Share |

ΘΕΟΦ.ΜΙΧΑΛΑΤΟΣ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ

19 άνθρωποι, στη ΔΕΥΑΚ , εργαζόμενοι από πολλά χρόνια σε αυτήν, έχασαν τη δουλειά τους, από το Καλλικράτειο αλαλούμ του Ραγκούση. Εμμέσως, βαφτίζει "λήξη συμβάσεων" τις απολύσεις.

Χτες, στο Δημοτικό Συμβούλιο, 19 άνθρωποι άκουγαν, επί 4 ώρες,  τις δύο ωραίες παρατάξεις και τους "συμπαραστεκόμενους" δημοτικούς συνδυασμούς να αλληλοκατηγορούνται για το ποιος φταίει και κανείς να μην παίρνει απόφαση και κανείς να μη σέβεται τους ανθρώπους που περίμεναν, μια θετική απόφαση.

Ως ότου, κάποιος απολυμένος έβαλε τα κλάμματα! Και ζήτησε το αυτονόητο: "Δώστε μας ένα χαρτί πως καλύπτουμε πάγιες και διαρκείς ανάγκες, ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε ασφαλιστικά μέτρα".

Τότε, κατάλαβαν τι έκαναν επί 4ωρο, διέκοψαν τον σκυλοκαυγά και αποφάσισαν, σύμφωνα με το αίτημα των απολυμένων.

Το θέμα θα έχει συνέχεια και δραματικές συνέπειες , για την κοινωνία, αφού οι ολίγιστοι, ασχολούνται με μικροκομματικά οφέλη και όχι με την ουσία.

  Οι απολυμένοι κατέλαβαν τα γραφεία και το ταμείο της ΔΕΥΑΚ και δεν μπορούν να γίνουν πληρωμές. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, το ταμείο θα αδειάσει και η ΔΕΥΑΚ δεν θα μπορεί να πληρώσει λογαριασμούς και μισθούς.

Πριν το Δ.Σ., οι απολυμένοι συναντήθηκαν με τον νέο Πρόεδρο , κ. Θ.Μιχαλάτο και προσπαθούσαν να του εξηγήσουν, πως χωρίς αυτούς, που καλύπτουν πάγιες και μεγάλες ανάγκες της ύδρευσης και της αποχέτευσης της πόλης Αργοστολίου και σε λίγο όλης της Κεφαλονιάς.

Και , τότε, άκουσαν τον Πρόεδρο να τους λέει: "Υπάρχουν και ιδιώτες υδραυλικοί, που δεν έχουν δουλειές, για να αντιμετωπίσουμε τις ανάγκες"!

 

ΣΗΜ."Ι": Το πάρτυ άρχισε. Όποιος το πει "φαγοπότι" είναι κοινός συκοφάντης.