Share |

Καταγγελία: Ένα άρθρο που δεν δημοσίευσε το ithacanet

Αυτό στο έστειλα στις 27/10/2010

Απάντησες να βάλω έναν σύντομο  σχολιασμό.

 

Γράψε ότι νομίζεις εσύ ως εισαγωγή, αλλά σε καταγγέλω, ανώνυμε και άνομε διαχειριστή του ithacanet.

 

Σήμερα το τραγικό αποτέλεσμα είναι ενα, στο έχω πεί εδώ και παρα πολύ καιρό ΕΚΛΟΓΕΣ τέλος!!!!!

Η κρίση της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας περιγράφεται απο παντού η ήττα τους είναι πανθομολογούμενη διεθνώς, βγαίνουν ως κορασίδες αποπλανηθείσες και ομολογούν οτι οι αγορές είναι πάνω απο την πολιτική.(sic)

Ακριβώς τώρα  ξανα αρχίζει  η ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

Η ελληνική πρόβα, βλέπε τραγωδία, τώρα αρχίζει για τους λαούς όλης της ευρώπης.

Σου ξαναπαραθέτω το άρθρο σημείωμα..

Καληνύχτα

 

 

Αποτέλεσμα συνόδου "κορυφής".
 

 

Νίκη της οικονομικής διακυβέρνησης, ήττα της ηττημένης εδώ και καιρό ρεπούμπλικας "αντιπροσωπευτικής" φιλελεύθερης δημοκρατίας τους.
Καλό ή κακό? δεν υπάρχουν απαντήσεις σε ερωτήσεις μαλακίας.(το ερώτημα από μόνο του είναι εκτός θέματος)
Το ithacaNet φωνάζει εδώ και καιρό ότι έχουμε πόλεμο, πόλεμο σύνθετο που ξεπερνά τις «αγωνίες», της άχρηστης πολιτικής εν Ελλάδι  τάξης, και αυτός ο πόλεμος θα πρέπει να μας αφορά και όχι τα στημένα και σικέ παιχνίδια της οικονομικής και πολιτικής ολιγαρχίας.

Μακριά  λοιπόν από τηλεοπτικούς φακούς, μακριά από "λαϊκές" κομματικές συνελεύσεις σε πλατείες και σε  "καφενεία» γκρουπούσκουλων, η πολιτική είναι αλλού.
Η μιντιακή δημοκρατία τους, που ευτελίζει κι εξευτελίζει καθημερινά τον πολιτισμό ανθρώπων δεν είναι χώρος για ζωντανούς ανθρώπους, "άθλιους " σαν εμάς.
Δεν έχουμε θέση ανάμεσα σε "πτώματα" και βρικόλακες η  ελεεινή τους παράσταση, του "Γιάννης πίνει Γιάννης κερνάει".   έχει πολύ γνωστό τέλος ,το περιγράφει ο Ουίλιαμ Σαίξπηρ στον "κλασσικό" έμπορο της Βενετίας ,απλώς όλα αυτά τα σκύβαλα που ζουν με την ψευδαίσθηση της δικής τους εικονικής πραγματικότητας νομίζουν ότι θα μπορέσουν να το  "ξανά γράψουν" στα δικά τους μέτρα.
Στα παιχνίδια αυτά όχι μόνο δε θέλουμε, αλλά και δεν μπορούμε να παίξουμε. Αυτοί έχουν "στρατό", έχουν "όπλα", έχουν το γήπεδο (τάφους), και κυρίως έχουν το "διαιτητή" (δήμιο) δικό τους.

Επομένως τι συν αυνανιστή μου?

Φιλική εταιρία, κρυφό σχολειό, και κυρίως οικονομία δυνάμεων. Τα μελλούμενα έχουν όλα τα στοιχεία της συναρπαστικής περιπέτειας για την  πραγματική ζωή ανθρώπων και εμείς δεν γνωρίζουμε αν θα μπορούμε ή αν πρέπει να πρωταγωνιστήσουμε, αλλά δεν θέλουμε να το "χάσουμε' με τίποτε, έστω και ως θεατές!

 

Ιαβέρης ο Τάφιος

(συναυνανιστής, μέλος της αθλιότητας -συνώνυμο της  "αδελφότητας"-  των αθλίων του Ithacanet και ουχί του έντιμου Βίκτωρος Ουγκώ, άθλιε διαχειριστή της ημετέρας αθλιότητας)

 

 

 

(Εικόνα: Δον ΨΥΧΩΤΗΣ)