Share |

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΦΑΣΟΛΙΩΝ-ΑΛΕΥΡΩΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 10-11-12

Αυτό το Σάββατο 10-11-12 στο χώρο μπροστά από την είσοδο του σταδίου Αργοστολίου και  από τις 10 το πρωί ως τις 1 το μεσημέρι θα διατεθούν τα παρακάτω προϊόντα  φασόλια γίγαντες Πρεσπών στην τιμή των 4 ευρώ το κιλό σε 3κιλες και 5κιλες συσκευασίες και  αλεύρι σκληρό και μαλακό σε 10κιλη συσκευασία στην τιμή των 65 λεπτών το κιλό φετινής σοδιάς και τα δύο από την εθελοντική ομάδα δράσης Κεφαλονιάς.

Για το αλεύρι σας γνωρίζουμε ότι είναι υψηλής ποιότητας από επιλογή μαλακών σιταριών Μακεδονίας. Το προϊόν αυτό θα είναι το πρώτο το οποίο θα φέρει στη συσκευασία του την ένδειξη «Χωρίς μεσάζοντες» και παρασκευάζεται από τον κυλινδρόμυλο Κουτσιαρή. Η ποιότητα του προϊόντος έχει ελεγχθεί από το εργαστήριο Βιοχημείας του Πανεπιστημίου της Θεσσαλίας και ταυτόχρονα από το χημικό εργαστήριο της AgroLab στη Θεσσαλονίκη και είναι απαλλαγμένο από κάθε είδος φυτοφαρμάκων.

Όσοι έχουν παραγγείλει μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας της ιστοσελίδας μας η τηλεφωνικά θα τους αποσταλεί μήνυμα στο κινητό τους μέχρι την Παρασκευή για την ακριβή ώρα προσέλευσης και παραλαβής της παραγγελίας τους.

Αυτοί που δεν πρόλαβαν να μπουν στις λίστες παραγγελιών θα έχουν την δυνατότητα να έλθουν μετά τις 12 το μεσημέρι να προμηθευτούν τα παραπάνω προϊόντα που έχουν μείνει αδιάθετα.

Επίσης όσοι έχουν παραγγείλει πατάτες στην τιμή των 40-45 λεπτών δεν θα ισχύσουν οι παραγγελίες τους διότι δεν μπορέσαμε να βρούμε το προϊόν σ αυτήν την τιμή η δε καλύτερη τιμή που βρήκαμε στους παραγωγούς ήταν 48 λεπτά και όσοι θέλουν  να προμηθευτούν σ αυτή την τιμή να μας το δηλώσουν την ημέρα παράδοσης των προϊόντων η τηλεφωνικά  στα  

6940619691  (VODAPHONE)

 6945906637  (COSMOTE)

καθώς και στο σταθερό

 2671025848

Σας καλούμε να στηρίξετε αυτό το κίνημα που σκοπό έχει να προμηθεύσει φθηνά και ποιοτικά αγροτικά προϊόντα στηρίζοντας ταυτόχρονα τους Έλληνες παραγωγούς.

Τέλος αν συμφωνείτε με τους στόχους μας ως κίνημα μπορείτε να γίνετε κι εσείς μέλη της εθελοντικής μας ομάδας συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στην φόρμα εγγραφής εθελοντών της ιστοσελίδας μας www.eodkef.gr  η επικοινωνώντας τηλεφωνικά στα τηλέφωνα

 6940619691  (VODAPHONE)

 6945906637  (COSMOTE)

καθώς και στο σταθερό

 2671025848 .

 

(φωτογραφία, Αργοστόλι, Σπ.Παντελειού)