαντώντας στην παρατήρηση Αναγνώστη μας . Θα σβήσει κανείς τα Χριστουγεννιάτικα φώτα στους δρόμους της Λειβαθούς; Και που θα βρούμε ηλεκτρολόγους που δεν επιτρέπονται και οι προσλήψεις; Ωραία κατάσταση!" 

 

"Ι": (Μέχρις εδώ, πάει καλά. Τους τη χάλασε το γεγονός πως η αρμοδιότητα ανήκει στον κ. Σπύρο Κουνάδη, με τον οποίο δεν θέλουν να τα χαλάσουν). 

 

Τρίτο σχόλιο

"Αργά χθες το βράδυ, πήραμε μήνυμα από τον Αντιδήμαρχο Βαγγέλη Κεκάτο, ότι τελικά βρέθηκε λύση και τρόπος να σβήσουν επιτέλους τα Χριστουγεννιάτικα φωτάκια των δρόμων περιφερειακά του Αργοστολίου και της Λειβαθούς".

Συνέχεια του τρίτου σχολίου

"Τώρα, ηλεκτρολόγος βρέθηκε; Ο διακόπτης βρέθηκε, δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι μπήκε τέρμα στην αναγκαστική σπατάλη ρεύματος.Και μην γκριάζεις αγαπητέ Αντιδήμαρχε για την κριτική. Το Kefalonia Press έχει απαιτητικούς Αναγνώστες και.. παρατηρητικούς ε;

 

"Ι": (Όπως και με την υπόθεση της πίτας, η άμεση ανταπόκριση του αντιδημάρχου δεν μπορεί να περάσει ασχολίαστη. Όμως, ο σχολιαστής " ξέχασε",  πως η αρμοδιότητα ήταν του κ. Σπ. Κουνάδη και τα επιθετικά σχόλια συνεχίζουν να αναφέρονται στον κ. Βαγγ. Κεκάτο. Το βιολί, βιολάκι και η αλήθεια στον πάτο της θάλασσας). 

"Απαιτητικούς και παρατηρητικούς αναγνώστες", τους  λένε τώρα;) 

 

Είναι προφανές, πως το kefaloniapress.gr έχει αναλάβει, με τη μέθοδο των "απαιτητικών και παρατηρητικών αναγνωστών", να συντηρήσει την σπουδαία κριτική Μιχαλάτου και Σια κατά του αντιδήμαρχου κ. Βαγγ. Κεκάτου. ( Η έμφαση στη Σία. Ή μήπως να το γράψουμε "Σία και Μιχαλάτος"). 

 

(στη φοτό: η "Σία")

 

Στο Ληξούρι έχει μία ωραία πιτσαρία με το όνομα "Bella Mafia".

( διαφήμιση, άσχετη με το περιεχόμενο της ανάρτησης και των σχολίων μας.  Έχει ωραίες πίτσες. Να πάτε). Κάτι συνειρμοί που μας προκύπτουν ώρες - ώρες! Θα μας παρεξηγήσουν.

Bella Mafia και Ληξούρι! (Στο παρελθόν έχουμε μιλήσει για τη Μαφία που κυβερνά την πολιτική ζωή στην Κεφαλονιά).

(Οι διαφημίσεις μας είναι δωρεάν. Γιατί έτσι μας αρέσει.

Όπως και στο "Νυστέρι": Η μοναδική εφημερίδα στον κόσμο, που έχει δωρεάν διαφημίσεις! )

το αγόρι μπήκε για να μη μας λένε τα κορίτσια "φαλοκράτες"

 

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Πολιτική για πρωτοχρονιάτικες πίτες και χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια! Ή μήπως κρύβεται κάτι άλλο, πιο μεγάλο;

Συναφείς αναρτήσεις: http://Άρχισαν οι "ενδοδημαρχιακές" αντιπαραθέσεις. Κλείστε θέσεις.

http://www.ithacanet.gr/article/ο-κ-θεοφ-μιχαλατοσ-ξεκινα-την-αντιπολιτευση-συγκλονιστικη-διαμαρτυρια

 

(τις φοτό μας έδωσε το/η  erythrolefko alani)