Share |

Οι "αντιεξουσιαστές" της εξουσίας καταργούν την παρέλαση

Το όνειρο των αντιεξουσιαστών και αντιεθνικιστών, γίνεται πραγματικότητα!

Καταργούν και τις παρελάσεις. - Υπό το φόβο της λαικής κατακραυγής δεν γίνεται η παρέλαση στη Σύρο!.

Καταργούν και τις παρελάσεις. - Υπό το φόβο της λαικής κατακραυγής δεν γίνεται η παρέλαση στη Σύρο!.
  Σε μια Σύρο που στη παρέλαση της 25ης Μαρτίου γνώρισε την πρωτόγνωρη αντίδραση, οι μαθητές να στρέφουν το κεφάλι τους αντίθετα απο τους επισήμους, ΕΔΩ  ο ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΟΣ περιφερειάρχης αποφάσισε να καταργήσει και την παρέλαση.
 Ο Γ. Μαχαρίδης εξελέγη όχι απλά με τη σημαία του ΠΑΣΟΚ, αλλα με τη μέχρι σήμερα στάση του μας έχει δείξει ότι η πίστη του στην κομματική ταυτότητα, συνοδεύει ολες τις αποφάσεις του. Μπροστά στη γενική κατακραυγή που έχει σηκωθεί στη Σύρο, αλλά και έχοντας σίγουρο ότι κατα τη διάρκεια της παρέλασης θα υπάρχουν αντιδράσεις απο τους πολίτες, αποφάσισε να καταργήση τη παρέλαση!!.

" ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ -  ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ "


Λόγω των εξαιρετικά ειδικών συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί εξ αιτίας των πολυήμερων καταλήψεων των κτηρίων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην Ερμούπολη αλλά και του Δημαρχιακού Μεγάρου Σύρου – Ερμούπολης και της επακόλουθης διακοπής των εργασιών των υπηρεσιών, δεν καθίσταται δυνατή η προετοιμασία και η υλοποίηση της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου.

 Συγκεκριμένα, είναι αδύνατη η προετοιμασία του χώρου της πλατείας Μιαούλη, όπου πραγματοποιείται η παρέλαση, ενώ επίσης αδύνατη είναι η κατάρτιση και η αποστολή του προγράμματος των εκδηλώσεων.
 Για τους παραπάνω λόγους η προγραμματισμένη για την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου παρέλαση στην Ερμούπολη, δεν θα πραγματοποιηθεί.
 Όσες σχολικές μονάδες αλλά και φορείς επιθυμούν να αποτίσουν φόρο τιμής μέσω κατάθεσης στεφάνων, μπορούν να το πράξουν ορίζοντας δικές τους αντιπροσωπίες. ".

  Οι παρελάσεις δεν θα γίνουν σε αρκετές πόλεις. Ειδικά όπου οι "επίσημοι" έχουν "εκτεθεί" απο τη στάση τους, αλλά και όπου η κοινωνική αντίδραση έχει δημιουργήσει προβλήματα, τα κυβερνητικά στελέχη προχωράνε σε κατάργηση της επετείου. Μια επέτειος που συνοδεύεται απο ενα μεγάλο "ΝΑΙ"  στη θέση του ιστορικού "ΟΧΙ". απο τη κυβέρνηση και ενός ΟΧΙ απο το λαό σε μια κυβέρνηση που παραχωρεί την εθνική κυριαρχία.

 


 Και η "παρέλαση" στις 25/3:

 

ΠΗΓΗ: ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΡΟΥ