Share |

ο ποιητής κ. Χυτήρης! (Ο "πατριώτης" μας ο Σαμούρης, του τα υπαγορεύει??)

Ο κ. Χυτήρης μιλώντας στο ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ 99,5, δήλωσε πως «όταν ο κ. Τσίπρας χθες πάει στα διόδια και είναι επομένως πολιτικός αρχηγός και επικεφαλής εκεί με την παρουσία του, δείχνει ακριβώς ότι καλύπτει αυτό το πράγμα».

Απαντά ένα μέλος του Κινήματος ενάντια στα διόδια, επωνύμως :

Κύριε Χυτήρη δηλώνω ότι δεν ανήκω στον Συνασπισμό, ή κάποια άλλη συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας, δεν μου είναι καθόλου συμπαθής.

Συμμετέχω όμως στο Κίνημα Ενάντια στα Διόδια, συνειδητά, ως ενεργός πολίτης, επειδή θεωρώ ότι αυτήν την στάση υπαγορεύει η συνείδησή μου.

Δεν με καθοδηγεί κανένας Τσίπρας και κανένας ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα θεωρώ ως πολιτική εκμετάλλευση τις παρεμβάσεις οποιουδήποτε πολιτικού στο αυθόρμητο λαϊκό κίνημα ενάντια στα διόδια.

Μην νομίζετε λοιπόν ότι «καθαρίζετε» με το Κίνημά μας, με το να το «χρεώνετε» σε οποιονδήποτε πολιτικό, ή οποιοδήποτε Κόμμα.

Αν μπορούσατε να βρεθείτε σε μια από τις συγκεντρώσεις μας θα βλέπατε ότι πρωτοπόροι είναι αγρότες, εργάτες, υπάλληλοι, ηλικιωμένοι, νέες, νέοι, δεξιοί, κεντρώοι, αριστεροί, ακροαριστεροί. Όλο το φάσμα της Ελληνικής κοινωνίας εκπροσωπείται.

Αν μπορούσατε να ακούσετε τις συζητήσεις θα διαπιστώνατε ότι δεν κυριαρχούν κομματικές συζητήσεις, αλλά συζητήσεις που αφορούν την μίζερη καθημερινότητα που βιώνουν οι πολίτες και την αγανάκτηση που νοιώθουν για το χάρισμα της δημόσιας περιουσίας, όπως είναι η δρόμοι μας, σε ιδιώτες επιχειρηματίες.

Αν τολμούσατε να βρεθείτε κοντά τους θα καταλαβαίνατε ότι όλα αυτά που λέτε απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.

Είστε πολιτικός και θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι ένα κίνημα δεν αντιμετωπίζεται με συκοφαντία και απειλές. Αυτά το δυναμώνουν. Μόνο θεραπεύοντας τα αίτια που το προκαλούν παύει να υπάρχει.

Όσο λοιπόν υπάρχουν διόδια κι όσο τα επιχειρηματικά συμφέροντα εκμεταλλεύονται – με τις ευλογίες του πολιτικού συστήματος - τους δρόμους μας, τόσο θα δυναμώνει το Κίνημα Ενάντια στα Διόδια.

Κι όσο οι απειλές σας αυξάνονται τόσο δυνατότερο κι αποφασιστικό θα γίνεται.

Όσο πιο γρήγορα αντιληφθείτε ότι η Κυβέρνηση είναι τελείως ξεκομμένη από την κοινωνία και πλέον δεν αντιλαμβάνεται καν τις ανάγκες της, τόσο το καλύτερο γι΄αυτήν.

Αφήστε λοιπόν εσείς και οι Υπουργοί της Κυβέρνησης την συκοφαντία στην άκρη και λύστε το πρόβλημα.

Μέχρι να το κάνετε αυτό εμείς θα είμαστε στον δρόμο και θα αγωνιζόμαστε υπερασπιζόμενοι τα λαϊκά συμφέροντα.

Επωνύμως

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΛΙΑΣ