Share |

"μικρομεσαίωνας"

δημιουργός:Δον Ψυχώτης

Oι εκλογες  στην αυτοδιοικηση περασανε και οι πρωτοποριες, οι προεδροι ,οι συνεπεις μικρομεσαιοι χτενιζονται.
Η περαιωση μας δειχνει τι πηρανε χαμπαρι, οι διαφοροι εκπροσωποι των δυστυχων μικρομεσαιων και οι  μανατζερ της εργατικης ταξης  , απο το μηνυμα των αυτοδιοικητικων εκλογων.
Ο δημαρχοπροεδρος εβγαλε μια ανακοινωση που μας ενημερωνει οτι παραταθηκε η προθεσμια περαιωσης, ως οφειλε και για να υπογραψει φαρδια πλατια  στο τελος,διαφημιση ειναι αυτη,
πιθανον να βγαλει και μια ανακοινωση αργοτερα που θα ζηταει την αποσυρση της περαιωσης (μικρομεσαιοι κοιμηθητε ησυχα παλευει για σας ο δημαρχοπροεδρος).
Οι δηθεν αντιμνημονιακοι εκπροσωποι να  προσπαθουν να φτασουν στις  κινητοποιησεις   τους το νουμερο ποδοσφαιρικης ομαδας,εξαγγελοντας κινητοποιησεις  αυτοι για τους εαυτους τους,προσπαθουν να προσεταιριστουν διαφορες κινησεις μεχρι τωρα αναποτελεσματικες.
Οι αποκλειστικοι εκπροσωποι της εργατικης ταξης ανοιξαν και υποκαταστημα στους μικρομεσαιους (ενα φαρμακο για ολες τις αρρωστιες ,ΠΑΣΕΒΕ λεγεται εδω)  καταγγελουν τον καπιταλισμο και ολους τους αλλους και θα τρομαξουν την κυβερνηση με μια μεγαλειωδη συγκεντρωση.Μετα θα κοιμηθουν ησυχα εκτιμωντας οτι  στο κινημα  δεν εχουν ωριμασει οι συνθηκες και ολα θα λυθουν στην δευτερα παρουσια του Σταλιν.
Η κυβερνηση αφου βολεψε τους μεγαλους φοροφυγαδες , με τις παρατασεις τηςπεραιωσης στραφηκε στους μικρους, με την βοηθεια απο τους λογιστες παπαγαλακια που διαδιδουν περι ελεγχων στους ανυποτακτους με μεθοδους της εποχης Σημιτη.(Μηπως θα επρεπε να υπαρξει ανακοινωση απο τον συλλογο λογιστων).Εκβιασμος σε ολο του το μεγαλειο.
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝΑΣ
Απαντηστε σ'ολους αυτους με  αρνηση γιατι δεν οδηγουν πουθενα αγνοηστε παραγοντες  παραγοντισκους  και ψευτοεκπροσωπους .
Μοναδικη επιδιωξη τους ειναι η επιβιωση σαν παραγοντες και κομματικα  μαγαζακια γωνια.
Οι μικρομεσαιοι πρεπει να βρουν τον δρομο μονοι τους χωρις πετυχημενους  πανω στην πλατη τους, παραγοντες του γλυκου νερου και αποτυχημενες αυθεντιες.
Η κατοχη της χωρας απο την τροικα ,η φοροσφαγη απο την κυβερνηση ,η τραπεζοκρατια,και η ασυδοσια των μεγαλων αλυσιδων και πολυεθνικων αφηνουν μονο μια διεξοδο, την
αφυπνιση των μικρομεσαιων .
Η  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ

<<Ο  μεσαιος >>