Share |

Ο κ.Σπυρονικόλας Σολωμός διαψεύδει πως έστειλε emails!!!

Eμείς από την αρχή , είπαμε πως κάτι δεν πάει καλά. Έχουμε βροχή εξελίξεων.

Από το kefaloniapress.gr:

Πλαστογράφησαν το όνομα του Σπυρονικόλα Σολωμού και μας έστειλαν email

"Διαμαρτύρομαι έντονα για το δημοσίευμα που αναρτήθηκε  στο kefalonia press και φέρει την υπογραφή και την φωτογραφία μου. Ουδέποτε συνέταξα αυτό το κείμενο και ουδέποτε το έστειλα προς δημοσίευση.

Είναι ΨΕΥΔΗ  και μοναδικό σκοπό έχει να δημιουργήσει ρήξη ανάμεσα σε εμένα και στον τέως δήμαρχο Ελειού -Πρόννων με τον οποίο μέχρι πρότινος ήμουν συνεργάτης. Θα ακολουθήσω τις νόμιμες περαιτέρω διαδικασίες".

ΣΠΥΡΟΝΙΚΟΛΑΣ ΣΟΛΩΜΟΣ

---------

Το kefaloniapress.gr καταγγέλει πως έλαβε κι άλλο πλαστό email,

εκτός από αυτό που δημοσίευσε!

Γράφει η διαχείριση της ιστοσελίδας:

"Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στον πρώην Δήμο Ελειού- Πρόννων με την υπόθεση των χορηγιών του πρ. Δήμαρχου Κώστα Ζαπάντη.

Πριν από λίγο λάβαμε δυο (2) εμαιλ με την υπογραφή του Δημοτικού Συμβούλου κ. Σπυρονικόλα Σολομού με απίστευτες καταγγελίες, τα οποία αποδείχτηκαν ηλεκτρονική πλαστογραφία.

Ζητάμε συγνώμη από τον κ. Σολομό για την δημοσίευση των κειμένων με το ονομά του, οπωσδήποτε δεν ήταν σε γνώση μας η απάτη. Αντίθετα εξαπατηθήκαμε και εμείς. 

Εξ αιτίας αυτου του γεγονότος και επειδή η κατάσταση φαίνεται να γίνεται ανεξέλεγκτη, δεν θα δημοσιευσουμε κανένα άλλο email Αναγνώστη είτε επώνυμο είτε ανώνυμο μέχρι ότου ο ίδιος ο κ. Ζαπάντης αποφασίσει να μιλήσει και να τοποθετηθει για το το θέμα".

--------------------------

Το ithacanet.gr σκάει.