Share |

ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2

Επειδή τα φασόλια γίγαντες Πρεσπών καθώς και οι κιτρινόσαρκες πατάτες από την Άνω Βροντού Σερρών είναι ακόμη στην περίοδο συγκομιδής παρατείνονται οι παραγγελίες για αυτά τα προϊόντα ως το τέλος Οκτωβρίου.

Επίσης προστίθενται στις παραγγελίες  το Ρύζι Καρολίνα και θα είναι ανοικτή η φόρμα παραγγελιών για αυτό ως τις 12-10-12 .

Είναι φυσικά νέας σοδιάς με προέλευση το Μεσολόγγι με τιμή 1.20 το κιλό και θα διατίθεται σε 5κιλη συσκευασία στην τιμή των 6 ευρώ.

Σας γνωρίζουμε ότι τα παρακάτω προϊόντα (Φασόλια μέτρια-Ρύζι νυχάκι-Ρύζι Καρολίνα-Αλεύρι σκληρό και μαλακό) θα έλθουν στο νησί μας το Σάββατο 13-10-12 και θα διανεμηθούν από τις 8.30-11.30 πμ σε όσους συμπολίτες μας έχουν κάνει τις παραγγελίες τους μέσα από την ηλεκτρονική φόρμα παραγγελιών της ιστοσελίδας μας η τηλεφωνικά στα μέλη της ομάδας μας.

Το αργότερο ως την Παρασκευή 12-10-12 θα σταλεί μήνυμα στα κινητά τηλέφωνα που μας άφησαν όσοι παρήγγειλαν με τον παραπάνω τρόπο για την ακριβή ώρα προσέλευσης τους στο χώρο της εισόδου του ανοικτού γηπέδου Αργοστολίου (παραλιακή Κουτάβου αμέσως μετά το Βερόπουλο) για την παραλαβή των παραγγελιών τους.  

Όσοι έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο μπορούν να παραγγέλνουν απ ευθείας συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα παραγγελίας στην ιστοσελίδα μας  www.eodkef.gr    τα παρακάτω προϊόντα Πατάτες-Φασόλια γίγαντες-Ρύζι Καρολίνα

Όσοι δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο θα μπορούν να τηλεφωνούν στα αντίστοιχα τηλέφωνα για παραγγελίες

 6940619691  (VODAPHONE)

 6945906637  (COSMOTE)